Vieną esu išsodinus gal prieš dvi savaites, tai daug didesnis už kitus...
Kadangi mano mažyliai sėtinukai labai prastai augo, tai sumasčiau išpikuot į pačius mažiausius vazonėlius... Ir stebuklas - po keliu dienų iš karto pradėjo storėt pilvukai...
Taigi, savarankiškas gyvenimas jiema patiko
QUOTE(aaagnex @ 2010 09 04, 08:29)
Kadangi mano mažyliai sėtinukai labai prastai augo, tai sumasčiau išpikuot į pačius mažiausius vazonėlius... Ir stebuklas - po keliu dienų iš karto pradėjo storėt pilvukai...
O iliustracijos kur?
QUOTE(aaagnex @ 2010 09 02, 12:04)
Tai viena Adenium arabicum rezervuoju, kol suzinosiu kaina...
prisijungiu ir as, tik rezervuoju 2vnt
QUOTE(aaagnex @ 2010 09 04, 09:29)
O į kokią žemė sodinai
joo,ir aš savo sėtus persodinau į vazonėlius.Žiūrėsim,kaip augs.O pirktinė trijulė,nė iš vietos,nors,dabar pažiūrėjau,vienas pora lapelių išleido
sveikutes,temele visai numirus..
kaip gyvena jusu storuliukai...mano trijule auga skirtingai..vat manau nuo ko-zeme,vazonai,liejimas-vienoda.gal visgi nuo rusies priklauso...du sekmingai patyse..o vienas liko mazuliukas...
kaip gyvena jusu storuliukai...mano trijule auga skirtingai..vat manau nuo ko-zeme,vazonai,liejimas-vienoda.gal visgi nuo rusies priklauso...du sekmingai patyse..o vienas liko mazuliukas...
QUOTE(jalka @ 2010 09 13, 10:07)
sveikutes,temele visai numirus..
Tai kad dar neturiu , ką ir pasakyt , nelabai pasikeitė dar mažiukai , kai kurie turi 6 , kaikurie 8 lapukus; Tik ar man vaidenasi ar musytės užsiveisė , reikės galkom perpilti , kad nesidaugintų
Aš dar nesodinau
būčiau žinojusi kad sulėtu gražiu dienu dar bus
dar būčiau surizikavusi
mat pas mane drėgmės namie daug tai lauksiu šildymo,nenoriu kad pradėtu pelyti ar sėklytės pūti
čia http://forumas.augal...ai.lt/index.php
apie adeniumus ir kt sukulentus daug info.
Beje, tuoj paroda ir joje dalyvaus ir adeniumų augintojai, kurie negailės patarimų
apie adeniumus ir kt sukulentus daug info.
Beje, tuoj paroda ir joje dalyvaus ir adeniumų augintojai, kurie negailės patarimų
Kas naujo pas jūsų adeniumus
?
na dideliu pasiekimu nera tik keli nauji lapukai
QUOTE(jalka @ 2010 09 15, 14:31)
Aš tai net pradėjau rašytis kuri kiek lapelių turi , nes pokyčiai įdomus