Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(tinginiuke @ 2007 10 02, 19:49)
neiko ismoksi mirksiukas.gif ....na jo tas blogiausia kad uzrekia.....o kur tu mokais?

Tikiuos,kad kada nors man tai pavyks blush2.gif mokaus Laukininkų g."Kalbų gama"

QUOTE(Atogrąža @ 2007 10 02, 21:54)
Nu, jezau, katras ten toks klykaujantis doh.gif

Tu tik nepergyvenk, tikrai išmoksi console.gif . Pabandyk save įtikinti, kad viską padarysi, kai ateis ateis laikas. Ir nesijausk kažką privalanti mokėti tučtuojau vien todėl, kad instruktorius to jau norėtų  4u.gif

Gal atsimeni,toks aukštas gan ir gan stambus.Kiek kalbėjau,tai toms kur lėčiau sekasi mokytis,tai irgi užrėkia,o toms kur puikiai viską pagal jo mokymą perpranta tai jis superinis,nors man taip neatrodo verysad.gif
Va šiandien vėl užrėkė kai užgesau prie Duonos kombinato Šilutės pl.,kad jei aš dar taip užgesinėsiu tai kai mums kas i galą,kad duos tai iš musų nieko nebeliks verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(nezinoma @ 2007 10 03, 08:46)
tas "kiemelis" tai is tikro labai lengvas. ivaziuoji i ji, pavaziuoji iki puses masinos ir staigiai susuki visa vaira i kaire [man rods visi kiemeliai vienodi biggrin.gif], pavaziuoji truputuka, kad neatsitrenktum, tada sustoji, ramiai isijungi atbulini, atsuki visa vaira i desine, pavaziuoji, kad neuzvaziuotum kad stulpeliu, vel sustoji, susuki visa vaira i kaire ir ishvaziuoji po truputuka 

Ačiū,pabandysiu įsiminti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(optukas @ 2007 10 03, 15:16)
Va šiandien vėl užrėkė kai užgesau prie Duonos kombinato Šilutės pl.,kad jei aš dar taip užgesinėsiu tai kai mums kas i galą,kad duos tai iš musų nieko nebeliks  verysad.gif

Sakyčiau, neskrendi gi ant 120 ir blogi tie vairuotojai, jei ant 40 šliaužiančiam su M ženklu vistiek į galą įvažiuos. doh.gif

O šiaip patarčiau tau vieną kartą, jam užrikus, sustoti, įjungti avarinį, atsisukti į jį ir labai ramiai paklausti: ,,Jūs norite mane išmokyti važiuoti, taip?. O aš noriu išmokti. Tad turime bendrą tikslą. Todėl mūsų abiejų labui patarčiau ant manęs daugiau nerėkti, bo tas tikrai tik trukdo" cool.gif .

Reikėtų būti visiškai tupam, jei po to vistiek klykautų. Aišku, būna rėkiančių žmonių, duodančių galvą nukirst, kad jie visai nerėkė doh.gif Tokiu atveju gal padėtų diktofonas, arba tiesiog labai garsiai ir piktai išsakytas klausimas ,,AR AŠ DABAR JŪSŲ MANYMU IRGI NERĖKIU?".

Kaip ten bebūtų, panašu, kad tau reikia imtis kažkokių priemonių, atstatyti savo savigarbai prieš jį ir save pačią . Kuo labiau gūšies, tuo labiau jausis galintis staugti.

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2007 10 03, 17:42)
Sakyčiau, neskrendi gi ant 120 ir blogi tie vairuotojai, jei ant 40 šliaužiančiam su M ženklu vistiek į galą įvažiuos.  doh.gif

O šiaip patarčiau tau vieną kartą, jam užrikus, sustoti, įjungti avarinį, atsisukti į jį  ir labai ramiai paklausti: ,,Jūs norite mane išmokyti važiuoti, taip?. O aš noriu išmokti. Tad turime bendrą tikslą. Todėl mūsų abiejų labui patarčiau ant manęs daugiau nerėkti, bo tas tikrai tik trukdo" cool.gif .

Reikėtų būti visiškai tupam, jei po to vistiek klykautų. Aišku, būna rėkiančių žmonių, duodančių galvą nukirst, kad jie visai nerėkė doh.gif Tokiu atveju gal padėtų diktofonas, arba tiesiog  labai garsiai ir piktai išsakytas klausimas ,,AR AŠ DABAR JŪSŲ MANYMU IRGI NERĖKIU?".

Kaip ten bebūtų, panašu, kad tau reikia imtis kažkokių priemonių, atstatyti savo savigarbai prieš jį ir save pačią . Kuo labiau gūšies, tuo labiau jausis galintis staugti.

