Įkraunama...
Įkraunama...

Adeniumas

QUOTE(aaagnex @ 2010 09 02, 12:56)

Tas arabicum mane domintu  ax.gif

ir mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 09 02, 11:56)
kaip suprantu adenium obesum ir adenium arabicum - skirtingos rusys?o tie kiti tai turbut adenium Obesum?

taip ir yra smile.gif
Atsakyti
Tai viena Adenium arabicum rezervuoju, kol suzinosiu kaina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 02 rugsėjo 2010 - 11:05
Labai lauksim tos lenteles mirksiukas.gif 4u.gif O kaip merginos,kurios pirkote seklytes jums dygsta?Man kol kas tik vienas lenda(is 8)... blink.gif
Atsakyti
Nu man tai lyg ir normaliai dygo, bent puse is pasetu tai tikrai ax.gif Siaip kai kuriu rusiu geriau, kai kuriu prasciau, bet daugumos is 4 pasetu seklu tarkim 3 ir pan...
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 09 02, 11:15)
Nu man tai lyg ir normaliai dygo, bent puse is pasetu tai tikrai  ax.gif Siaip kai kuriu rusiu geriau, kai kuriu prasciau, bet daugumos is 4 pasetu seklu tarkim 3 ir pan...

Idomu kodel man taip prastai...Daiginu juk visus vienodai g.gif Na gal dar yra vilties unsure.gif Lauksiu ax.gif
Atsakyti
Man rodos,jog mano adeniumus kažkas puola:lapų galiukai džiūsta,kažkokie lipnūs... g.gif
Atsakyti
QUOTE(teoinga @ 2010 09 02, 11:02)
Prisijungiu ir aš prie Jūsų temos, nes turiu paaugintų adeniumų ir plumerijų, be to auga nauja karta - belieka tik suskaičiuoti ir nuspręsti, kiek jų galėčiau paleisti į platųjį pasaulį naujas palanges okupuoti biggrin.gif .

Tad jei kas norėtų įsigyti paaugintą augaliuką, prašau registruotis. Adeniumu turiu 29 rūšių, plumerijų - 4. Kai inventorizuosiu, paruošiu lentelę su žiedų pavyzdžiais ir kiekiais, tada bus aiški ir savikaina, nes daigumas buvo nevienodas  ax.gif .

Adeniumai:
Arabicum dwarf PNW
  Double colors doxzon
  Spider
  Pink Doxzon
Five star
  Superblack
  Little genius
  Daokajay
  Scarla
  Lake moonlight
  Yellow bird
  Charming
Spiritered
Longgaumpan
  Double colors
  White lion
Muengmhpgan
  Star of hope
  Tropical
Five star
  Roscery
  Weather red
  Moonlight
  Zenon
  Sakuna
  Sweet noble
  Gobori
  Honey
  New lily

Plumerijos:
                Pink
                Orangepeach
                Tahitian red
                Ladavan

Jei netyčia persipildytų AŽ, galite rašyti ir el. paštu ingaltv@yahoo.com

oj kaip smagu,ir toks didelis pasirinkimas... thumbup.gif drinks_cheers.gif gal augaliukai didesni uz manuosius? g.gif
Atsakyti
aha idomu..ypac informacija apie kainas,bei ar siuncia pastu..susidomejusi... ax.gif
Atsakyti
na manyciau siuncia... g.gif
jau parasiau i e-maila..lauksiu foto ir kainu doh.gif ..tik is kur vietos imt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 09 02, 16:25)
na manyciau siuncia... g.gif
jau parasiau i e-maila..lauksiu foto ir kainu doh.gif ..tik is kur vietos imt doh.gif

va ir man čia aktualiausiai klausimas , dar kolkas jie mažiukai mano adeniumai , užsakiau dar 4 plumerijas, o kai paaugs doh.gif
Atsakyti
tai va,viena aistra keicia kita...pries 3-4 metus svaigau ir sirgau orchidejom...neliko ant palangiu geliu-vien orchidejos...vienos dziugina iki siol,su kitom nepavyko susidraugauti...
susirgau sanpaulige doh.gif dabar viena palange talpina sanpaulijas ,paskui uzmaciau adeniumus doh.gif
Atsakyti