Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(insi @ 2007 10 04, 21:58)
as toliau vaziuot nebijojau, bet is to streso biski grybaut pradejau vaziuodama smile.gif dabar manau kad i toki ivyki geriau pakliut su instruktorium, nes viena turbut buciau pradejus panikuot ir nezinociau, kaip reikia elgtis unsure.gif

pagirtina, kad rami buvai... as tai ir prie instruktoriaus buciau balsa i darba paleidus blush2.gif nesuprantu,,, mato zmones, kad mokaisi,,, galetu but ir atsargesni g.gif bigsmile.gif bet svarbu viskas laimingai baigesi thumbup.gif
Atsakyti
O aš šiandien jau ketvirtą kartą važiavau. Instruktorius net kelis kartus pagyrė, kad labai gražiai į posūkį įvažiavau, tai dabar labai didžiuojuosi savimi. ax.gif
Bet kaip trūksta įgūdžių! doh.gif Nežinau, kaip važiuočiau be instruktoriaus, nes buvo, kad šviesoforas raudonas, man reikės sukti į dešinę, aš stoviu laukiu, bet nematau, kad lentelė su žalia rodykle į dešinę prilipdyta. doh.gif Instruktorius sėdi, tyli, po to sako, aš tai važiuočiau tavo vietoje, nes čia kaip ir nebūtina laukti... lotuliukas.gif Gėda! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2007 10 04, 22:18)
O aš šiandien jau ketvirtą kartą važiavau. Instruktorius net kelis kartus pagyrė, kad labai gražiai į posūkį įvažiavau, tai dabar labai didžiuojuosi savimi.  ax.gif
Bet kaip trūksta įgūdžių!  doh.gif Nežinau, kaip važiuočiau be instruktoriaus, nes buvo, kad šviesoforas raudonas, man reikės sukti į dešinę, aš stoviu laukiu, bet nematau, kad lentelė su žalia rodykle į dešinę prilipdyta.  doh.gif Instruktorius sėdi, tyli, po to sako, aš tai važiuočiau tavo vietoje, nes čia kaip ir nebūtina laukti...  lotuliukas.gif Gėda!  blush2.gif

visiems pasitaiko mirksiukas.gif ypac tokioms naujokems kaip mes friends.gif nieko tokio jei ir palauksim iki zalios blush2.gif o siaip ismoksi,,, juk dar tik 4-a pamoka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 10 04, 13:51)
man labai patinka mokytis - jei galeciau, visa diena vazineciau smile.gif pasiseke, nes turiu puiku instruktoriu, kuris visai nerekia ir puikiai aiskina bei apskrritai yra atsiputes kaip belgas. vakar kazkokia fifa mobiliaku snekedama man ivaziavo i subine, tai visai nesusinervimo, tik islipo, issitrauke cigarete ir pasake 'va, su avarijom patirties jau turi' ir nuejo ant tos fifackos parekt smile.gif man aisku streasas buvo, nors ir ne as kalta unsure.gif

man per 6-ą važiavimą irgi buvo toks įvykis nutikęs doh.gif
aišku, kad kalti ne mes buvom, bet vistiek nemaloni situacija...
nors paskui irgi parvairavau normaliai ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2007 10 04, 22:18)
O aš šiandien jau ketvirtą kartą važiavau. Instruktorius net kelis kartus pagyrė, kad labai gražiai į posūkį įvažiavau, tai dabar labai didžiuojuosi savimi.  ax.gif
Bet kaip trūksta įgūdžių!  doh.gif Nežinau, kaip važiuočiau be instruktoriaus, nes buvo, kad šviesoforas raudonas, man reikės sukti į dešinę, aš stoviu laukiu, bet nematau, kad lentelė su žalia rodykle į dešinę prilipdyta.  doh.gif Instruktorius sėdi, tyli, po to sako, aš tai važiuočiau tavo vietoje, nes čia kaip ir nebūtina laukti...  lotuliukas.gif Gėda!  blush2.gif

