Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(cognac @ 2007 10 12, 16:52)
niekaip neprisiruosiu tu petrusku nusipirkti. parasyk kaip tau ar dingo svogunu kvapas po petrusku ir citrinu? noreciau vel prie svoguno sugrizti. snd paziurejau kiek pas mane priemoniu nuo plauku slinkimo  doh.gif

pas mane tas pats, nors plaukai slinkti pradėjo neseniai ir priežastį žinau, tai tikiuosi, kad tai laikina doh.gif Dabar atrodo, kad perbraukus per plaukus tik pavienis plaukelis krenta blink.gif O iš ryto buvo kuokštas, kai ploviau galvą doh.gif Grindis namie pirma ne plaunu, o nusiurbliuoju, nes visur mano plaukai blink.gif
Man visai nieko tos rusiškos ampuolės iš Eurokoso ir kaina nedidelė, ir ko gero poveikį duoda g.gif Plaukai slenka mažiau, tik neaišku nuo ko:
vartoju NIvea aliejų plaukams , po to šampūną slenkantiems plaukams, balzamą; arba kaukę palaikau, jei laiko yra doh.gif Ir galiausiai ampuolės turinį įtrinu į plaukų šaknis.Vos spėju į darbą, nes prie plaukų žaidžiuosi kokį pusvalandį doh.gif Sakiau pradėsiu visas procedūras vakare, nes taip tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 10 12, 18:00)
pas mane tas pats, nors plaukai slinkti pradėjo neseniai ir priežastį žinau, tai tikiuosi, kad tai laikina  doh.gif Dabar atrodo, kad perbraukus per plaukus tik pavienis plaukelis krenta  blink.gif O iš ryto buvo kuokštas, kai ploviau galvą  doh.gif Grindis namie pirma ne plaunu, o nusiurbliuoju, nes visur mano plaukai  blink.gif
Man visai nieko tos rusiškos ampuolės iš Eurokoso ir kaina nedidelė, ir ko gero poveikį duoda  g.gif Plaukai slenka mažiau, tik neaišku nuo ko:
vartoju NIvea aliejų plaukams , po to šampūną slenkantiems plaukams, balzamą; arba  kaukę palaikau, jei laiko yra  doh.gif Ir galiausiai ampuolės turinį įtrinu į plaukų šaknis.Vos spėju į darbą, nes prie plaukų žaidžiuosi kokį pusvalandį  doh.gif Sakiau pradėsiu visas procedūras vakare, nes taip tai  doh.gif

Kokios ampulės? mirksiukas.gif
Atsakyti
man nuo plauku slinkimo padejo KRKA firmos FITOVAL plauku prieziuros priemones: FITOVAL sampunas, FITOVAL losjonas ir FITOVAL kapsules.
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2007 10 12, 17:06)
Kokios ampulės?  mirksiukas.gif

plaukų stiprinimo losjonas ,,Placent hair-liquid" .Tokios rudos ampuolės.Tik apsigavau tas vadinams losjonas nerusiškas blush2.gif itališkas smile.gif Kaina berods 1.99 už 1 vnt.
Atsakyti
Kiek pastebėjau geriausi atsiliepimai apie Vischy ir Furterer ampules. Norėčiau įsigyti, tik dabar neatsirenku, kurias geriau pirkti ax.gif .
Atsakyti
http://www.selective...6465394400.html as bandysiu sias priemones.. ax.gif norejau ir sampuna su balzamu, bet 1L sampuno pirkti daugoka man.. blink.gif nebent mama ikalbesiu per puse imti.. ax.gif Gal kas bande Selective? mastau.gif Nuo pleiskanu tai geri ju sampunai, o nuo slinkimo dar nebandziau.. blush2.gif
Atsakyti
o as sedziu dabar kaip Lay's, itriniau svogunu sultys ir laukiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Silkine @ 2007 10 12, 18:26)
o as sedziu dabar kaip Lay's, itriniau svogunu sultys ir laukiu  lotuliukas.gif

dar iki tokios stadijos nedaejau.. lotuliukas.gif dar turiu Barex katalogeli, bet visai jau pasiklydau tose priemonese doh.gif
Atsakyti
Labos nakties mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2007 10 12, 18:39)
Kiek pastebėjau geriausi atsiliepimai apie Vischy ir Furterer ampules. Norėčiau įsigyti, tik dabar neatsirenku, kurias geriau pirkti  ax.gif .

Asmeniskai man geresni poveiki dave Vischy.. is Furterer buvau ir tas pacias brangiausias nusipirkus(nepamenu kaip vadinasi doh.gif , bet ampole apie 20Lt kainavo, sunaudojau gal 8 ), bet ryskaus efekto nepastebejau verysad.gif nors siaip ju produkcijos peikt tikrai negaliu, ji labai kokybiska mirksiukas.gif
Papildyta:
beje, paskutini karta vischy ampoles pirkau is mamytes vardu "lulida", tai isejo zymiai pigiau thumbup.gif jei ka domina, ji skelbiasi kosmetikos isparduotuveje, nors pardavineja naujas priemones.
Atsakyti
Sveikutes,tai va man tas svogunu kvapas dingo gal po 3 plovimo,reiks po kiek laiko vel bandyt,nieko ten baisaus ,ypac jei lauke nedregna.Osiandien is Eurokos nusipirku sampuna,rusiska"Placenta biokompleks"ten raso sampunas -kondicionierius intensyviai silpnu plauku prieziurai g.gif stiprina ,maitina,saugo plaukus nuo slinkimo..ir t.tIr dar nusipirkau Placentos kapsules,ir dar kazkokias kapsules su juodosios ropes ekstraktu(cia gal tipo juodo ridiko) g.gif ten raso kad irgi nuo plauku slinkimo.Tai va labai uzsidegus dabar viska bandyt,nezinau kas cia gausis,nes jau nebeimanoma,slenka nerealiai doh.gif
Atsakyti