Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(LOCKETS @ 2007 10 05, 12:14)
labai šaunu, kad lauki  ax.gif
primink, kurioj mokykloj mokaisi blush2.gif  4u.gif
aš po pirmos pamokos buvau visa šlapia, bet patiko  thumbup.gif

as mokausi Auto ABC, bte cia nelabai yra ten besimokanciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 10 05, 13:21)
as mokausi Auto ABC, bte cia nelabai yra ten besimokanciu  blush2.gif

o kokiam cia mieste? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 10 05, 12:21)
as mokausi Auto ABC, bte cia nelabai yra ten besimokanciu  blush2.gif

aišku smile.gif

aha, tikrai čia mažokai...

aš tai nesirinkau auto abc, nes buvau ne ypač gerų atsiliepimų prisiklausiusi... be to, mašinos prastokos būdavo, kiek teko matyti unsure.gif
dabar gal situacija geresnė smile.gif

nors mano draugė auto abc mokėsi, patenkinta visai buvo, iš pirmo karto viską išsilaikė bigsmile.gif
na, aišku, ten jos vyro dėdė dirba, tai gal ir dėl to nesiskundė visai ax.gif

viskas bus ok mirksiukas.gif 4u.gif
svarbiausia yra noras mokytis ir išmokti ax.gif

o man dabar reikia ieškotis darbelio, noriu pavasarį/vasaros pradžioj mašiniuką pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(e770v @ 2007 10 05, 12:31)
o kokiam cia mieste?  ax.gif

Kaunas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 10 05, 13:32)
aaa blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif
O aš labai laukiu antrojo važiavimo, bet bijau labiau nei pirmojo, bijau, kad važiuosiu blogiau nei per pirmąjį, kad viską per savaitinę pertrauką pamiršau... unsure.gif
Vakar šiaip ne taip įkalbėjau MB vėlai vakare 15min leisti po aplinkines gatveles pasimalti, nors to daryti pagal KET dar negaliu, tai sėdėjo šalia kaip epušės lapas, jaučiau kaip jis nervinasi, tai ir man kažkiek persidavė nerimas.Negalvojau, kad taip skiriasi važiavimas dieną ir vakare... g.gif Sekėsi neblogai-grįžom sveiki gyvi, stulpų neišvartėm lotuliukas.gif , bet man dar mokytis ir mokytis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 10 05, 12:32)
aišku smile.gif

aha, tikrai čia mažokai...

aš tai nesirinkau auto abc, nes buvau ne ypač gerų atsiliepimų prisiklausiusi... be to, mašinos prastokos būdavo, kiek teko matyti  unsure.gif
dabar gal situacija geresnė smile.gif

nors mano draugė auto abc mokėsi, patenkinta visai buvo, iš pirmo karto viską išsilaikė bigsmile.gif
na, aišku, ten jos vyro dėdė dirba, tai gal ir dėl to nesiskundė visai ax.gif

viskas bus ok mirksiukas.gif  4u.gif
svarbiausia yra noras mokytis ir išmokti  ax.gif

o man dabar reikia ieškotis darbelio, noriu pavasarį/vasaros pradžioj mašiniuką pirkti ax.gif

o as kaip tik geru atsiliepimu apie juos prisiklausius ten ir nuejau smile.gif kolkas visdar teorija, bet kad stipriai paruosia tai tikrai ten 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Na teoriją aš jau išsilaikiau šiandien ir sėkmingai (externu), o su vairavimu tai kol kas baisiai nesiseka verysad.gif . Instruktorius tik po 3 pamokų aikštelėje išleido į gatvę, tada jau supratau, kad nemoku nei sankabos spausti, nei bėgių perjunginėti - čia jo žodžiai. Šiaip jis ramus ir nešaukia, tik truputį užknisa pastabos, kad aš jo mašiną sugadinsiu fear.gif , kad tai per stipriai tai per silpnai spaudžiu ir tt. Pasijutau beviltiška. Toks įspūdis, kad jis norėtų, jog aš dar su kuo nors pasimokyčiau, ir geriau vairuočiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2007 10 05, 13:36)
Sveikos. 4u.gif
O aš labai laukiu antrojo važiavimo, bet bijau labiau nei pirmojo, bijau, kad važiuosiu blogiau nei per pirmąjį, kad viską per savaitinę pertrauką pamiršau... unsure.gif
Vakar šiaip ne taip įkalbėjau MB vėlai vakare 15min leisti po aplinkines gatveles pasimalti, nors to daryti  pagal KET dar negaliu, tai sėdėjo šalia kaip epušės lapas, jaučiau kaip jis nervinasi, tai ir man kažkiek persidavė nerimas.Negalvojau, kad taip skiriasi važiavimas dieną ir vakare... g.gif Sekėsi neblogai-grįžom sveiki gyvi, stulpų neišvartėm  lotuliukas.gif , bet man dar mokytis ir mokytis... doh.gif
mokytis negalima tik kiemuose ir gyvenamosiose zonose, nuo spalio galima mokytis ir greitkeliuose ir autostradose, taigi nieko nepazeidei smile.gif