man irgi taip buvo, kad kelis kartus nepastebejau kokio zenklo doh.gif syki net sugebejau nepastebet kad pestiesiems zalia sviesa blush2.gif penktakart gal geriau seksis..
Atsakyti
och tos avarijos doh.gif
man ne avarija buvo, bet smagesnis ivykis. vienzodz, norejau su instruktorium isvaziuot is kiemo, o ten bisk atbuliniu paduot reikejo, o uz manes stovejo taxi. stovim, laukiam, papysinam - ne krust. instruktorius islipo, paprase pasitraukt, tas nereaguoja doh.gif tada instruktorius supyko. tada taxiostas supyko. ir jau ziuriu kad kumsciai i darba paleisti blink.gif doh.gif tada staigiai atbego mokyklos direktorius ir atskyre juos kzkp. bet as is to streso ir vairuot pamirsau kaip doh.gif bet atvairavau siaip ne taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinoma @ 2007 10 05, 08:28)
och tos avarijos  doh.gif
man ne avarija buvo, bet smagesnis ivykis. vienzodz, norejau su instruktorium isvaziuot is kiemo, o ten bisk atbuliniu paduot reikejo, o uz manes stovejo taxi. stovim, laukiam, papysinam - ne krust. instruktorius islipo, paprase pasitraukt, tas nereaguoja doh.gif  tada instruktorius supyko. tada taxiostas supyko. ir jau ziuriu kad kumsciai i darba paleisti blink.gif  doh.gif  tada staigiai atbego mokyklos direktorius ir atskyre juos kzkp. bet as is to streso ir vairuot pamirsau kaip  doh.gif  bet atvairavau siaip ne taip  ax.gif

ojej doh.gif
kaip maži vaikai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki,ir aš norėčiau prisijungti brie busimu vairuotoju kompanijos. 4u.gif Privalomas pamokas jau baigiau,dabar imu papildomas,vakar važiavau per pati pika gavau tiek streso ir adrenalino kad dar ilgam užteks,nelabai man sekasi perjungineti bėgius,vis nespėju laiku aš juos mažindama greiti perjungineti ir dar instruktorius vis skubina kad viska reikia daryti greičiau ir važiuoti ne mažiau 50 jau nekalbu apie žiedus man jie yra aukščiausias pilotažas. blink.gif O kaip jums sekasi su tais bėgiais,žiedais,kartais pagalvoju kad gal bereikalo aš nuėjau mokytis,kad barankos sukimas ne man. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinoma @ 2007 10 05, 09:28)
och tos avarijos  doh.gif
man ne avarija buvo, bet smagesnis ivykis. vienzodz, norejau su instruktorium isvaziuot is kiemo, o ten bisk atbuliniu paduot reikejo, o uz manes stovejo taxi. stovim, laukiam, papysinam - ne krust. instruktorius islipo, paprase pasitraukt, tas nereaguoja doh.gif  tada instruktorius supyko. tada taxiostas supyko. ir jau ziuriu kad kumsciai i darba paleisti blink.gif  doh.gif  tada staigiai atbego mokyklos direktorius ir atskyre juos kzkp. bet as is to streso ir vairuot pamirsau kaip  doh.gif  bet atvairavau siaip ne taip  ax.gif

aggressive.gif kazkaip keistai cia... pritariu LOCKETS,, tikrai kaip mazi vaikai doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vikte @ 2007 10 05, 12:01)
Sveiki,ir aš norėčiau prisijungti brie busimu vairuotoju kompanijos. 4u.gif Privalomas pamokas jau baigiau,dabar imu papildomas,vakar važiavau per pati pika gavau tiek streso ir adrenalino kad dar ilgam užteks,nelabai man sekasi perjungineti bėgius,vis nespėju laiku aš juos mažindama greiti perjungineti ir dar instruktorius vis skubina kad viska reikia daryti greičiau ir važiuoti ne mažiau 50 jau nekalbu apie žiedus man jie yra aukščiausias pilotažas. blink.gif O kaip jums sekasi su tais bėgiais,žiedais,kartais pagalvoju kad gal bereikalo aš nuėjau mokytis,kad barankos sukimas ne man.  doh.gif

nu tik nepasiduok friends.gif tiek ismokus ismoksi ir su pavarom ir su ziedais elgtis thumbup.gif man irgi sunkiai sekesi... blush2.gif imk balioneli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(e770v @ 2007 10 05, 11:12)

nu tik nepasiduok  friends.gif  tiek ismokus ismoksi ir su pavarom ir su ziedais elgtis  thumbup.gif  man irgi sunkiai sekesi...  blush2.gif  imk balioneli  4u.gif

Ačiūkas,ir tau balionas 4u.gif Va ir instruktorius taip sako kad viskas bus gerai reikia tik laiko ir praktikos.
Atsakyti
o as tai jau net pradejau laukti savo pirmojo vaziavimo, taip bijojau blush2.gif bet kad jau tiek lauksti reikia tai jau net noret pradejau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 10 05, 11:50)
o as tai jau net pradejau laukti savo pirmojo vaziavimo, taip bijojau  blush2.gif  bet kad jau tiek lauksti reikia tai jau net noret pradejau  bigsmile.gif

labai šaunu, kad lauki ax.gif
primink, kurioj mokykloj mokaisi blush2.gif 4u.gif
aš po pirmos pamokos buvau visa šlapia, bet patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 05 spalio 2007 - 11:14