Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

O Zebre bent jau vasarą būdavo po 30 doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 10 15, 15:38)
biggrin.gif
aš tai iš tikrųjų taip ir maniau, kad nekabins, nes biškiuką dėmesį gali blaškyti  doh.gif  lotuliukas.gif
va taip atrodo DOVANĖLĖ
wub.gif

šaunu, kad kuo toliau, tuo geriau sekasi vairuoti  wub.gif taip ir toliau 4u.gif
aha, kai aš ėjau į teoriją, tai buvo gal max 4 vaikinai, paskui su sekančia grupe mažiau doh.gif
ir ką nusprendėt būtent dėl tokių rezultatų bigsmile.gif

Būtent už šito zebriuko, pakabinto pačiam Zebre buvo akys užkliuvę. thumbup.gif Kaba jis ten kur fotkės, netoli kompiuterių. ax.gif

Aš jau paskaitų nebelankau.Paskaitose būdavo apie 30 žmonių, iš jų maksimum 2-3 vaikinai.
Kad visi vyriškos giminės atstovai būtų išsilaikę teises -nerealu. Nusprendėm, jog vyrai siunčia savo moteris į kursus, kad po to jos būtų jų asmeninėmis vairuotojomis. lotuliukas.gif dar buvo prielaida, kad gal jie *perka* egzaminus, bet tada vis tiek bent vairavimo praktiką atlikti turėtų. g.gif

Atsakyti
QUOTE(optukas @ 2007 10 15, 14:43)
Sveikutės,

na va šiandien turėjau  papildomą pamoką pas kitą intruktorių,tai kaip skiriasi mokymas nuo mano buvusio instruktoriaus  bigsmile.gif ,sužinojau daug naujo ir kas svarbiausia NERĖKĖ  biggrin.gif ,pasijutau lyg bučiau pirmąkart sedus už vairo ax.gif

Įdomu kiek jums prireikė papildomų pamokų kol visiškai pasitikėjot savim? g.gif

Šiandien sužinojau,kad keičiasi REGITROS maršrutai,tik nešinia dar kada g.gif ?
Gal kas turite naujuosius maršrutus Klaipedoj? g.gif  ax.gif

Sveikutė smile.gif Pas kokį instruktorių ėmei papildomas? Ar iš vis iš kažkur kitur?

Aš papildomą turėjau tik 1-ną. O kad visai pasitikiu savim negalėčiau pasakyt ir dabar, nors jau porą savaičių važinėjuos kasdien į darbą, atgal, dar šen bei ten...
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2007 10 15, 18:04)
Būtent už šito zebriuko, pakabinto pačiam Zebre buvo akys užkliuvę. thumbup.gif Kaba jis ten kur fotkės, netoli kompiuterių. ax.gif

Aš jau paskaitų nebelankau.Paskaitose būdavo apie 30 žmonių, iš jų maksimum 2-3 vaikinai.
Kad visi vyriškos giminės atstovai būtų išsilaikę  teises -nerealu. Nusprendėm, jog vyrai siunčia savo moteris į kursus, kad po to jos būtų jų asmeninėmis vairuotojomis. lotuliukas.gif dar buvo prielaida, kad gal jie *perka* egzaminus, bet tada vis tiek bent vairavimo praktiką atlikti turėtų. g.gif

tai fainai, kad ten pakabintas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš nelankiau teorijos, bet kažkaip kiek matau besimokančių, tai vien moterys smile.gif man ir keista smile.gif gal vyrai tik sumoka už tas 20 val ir eina iškart laikyti? smile.gif smile.gif

