Įkraunama...
Įkraunama...

Adeniumas

Kadangi mano mažyliai sėtinukai labai prastai augo, tai sumasčiau išpikuot į pačius mažiausius vazonėlius... Ir stebuklas - po keliu dienų iš karto pradėjo storėt pilvukai... bigsmile.gif Taigi, savarankiškas gyvenimas jiema patiko 4u.gif
Vieną esu išsodinus gal prieš dvi savaites, tai daug didesnis už kitus... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 09 04, 08:29)
Kadangi mano mažyliai sėtinukai labai prastai augo, tai sumasčiau išpikuot į pačius mažiausius vazonėlius... Ir stebuklas - po keliu dienų iš karto pradėjo storėt pilvukai...  bigsmile.gif Taigi, savarankiškas gyvenimas jiema patiko  4u.gif
Vieną esu išsodinus gal prieš dvi savaites, tai daug didesnis už kitus...  wub.gif

O iliustracijos kur? 4u.gif Dziaugiuosi,kad sauniai sekasi,tik nesuprantu kodel man tik vienas isdygo... g.gif Nu nesvarbu,nors ta viena reik augint,lepint... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 09 02, 12:04)
Tai viena Adenium arabicum rezervuoju, kol suzinosiu kaina...

prisijungiu ir as, tik rezervuoju 2vnt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 09 04, 09:29)
Kadangi mano mažyliai sėtinukai labai prastai augo, tai sumasčiau išpikuot į pačius mažiausius vazonėlius... Ir stebuklas - po keliu dienų iš karto pradėjo storėt pilvukai...  bigsmile.gif Taigi, savarankiškas gyvenimas jiema patiko  4u.gif
Vieną esu išsodinus gal prieš dvi savaites, tai daug didesnis už kitus...  wub.gif

O į kokią žemė sodinai blush2.gif
Atsakyti
joo,ir aš savo sėtus persodinau į vazonėlius.Žiūrėsim,kaip augs.O pirktinė trijulė,nė iš vietos,nors,dabar pažiūrėjau,vienas pora lapelių išleido
Atsakyti
sveikutes,temele visai numirus..
kaip gyvena jusu storuliukai...mano trijule auga skirtingai..vat manau nuo ko-zeme,vazonai,liejimas-vienoda.gal visgi nuo rusies priklauso...du sekmingai patyse..o vienas liko mazuliukas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 09 13, 10:07)
sveikutes,temele visai numirus..
kaip gyvena jusu storuliukai...mano trijule auga skirtingai..vat manau nuo ko-zeme,vazonai,liejimas-vienoda.gal visgi nuo rusies priklauso...du sekmingai patyse..o vienas liko mazuliukas... g.gif

Tai kad dar neturiu , ką ir pasakyt , nelabai pasikeitė dar mažiukai , kai kurie turi 6 , kaikurie 8 lapukus; Tik ar man vaidenasi ar musytės užsiveisė , reikės galkom perpilti , kad nesidaugintų g.gif Bet bijau , kad mažyliukai ar nepakenksiu
Atsakyti
Aš dar nesodinau blush2.gif būčiau žinojusi kad sulėtu gražiu dienu dar bus doh.gif dar būčiau surizikavusi g.gif mat pas mane drėgmės namie daug tai lauksiu šildymo,nenoriu kad pradėtu pelyti ar sėklytės pūti g.gif
Atsakyti
čia http://forumas.augal...ai.lt/index.php

apie adeniumus ir kt sukulentus daug info.

Beje, tuoj paroda ir joje dalyvaus ir adeniumų augintojai, kurie negailės patarimų
Atsakyti
Kas naujo pas jūsų adeniumus biggrin.gif ?
Atsakyti
na dideliu pasiekimu nera tik keli nauji lapukai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 09 15, 14:31)
na dideliu pasiekimu nera tik keli nauji lapukai blush2.gif

Aš tai net pradėjau rašytis kuri kiek lapelių turi , nes pokyčiai įdomus biggrin.gif
Atsakyti