QUOTE(solouro @ 2007 10 05, 15:42)
Sveikos,
Na teoriją aš jau išsilaikiau šiandien ir sėkmingai (externu), o su vairavimu tai kol kas baisiai nesiseka  verysad.gif . Instruktorius tik po 3 pamokų aikštelėje išleido į gatvę, tada jau supratau, kad nemoku nei sankabos spausti, nei bėgių perjunginėti - čia jo žodžiai. Šiaip jis ramus ir nešaukia, tik truputį užknisa pastabos, kad aš jo mašiną sugadinsiu  fear.gif , kad tai per stipriai tai per silpnai spaudžiu ir tt. Pasijutau beviltiška. Toks įspūdis, kad jis norėtų, jog aš dar su kuo nors pasimokyčiau, ir geriau vairuočiau schmoll.gif

mano pirmasis instruktorius irgi toks buvo - viskas jam negerai unsure.gif gerai, kad pakeiciau. o del vairavimo nesinervink - as pati pavaras perjungineti ir pedalus spaudyt ziuredama i kelia, o ne i juos ismokau tik per 2 pamoka blush2.gif vakar per paskutine teorijos paskaita rode filmuka apie regitros praktini egza, tai man dabar stresas blink.gif rode kad vien parkuotis reika moket keliom pozom, tame tarpe istrizai, o as tik per 4 pamoka aikstelej ismokau sonu statyt.. bet dar tikiuos ismoks smile.gif labiausiai man kol kas nesiseka posukius graziai daryt, o destytuvas vis nusprendzia, kad as per arti kitu masinu vaziuoju tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2007 10 05, 15:09)

mano pirmasis instruktorius irgi toks buvo - viskas jam negerai unsure.gif gerai, kad pakeiciau. o del vairavimo nesinervink - as pati pavaras perjungineti ir pedalus spaudyt ziuredama i kelia, o ne i juos ismokau tik per 2 pamoka blush2.gif  vakar per paskutine teorijos paskaita rode filmuka apie regitros praktini egza, tai man dabar stresas blink.gif rode kad vien parkuotis reika moket keliom pozom, tame tarpe istrizai, o as tik per 4 pamoka aikstelej ismokau sonu statyt.. bet dar tikiuos ismoks smile.gif labiausiai man kol kas nesiseka posukius graziai daryt, o destytuvas vis nusprendzia, kad as per arti kitu masinu vaziuoju tongue.gif

Tai tu labai greitai išmokai, man jau 4 pamoka, o aš tik įsitempusi žiūriu į kelią ir nieko aplinkui nematau unsure.gif . Apie parkavimą nei kalbos nėra. Galvojau aš pas jį papildomas pamokas imti, bet dabar jau nesu tuo tikra, gal pakeisiu į kitą g.gif . O tu kokioj mokykloj mokaisi?
Atsakyti
solouro O KUR TU CIA MOKAISI VAIRAVIMO? unsure.gif
Atsakyti
Vilniuj, Gineidoj. Vėliau sužinojau, kad tas instruktorius labai saugo savo mašiną, neleidžia į gatvę ilgai, bet aš jau visas pamokas pas jį susitariau. Iš pradžių atrodė visai nieko, nes ramus, bet dabar atrodo mūsų biolaukai nelabai sutampa. Žiūrėsim kas bus toliau g.gif
Atsakyti