jei galit, parašykit kaip jums sakydavo, kad reikia parkuotis, į kokį kuoliuką kada žiūrėti ir panašiai smile.gif taip pat ir ta T sankryža smile.gif
Atsakyti
vyrai matyt savim labiau pasitiki. beje, valandu ne 20, o 15 (20 akademiniu). vyrai ko gero teorija mokosi daugiau eksternu, mokykloj tik atvairuoja. mano grupej, pavyzdziui, tik 2 vaikinai buvo.
parkuotis moke mazdaug taip : atgal vaziuodama mazam langely trecia gairele, po to susuki i desine vaira, atgal vaziuoji kol savo veidrodely pamatai kampa, lygini vaira, o tada jau maliesi pagal tai, kokia poza statai smile.gif T sankryza vaziuoti dar neteko rolleyes.gif
Atsakyti
na as kai lankiau kursus pries menesi tai vyra tik viena maciau apie 40metu irtai tik keleta kartu...bet jau toks visai nemoksa nezinojo nei kaip elgtis prie kompo o jau koju kvapas siaubas...teko salia dar vienakart atsisesti,tai ilgai neistveriau.o paskui buvo apie 10 labai jaunu vaikinuku astuoniolikiniu o musu grupeje buvo isviso 34zmones gana didele.as tai beveik i visas paskaitas ejau tik kokias dvi buvau praleidus,o dazniausiai is visos grupes tik koki 20susirinkdavo
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2007 10 15, 18:15)
Sveikutė smile.gif Pas kokį instruktorių ėmei papildomas? Ar iš vis iš kažkur kitur?

Papildomas ėmiau iš kitos m-klos,viena forumetė man čia rekomendavo,teturėjau vieną pamoką,tai pažiurėsiu kaip čia bus toliau ir kaip man seksis,nes pasitikejimas savimi vis mažėja,tuo pačiu noriu išmokti vairuoti,bet ir vis matau kad trūksta igūdžių ir ar aš KAŽKADA vairuosiu normaliai verysad.gif
Atsakyti
Pagaliau žinau savo pirmojo pravažiavimo datą ax.gif Mašiniuką išsikovojau, kokį norėjau, o važiuoti tai bijau, kojos jau dabar dreba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(optukas @ 2007 10 15, 21:31)
Papildomas ėmiau iš kitos m-klos,viena forumetė man čia rekomendavo,teturėjau vieną pamoką,tai pažiurėsiu kaip čia bus toliau ir kaip man seksis,nes pasitikejimas savimi vis mažėja,tuo pačiu noriu išmokti vairuoti,bet ir vis matau kad trūksta igūdžių ir ar aš KAŽKADA vairuosiu normaliai verysad.gif

Oi, tikrai vairuosi irnesakyk.gif Jei tik po visų baidimų važinėsi, tai kiek anksčiau, ar truputį vėliau išmoksi ir važinėsi puikiausiai. Žmogus turi savybę: ilgainiui atliekant tą patį veiksmą įgyjamas naują įgūdis. Tiesiog reikia kantrybės mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu prisijungti prie jūsų, šiandien pirmą kartą turėjau praktinio vairavimo pamoką ir... labai nusivyliau ir savim, ir instruktorium, iš pradžių lyg ir nieko buvo, kol nepajudėjau iš vietos, tada dar irgi pusė velnio, o visas gerumas baigėsi tada, kai reikėjo sukti, o aš pamiršau, kaip posūkius parodyti doh.gif Jis pradėjo ant manęs rėkti, maždaug aš gi tau rodžiau, sakau, pamiršau, jis sako, kaip galėjai pamiršti, gi ką tik rodžiau unsure.gif Nežinau, ar tie instruktoriai tokie asilai, kad nesupranta, jog gali ir pamiršti pirmą kartą pamačius doh.gif Žodžiu, nuotaika sugadinta, pražliumbiau visą vakarą (dar plius neišsimiegojusi labai esu, sunki praeita naktis buvo, tai viskas stipriau "kerta per smegenis"...). Rytoj kita pamoka, nenoriu net eiti unsure.gif Išvis tokios mintys ateina, kad nereikia man to vairavimo, o turbūt ir neišmoksiu...

Jis jau man prigrasino, kad čia tik pradžia, bus dar ir sunkiau cool.gif Žodžiu...

Galvoju, ar man jau dabar jį keisti, ar pakentėti iki savaitės galo (nusimato 4 pamokos šią savaitę) ir žiūrėti, kaip bus toliau. Anyway, rytoj eisiu... Gal įvyks koks stebuklas g.gif smile.gif
Atsakyti
Bitkresle , nesijaudink, "padėk" ant tokio asilo ir neimk į galvą, tik pati susigadinai nuotaiką ir gavai galvos skausmą. O toks mokytojas, visai ne Mokytojas schmoll.gif
Atsakyti