QUOTE(Caca* @ 2007 10 05, 13:36)
Sveikos.
O aš labai laukiu antrojo važiavimo, bet bijau labiau nei pirmojo, bijau, kad važiuosiu blogiau nei per pirmąjį, kad viską per savaitinę pertrauką pamiršau...
Vakar šiaip ne taip įkalbėjau MB vėlai vakare 15min leisti po aplinkines gatveles pasimalti,
nors to daryti pagal KET dar negaliu, tai sėdėjo šalia kaip epušės lapas, jaučiau kaip jis nervinasi, tai ir man kažkiek persidavė nerimas.Negalvojau, kad taip skiriasi važiavimas dieną ir vakare...

Sekėsi neblogai-grįžom sveiki gyvi, stulpų neišvartėm

, bet man dar mokytis ir mokytis...
mokytis negalima tik kiemuose ir gyvenamosiose zonose, nuo spalio galima mokytis ir greitkeliuose ir autostradose, taigi nieko nepazeidei
QUOTE(solouro @ 2007 10 05, 15:42)
Sveikos,
Na teoriją aš jau išsilaikiau šiandien ir sėkmingai (externu), o su vairavimu tai kol kas baisiai nesiseka

. Instruktorius tik po 3 pamokų aikštelėje išleido į gatvę, tada jau supratau, kad nemoku nei sankabos spausti, nei bėgių perjunginėti - čia jo žodžiai. Šiaip jis ramus ir nešaukia, tik truputį užknisa pastabos, kad aš jo mašiną sugadinsiu

, kad tai per stipriai tai per silpnai spaudžiu ir tt. Pasijutau beviltiška. Toks įspūdis, kad jis norėtų, jog aš dar su kuo nors pasimokyčiau, ir geriau vairuočiau
mano pirmasis instruktorius irgi toks buvo - viskas jam negerai

gerai, kad pakeiciau. o del vairavimo nesinervink - as pati pavaras perjungineti ir pedalus spaudyt ziuredama i kelia, o ne i juos ismokau tik per 2 pamoka

vakar per paskutine teorijos paskaita rode filmuka apie regitros praktini egza, tai man dabar stresas

rode kad vien parkuotis reika moket keliom pozom, tame tarpe istrizai, o as tik per 4 pamoka aikstelej ismokau sonu statyt.. bet dar tikiuos ismoks

labiausiai man kol kas nesiseka posukius graziai daryt, o destytuvas vis nusprendzia, kad as per arti kitu masinu vaziuoju