QUOTE(agnixa @ 2007 10 28, 14:07)
Pas mane su slinkimu isviso didele problema,kai pasisukuoju ar plaunu galva,tai ilgai po to negaliu nusiramint. Dabar nutraukiau gerti KT tai isviso kosmaras,slenka jau apie 2 metus,hormonai sutrike,vyrisku daugiau. Sakyk,nezinai nuo hormoninio slinkimo verta bandyt alpicort? Kas tau ji paskyre vartoti? Kai itrini i saknis kiekviena diena ar plauku saknu nesuriebina? Aciu.
niekas man nepatare, as begooglindama radau, kad kaip tik supermamu forume rase kazkada mergina, jog jai niekas nepadejo, ir atseit kirpeja patare. ir sunaudojus puse buteliuko, jai nustojo slinkti. o as du sunaudojau ir man vis tiek zveriskai slenka. taigi kaip kam cia, matyt... nesuriebalina tikrai, ten spiritiniu pagrindu. nesisivaizduoju tikrai, ar pades, bet jei su hormonais susije, tai turetu. nes butent kai hormonai netvarkoj, riebaluojasi per daug plaukai, o ten raso, kad nuo slinkimo, kuris susijes su riebalavimusi ir t.t. zodziu, kainuoja tikrai daug pigiau nei kiti preparatai, tai as bandyciau. o del neigiamo poveikio tai net nezinau... sakau, sunaudojau pora buteliuku, bet nepastebejau nieko blogo...