Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

QUOTE(Africa @ 2007 12 14, 15:40)
Naujovės tai turi omeny Chanel ekskliuzyvus, kurie po 200 ml išleisti? Aš taip pat labai noriu juos išbandyt, ir kitus -  klasikinius N.22, Gardenija, Une Fleur, Bois des Illes...

Taip taip, butent apie juos ir kalbu, tik nelemta turbut unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 12 14, 14:53)
Taip taip, butent apie juos ir kalbu, tik nelemta turbut unsure.gif

LT tai garantuotai nelemta. schmoll.gif
Atsakyti
Šiandien pauosčiau (ir ant rankos užsipurškiau) Chanel Cristalle, bet man jie nepatiko, kažko per daug, įtariu ylang ylang... Bet Chance, Chance Eau Fraiche, Allure sensuelle, Coco Mademoiselle ir Nº5 man super, nors paskutiniams dar gal ankstoka, labai brandus kvapas... wub.gif
Atsakyti
Pastebejau rysku skirtuma tarp Cristalle eau de parfum ir eau de toilette,ir pardaveja sake,kad siek tiek skiriasi ju kvapas.Beje ji tvirtino,kad parfum lengvesni,o man atvirksciai.Pradzioj taip astriai padvelke pipirais,po to kvapas minkstejo ir pradejau jausti vaisius.O vat eau de toilette jokio astrumo pradzioj nejauciau,iskarto atsiskleide vaisinis sipras.
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2007 12 16, 18:55)
Pastebejau rysku skirtuma tarp Cristalle eau de parfum ir eau de toilette,ir pardaveja sake,kad siek tiek skiriasi ju kvapas.Beje ji tvirtino,kad parfum lengvesni,o man atvirksciai.Pradzioj taip astriai padvelke pipirais,po to kvapas minkstejo ir pradejau jausti vaisius.O vat eau de toilette jokio astrumo pradzioj nejauciau,iskarto atsiskleide vaisinis sipras.

Visiškai teisi, foje. smile.gif Chanel ypatigai pasižymi tuo, kad skirtingos koncentracijos kvapų ir sudėtis skiriasi, o ne tik intensyvumas. Man labiau patinka Cristalle EDP, jie ne tokie gaiviai sausai citrusinia, o šiltesni, aitresni. Ir patvaresni.
Atsakyti
Įsigijau Chanel Coco Mademoiselle Edp iš Jurgutės91 - atrodo, originalumu neabejoju, nes esu pirkusi ir kitus kvapus iš jos, bet Mademoiselle man silpnai laiko, netgi atrodo pernelyg švelnus, užuodžiamas tik ant odos, pati jaučiuosi tarsi nepasikvėpinusi. blush2.gif
Man paranoja unsure.gif

Gal kas turite šiuos kvepalus?
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2007 12 18, 15:05)
Įsigijau Chanel Coco Mademoiselle Edp iš Jurgutės91 - atrodo, originalumu neabejoju, nes esu pirkusi ir kitus kvapus iš jos, bet Mademoiselle man silpnai laiko, netgi atrodo pernelyg švelnus, užuodžiamas tik ant odos, pati jaučiuosi tarsi nepasikvėpinusi. blush2.gif
Man paranoja unsure.gif

Nepergyvenk, ir ant manęs vos jaučiasi smile.gif Per visą laiką tik viena kolegė pagyrė, nes pataikė užeit, kai tik pasipurškus buvau.
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2007 12 18, 13:10)
Nepergyvenk, ir ant manęs vos jaučiasi smile.gif Per visą laiką tik viena kolegė pagyrė, nes pataikė užeit, kai tik pasipurškus buvau.

O kur juos įsigijai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2007 12 18, 14:05)
Man paranoja unsure.gif

apie tai leidau sau atrasyti kvepinimosi iprociu temoje rolleyes.gif
Atsakyti
Buvau susitikime su pOdružke tongue.gif , tai prieš išsiskiriant paklausė, kokia kvepalais esu šiandien pasikvėpinusi, taip supratau, kad įkyrus jai tas kvapas pasirodė, nes palygino su Dior Dune, o aš su Dior nedraugauju, nebent su dujokauke būčiau. Tai gal ir jaučiasi tas Chanel g.gif By tik kitiems jaučiasi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2007 12 18, 05:05)
Man paranoja unsure.gif

As turiu EDT-laiko visa diena,man jie labai jauciasi,o taip pat ir kitiems thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2007 12 18, 14:05)
Man paranoja unsure.gif

man labai gerai laiko g.gif uztenka vieno-keliu purkstelejimu, nes jeigu daugiau -paciai galva pradeda skaudeti rolleyes.gif
Atsakyti