Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Dorela @ 2007 10 12, 10:15)
plauku slikimas kamuoja ne vienu metus, as:

1. plauku nedazau visai (antibiotikus vartoju tikra retai, nors dabar vartoju  verysad.gif )
2. plaukai tikrai labiausiai slenka rudeni ir pavasari, tai suprantama,
3. naudoju tik kuo naturalesnes priemones, plauku formavimo priemones tikrai labai retai,ilga laika nenaudojau visai.
4. giminej tokiu problemu lyg ir nera  g.gif
5. stresas tiesa buvo, zinau kad tai galejo tureti itakos.

su savo kirpeja kalbejau, dejai jai tas pats, ir pati nezino ka daryt. nors as jau turbut labiau apsiskaicisu nei ji  mirksiukas.gif

Klausimas kaip slenka?ju daug kiekviena diena ju iskrenta daugiau nei 1000 plauku ir matosi isslinkimas,ar krenta nuolat ir po truputi?
Papildyta:
QUOTE(iewootia @ 2007 10 12, 10:22)
as tai jau predejau tyrimus darytis, krauko, slapimo, del skydliaukes, eisiu taip pat pas dermatologa...  cool.gif nes tikrai nemanau, kad ilga laika gali slinkt tiesiog del vitaminu trukumo ar pan.... o ir isoriskos priemones tikrai yra bevertes  doh.gif

Taip bebejo jei yra vienokia ar kitokia liga taipogi gali slinkti plaukai luzineti nagai.
Noriu pabrezti kad reikia issiaiskinti priezasti
Jei gyvenime niekada negeriai maisto papildu,butent skirtu nagams plaukams ir odai,gali ir netik trumpai,o ir nenuolat nes organizmui truksta medziagu ir jis naudoja jas ne plaukams.
Atsakyti
siaip nuolat po truputi. rudeni zymiai aktyviau, tai dabar ties smilkiniais labai ju mazai tera verysad.gif siaip pats plaukas atrodo sveikas ir blizgus.
beje, gal zinai kas ten galejo buti per "prielipos" ant galvos odos, kai su tuo aparatu tyre g.gif (vedzioja po galva su lazdele, kuri "filmuoja" tukstancius kartu padidinta vaizda. vaidas matomas kompiuterio ekrane. taip ziurint mano galvos oda buvo kazkuo tarsi aplipus, tarsi persvieciamom plastmasem blink.gif plika akim galvos oda atrodo balta ir svari, jokiu pleiskanu)
Papildyta:
beje, isbandziau begale papildu plaukams ir nagams, bei ivairiu ampoliu.
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2007 10 12, 10:55)
siaip nuolat po truputi. rudeni zymiai aktyviau, tai dabar ties smilkiniais labai ju mazai tera  verysad.gif siaip pats plaukas atrodo sveikas ir blizgus.
beje, gal zinai kas ten galejo buti per "prielipos" ant galvos odos, kai su tuo aparatu tyre  g.gif (vedzioja po galva su lazdele, kuri "filmuoja" tukstancius kartu padidinta vaizda. vaidas matomas kompiuterio ekrane. taip ziurint mano galvos oda buvo kazkuo tarsi aplipus, tarsi persvieciamom plastmasem  blink.gif  plika akim galvos oda atrodo balta ir svari, jokiu pleiskanu)
Papildyta:
beje, isbandziau begale papildu plaukams ir nagams, bei ivairiu ampoliu.

kiekviena diena zmogut turi iskristi iki 1000pl.tai nesiskaito slinkimu taio naturalus reiskinys,o tuolabiau jei plaukas zvilga ir atrodo sveikas.Rudeni ir pavasari kiekvieno zmogaus organizmas patiria tamtikra stresa keiciantis oro saligoms,taip turi buti.
del tu prielipu sunku pasakyti nes ju nemaciau nors pagal tavo pasakojima manau kad tai odos pleiskanos,ar girdejai kad zmogaus oda kasdien atsinaujin tai va tas daiktas kuri matei turetu buti odos gabaleliai kurie atsinaujina,cia nieko baisaus taip turi buti.
Jei plaukas silpnas ir gleznas juos gali pastiprinti,as pati si buda naudoju:
2-vitamino E
2-vitamino A
truputelis ricinos aliejaus ir cemeryciu vandens
ir 2 geri saukstai balzamo
viska gerai ismaisyti ir sutepti ant dregnu plauku palaikyti 20min.
vitaminai pamaitins oda,ricinos aliejus stiprina saknis cemeryciu vanduo stabdo slinkima o balzamas minkstina plaukus.Nuskalauk siltu vandeniu pamasazuojant.
O beto masazas aktyvina galvos kraujotaka ir gerina plauko bukle.
Atsakyti
Na o aš vakar nulėkiau į vaistinę ir nusipirkau to jūsų išgirto Rene Furtere aliejuko Complexe 5.. Reiks šiandien ar ryt išbandyti, žėsim, kuom čia baigsis.. biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2007 10 12, 12:32)
Na o aš vakar nulėkiau į vaistinę ir nusipirkau to jūsų išgirto Rene Furtere aliejuko Complexe 5.. Reiks šiandien ar ryt išbandyti, žėsim, kuom čia baigsis.. biggrin.gif smile.gif

Įdomu, ar jo visose vaistinėse yra g.gif
Aš irgi jungiuosi prie jūsų būrelio biggrin.gif