Sėkmės 4u.gif

puikus patarimai thumbup.gif ant manes nereke, bet gruzindavo savo kalbom, kad pvz per paskutiniji vaziavima sake,kad vaziuoju kaip per pirmus...kad reiks daugybes papildomu ir pan...
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 10 03, 18:09)
puikus patarimai  thumbup.gif  ant manes nereke, bet gruzindavo savo kalbom, kad pvz per paskutiniji vaziavima sake,kad vaziuoju kaip per pirmus...kad reiks daugybes papildomu ir pan...

o man kaiptik atvirksciai sake g.gif pagal ji turejau is pirmo karto islaikyt,,, smile.gif o matot kaip gavosi blink.gif jau 2 kartus laikiau ir nieko nesigauna doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(e770v @ 2007 10 03, 21:39)
o man kaiptik atvirksciai sake g.gif  pagal ji turejau is pirmo karto islaikyt,,,  smile.gif  o matot kaip gavosi  blink.gif  jau 2 kartus laikiau ir nieko nesigauna  doh.gif  blush2.gif

ce labai daug ir nuo egzaminuotojo priklauso...kaikurie specialai sukerta
Atsakyti
QUOTE(e770v @ 2007 10 03, 21:39)
o man kaiptik atvirksciai sake g.gif  pagal ji turejau is pirmo karto islaikyt,,,  smile.gif  o matot kaip gavosi  blink.gif  jau 2 kartus laikiau ir nieko nesigauna  doh.gif  blush2.gif

Tikrai išlaikysi, ir viskas gausis friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2007 10 03, 23:47)
Tikrai išlaikysi, ir viskas gausis  friends.gif

gerai kad kas nors manim tiki thumbup.gif aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2007 10 03, 16:42)
Sakyčiau, neskrendi gi ant 120 ir blogi tie vairuotojai, jei ant 40 šliaužiančiam su M ženklu vistiek į galą įvažiuos.  doh.gif

O šiaip patarčiau tau vieną kartą, jam užrikus, sustoti, įjungti avarinį, atsisukti į jį  ir labai ramiai paklausti: ,,Jūs norite mane išmokyti važiuoti, taip?. O aš noriu išmokti. Tad turime bendrą tikslą. Todėl mūsų abiejų labui patarčiau ant manęs daugiau nerėkti, bo tas tikrai tik trukdo" cool.gif .

Reikėtų būti visiškai tupam, jei po to vistiek klykautų. Aišku, būna rėkiančių žmonių, duodančių galvą nukirst, kad jie visai nerėkė doh.gif Tokiu atveju gal padėtų diktofonas, arba tiesiog  labai garsiai ir piktai išsakytas klausimas ,,AR AŠ DABAR JŪSŲ MANYMU IRGI NERĖKIU?".

Sėkmės 4u.gif

AČIŪ thumbup.gif kaip pakelia tokie žodžiai nuotaika thumbup.gif friends.gif
Na va šiandien buvo paskutinis pravažiavimas privalomas ir jau gavau mokyklos baigimo pažymėjimą biggrin.gif ,pati žinau ,kad silpnai vairuoju ir reiks dar imti papildomų pamokų,bet pas savo buvusį instruktorių tikrai negrįšiu schmoll.gif ,tik dabar reiks rasti,kad tikrai butų kantrus ir ramus ,kad nevarytų streso blink.gif
Atsakyti
QUOTE(optukas @ 2007 10 04, 11:51)
AČIŪ  thumbup.gif  kaip pakelia tokie žodžiai nuotaika  thumbup.gif friends.gif
Na va šiandien buvo paskutinis pravažiavimas privalomas ir jau gavau mokyklos baigimo pažymėjimą  biggrin.gif ,pati žinau ,kad silpnai vairuoju ir reiks dar imti papildomų pamokų,bet pas savo buvusį instruktorių tikrai negrįšiu  schmoll.gif ,tik dabar reiks rasti,kad tikrai butų kantrus ir ramus ,kad nevarytų streso  blink.gif

yess.gif džiaugiuos už tave, kad pagaliau pabėgsi nuo jo 4u.gif 4u.gif 4u.gif rasi geresnį, pamatysi rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
man labai patinka mokytis - jei galeciau, visa diena vazineciau smile.gif pasiseke, nes turiu puiku instruktoriu, kuris visai nerekia ir puikiai aiskina bei apskrritai yra atsiputes kaip belgas. vakar kazkokia fifa mobiliaku snekedama man ivaziavo i subine, tai visai nesusinervimo, tik islipo, issitrauke cigarete ir pasake 'va, su avarijom patirties jau turi' ir nuejo ant tos fifackos parekt smile.gif man aisku streasas buvo, nors ir ne as kalta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 10 04, 14:51)
man labai patinka mokytis - jei galeciau, visa diena vazineciau smile.gif pasiseke, nes turiu puiku instruktoriu, kuris visai nerekia ir puikiai aiskina bei apskrritai yra atsiputes kaip belgas. vakar kazkokia fifa mobiliaku snekedama man ivaziavo i subine, tai visai nesusinervimo, tik islipo, issitrauke cigarete ir pasake 'va, su avarijom patirties jau turi' ir nuejo ant tos fifackos parekt smile.gif man aisku streasas buvo, nors ir ne as kalta unsure.gif

g.gif po tokio ivykio, matyt, bijociau vaziuot toliau doh.gif gerai, kad instruktorius geras bigsmile.gif mane tai butu taip apreke, kad peskom namo grisciau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
as toliau vaziuot nebijojau, bet is to streso biski grybaut pradejau vaziuodama smile.gif dabar manau kad i toki ivyki geriau pakliut su instruktorium, nes viena turbut buciau pradejus panikuot ir nezinociau, kaip reikia elgtis unsure.gif
Atsakyti