Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

Turėjau Chanel Chance, kurį kaiką labai patiko, bet po to ėmė erzinti g.gif Atidavaiu mamai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2007 12 19, 12:00)
Turėjau Chanel Chance, kurį kaiką labai patiko, bet po to ėmė erzinti g.gif Atidavaiu mamai biggrin.gif

As juos visada turedavau. Kai tik i pabaiga, is karto nusipirkdavau nauja butelaiti. O dabar va kuris laikas nenoriu ju visai schmoll.gif Beliko kvepalu visai ant dugno, vienam purkstelejimui, bet pirkti naujo nesinori kazkodel unsure.gif
Taip pat ir su Mademoiselle (man jie panasus su Chance) unsure.gif
Atsakyti
ziuriu labai daug kas perdege nuo Chanel Chance, as taip pat,. dauguma pazistamu irgi
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2007 12 19, 16:24)
ziuriu labai daug kas perdege nuo Chanel Chance, as taip pat,. dauguma pazistamu irgi

Atėjo sūnenas ir klausią ką merginai padovanot, tai sakau gal Chanel Chance, ar Mademoiselle, o jis kad suriks - oi tik ne šituos, bo jau jam bloga nuo jų darosi, nes kur tik nueisi visos panos jais kvepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2007 12 19, 15:34)
Atėjo sūnenas ir klausią ką merginai padovanot, tai sakau gal Chanel Chance, ar Mademoiselle, o jis kad suriks - oi tik ne šituos, bo jau jam bloga nuo jų darosi, nes kur tik nueisi visos panos jais kvepia biggrin.gif

Mano aplinkoje niekas nesikvepina jais, dirbu grynai vyriskame kolektyve, bet vat nesinori ju, nors tu ka schmoll.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
mergaites, gal norit pigiau http://www.kristiana...otos/coco_EDP_l tualetinį vandenį? 100 ml, originalus, brolis pirko prancuzijoje, bet man visiškai netinka tas kvapas
Atsakyti
As dar chansu nepasisotinau, jau trecia edt nusipirkau. gavau dovanu chance eau fraiche, tai siuo metu nukonkuravo chanca, nes kvapas irgi nerealiai geras man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2007 12 19, 15:34)

o maniskis va niekaip jais nepasisotina blink.gif ir vis veza ir dovanoja juos man, jau 4 buteliukai susikaupe, laukiu kada gi vel ateis jiems ikvepimas ... nzn. Sako Coco M. edt i juos panasus, tik ne tokie geliniai ir saltesni, turiu edp , patinka, edt dar neuosciau, gal pabandyt, gal atstos jis nuo manes vienasyk bash.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai pavyzdziui edp chance per stiprus, net ikyriai. renkuosi tik edt, kvapas irgi laikosi ilgai.
Atsakyti
QUOTE(cognac @ 2007 12 20, 20:40)
man tai pavyzdziui edp chance per stiprus, net ikyriai. renkuosi tik edt, kvapas irgi laikosi ilgai.

tiesa, bet edp man ir perdaug saldus
Atsakyti
Nebuvau iki šiol labai didelė Chanel gerbėja... žinoma, klasika, kvepalai puikūs, laikosi ilgai ir. t.t. ... Bet panašu, kad būsiu užsikabinus už Allure Sensuelle. Kiekvienąkart testuojant (turiu mėginuką) vis labiau patinka. Sodrus, rytietiškas, labiau prieskonių negu gėlių aromatas... Ar tik neteks man stot į "chanelininkių" klubą bigsmile.gif
Atsakyti
Vau, biologe, sveika pamažėle bestojanti į Chanel gerbėjų gretas. 4u.gif Sensuelle tikrai nuostabus kvapas, toks su aštriais prieskoniniais pipiriukais. Uuuch. rolleyes.gif Coco dar pabandyk, įvairių koncentracijų. O Madmuazelės ir Šanso tikrai nesiūlau, čia jau ne tikras Chanel... schmoll.gif Ar sunumeruotą Chanel ir Cristalle bandei? Ji kaip ir Gerlenas, turi savo jei ne gerlinadą, tai šanelenadą. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 21 gruodžio 2007 - 13:50