Gal kas bandėt šitą kremą nuo slinkimo g.gif
http://www.vaistai.l.....=Nuo slinkimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūlla: 12 spalio 2007 - 14:10
Na manau ash begsiu pirkti svogunu,citrinu ir petrazoliu.Darysiu ant galvos mishraine lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tikiuosiu arba citrina arba petrazoles panaikins ta kvapa ir neteks puse metu smirdint vaiksciot g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo España: 12 spalio 2007 - 15:10
QUOTE(kamiliuke @ 2007 10 12, 12:07)
kiekviena diena zmogut turi iskristi iki 1000pl.tai nesiskaito slinkimu taio naturalus reiskinys,o tuolabiau jei plaukas zvilga ir atrodo sveikas.Rudeni ir pavasari kiekvieno zmogaus organizmas patiria tamtikra stresa keiciantis oro saligoms,taip turi buti.
del tu prielipu sunku pasakyti nes ju nemaciau nors pagal tavo pasakojima manau kad tai odos pleiskanos,ar girdejai kad zmogaus oda kasdien atsinaujin tai va tas daiktas kuri matei turetu buti odos gabaleliai kurie atsinaujina,cia nieko baisaus taip turi buti.
Jei plaukas silpnas ir gleznas juos gali pastiprinti,as pati si buda naudoju:
2-vitamino E
2-vitamino A
truputelis ricinos aliejaus ir cemeryciu vandens
ir 2 geri saukstai balzamo
viska gerai ismaisyti ir sutepti ant dregnu plauku palaikyti 20min.
vitaminai pamaitins oda,ricinos aliejus stiprina saknis cemeryciu vanduo stabdo slinkima o balzamas minkstina plaukus.Nuskalauk siltu vandeniu pamasazuojant.
O beto masazas aktyvina galvos kraujotaka ir gerina plauko bukle.

Labai aciu uz patarimus ir demesi 4u.gif friends.gif smile.gif
siaip mano oda nepleiskanota. bet nzn, man ten neatrode kad lasteliu atsinaujinimas.. tikrai sunku nupasakot kitam, to nemaciusiam zmogui verysad.gif bet ten taip atrodo kad plauku saknys tarsi aplipdytos kazkuo unsure.gif
plaukai man tikrai slenka, nes labai isploneje, kazkada turejau ilgus plaukus, dabar teko kirpti trumpai, nes labai ploni, surisu tai tik "bizyte" gaunasi sad.gif mano plaukai itupdyti prie "musu plaukuciu nuotraukos", kazkur paskutinese zinutese.
plauku saknis as stiprinu viskuo kuo neismanau. gal vel reikes dar is cemeryciu nusipirk, nes ju su vitaminais nebandziau rolleyes.gif
aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Beje,plauku gali ishkristi iki 100 rolleyes.gif .1000 jau gerooookai per daug,tokiu atveju gresia nuplikimas.Cia turbut netycia kazhkuri vienu nuliuku per daug parashet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 10 12, 16:04)
Įdomu, ar jo visose vaistinėse yra  g.gif
Aš irgi jungiuosi prie jūsų būrelio  biggrin.gif

Gal kas bandėt šitą kremą nuo slinkimo  g.gif

apie ta krema raso tai graziai, nebandzius jo g.gif aprasyme pamineta ta liga nuo kurios moterys nuplinka ir nesioja perukus. skaiciau snd forumo tema nuplikimas, tai taip pasidare gaila tu moteru, net asaryte nuriedejo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 10 12, 15:04)
Įdomu, ar jo visose vaistinėse yra  g.gif
Aš irgi jungiuosi prie jūsų būrelio  biggrin.gif

Gal kas bandėt šitą kremą nuo slinkimo  g.gif

Del vaistiniu nezinau, bet Sarmose tikrai yra. Tos konsultantes kis beveik visa ju produkcija, aiskins, kad po viena niekas neveikia, bet is tiesu uztenka tos ampulytes. Tos, kuria itrinti reikia pries plaunant plaukus. Parasiau complex 5, viena mamyte nusipirko, o as ko gero apgavau blush2.gif man baisiai geda 4u.gif dabar pati susimaisiau, kuri kaip vadinas. bet man asmeniskai padejo tos, kurias reikia itrinti PRIES plovama. Labai atsiprasau, jei suklydau
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(España @ 2007 10 12, 15:08)
Na manau ash begsiu pirkti svogunu,citrinu ir petrazoliu.Darysiu ant galvos mishraine lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tikiuosiu arba citrina arba petrazoles panaikins ta kvapa ir neteks puse metu smirdint vaiksciot g.gif  biggrin.gif

Aš tai gundausi tą prabangiąją svogūno kaukę pasidaryti, bet to kvapo tai labai bijau lotuliukas.gif O ką citrina daro, apart, kad kvapą nuima g.gif Žvilgesio priduoda ar ką g.gif

Tai vistik, kaip tos ampuolytės vadinasi g.gif

O aš tai gundausi tą kremą nusipirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(España @ 2007 10 12, 17:08)
Na manau ash begsiu pirkti svogunu,citrinu ir petrazoliu.Darysiu ant galvos mishraine lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tikiuosiu arba citrina arba petrazoles panaikins ta kvapa ir neteks puse metu smirdint vaiksciot g.gif  biggrin.gif

niekaip neprisiruosiu tu petrusku nusipirkti. parasyk kaip tau ar dingo svogunu kvapas po petrusku ir citrinu? noreciau vel prie svoguno sugrizti. snd paziurejau kiek pas mane priemoniu nuo plauku slinkimo doh.gif
Atsakyti