Turėjau Chanel Chance, kurį kaiką labai patiko, bet po to ėmė erzinti
Atidavaiu mamai
QUOTE(žibutė @ 2007 12 19, 12:00)
Turėjau Chanel Chance, kurį kaiką labai patiko, bet po to ėmė erzinti
Atidavaiu mamai 
As juos visada turedavau. Kai tik i pabaiga, is karto nusipirkdavau nauja butelaiti. O dabar va kuris laikas nenoriu ju visai
Taip pat ir su Mademoiselle (man jie panasus su Chance)
QUOTE(Riuriu @ 2007 12 19, 16:24)
ziuriu labai daug kas perdege nuo Chanel Chance, as taip pat,. dauguma pazistamu irgi
Atėjo sūnenas ir klausią ką merginai padovanot, tai sakau gal Chanel Chance, ar Mademoiselle, o jis kad suriks - oi tik ne šituos, bo jau jam bloga nuo jų darosi, nes kur tik nueisi visos panos jais kvepia
QUOTE(Jantra @ 2007 12 19, 15:34)
Atėjo sūnenas ir klausią ką merginai padovanot, tai sakau gal Chanel Chance, ar Mademoiselle, o jis kad suriks - oi tik ne šituos, bo jau jam bloga nuo jų darosi, nes kur tik nueisi visos panos jais kvepia 
Mano aplinkoje niekas nesikvepina jais, dirbu grynai vyriskame kolektyve, bet vat nesinori ju, nors tu ka
sveikos
mergaites, gal norit pigiau http://www.kristiana...otos/coco_EDP_l tualetinį vandenį? 100 ml, originalus, brolis pirko prancuzijoje, bet man visiškai netinka tas kvapas
mergaites, gal norit pigiau http://www.kristiana...otos/coco_EDP_l tualetinį vandenį? 100 ml, originalus, brolis pirko prancuzijoje, bet man visiškai netinka tas kvapas
As dar chansu nepasisotinau, jau trecia edt nusipirkau. gavau dovanu chance eau fraiche, tai siuo metu nukonkuravo chanca, nes kvapas irgi nerealiai geras man
QUOTE(Jantra @ 2007 12 19, 15:34)
o maniskis va niekaip jais nepasisotina
man tai pavyzdziui edp chance per stiprus, net ikyriai. renkuosi tik edt, kvapas irgi laikosi ilgai.
QUOTE(cognac @ 2007 12 20, 20:40)
man tai pavyzdziui edp chance per stiprus, net ikyriai. renkuosi tik edt, kvapas irgi laikosi ilgai.
tiesa, bet edp man ir perdaug saldus
Nebuvau iki šiol labai didelė Chanel gerbėja... žinoma, klasika, kvepalai puikūs, laikosi ilgai ir. t.t. ... Bet panašu, kad būsiu užsikabinus už Allure Sensuelle. Kiekvienąkart testuojant (turiu mėginuką) vis labiau patinka. Sodrus, rytietiškas, labiau prieskonių negu gėlių aromatas... Ar tik neteks man stot į "chanelininkių" klubą
Vau, biologe, sveika pamažėle bestojanti į Chanel gerbėjų gretas.
Sensuelle tikrai nuostabus kvapas, toks su aštriais prieskoniniais pipiriukais. Uuuch.
Coco dar pabandyk, įvairių koncentracijų. O Madmuazelės ir Šanso tikrai nesiūlau, čia jau ne tikras Chanel...
Ar sunumeruotą Chanel ir Cristalle bandei? Ji kaip ir Gerlenas, turi savo jei ne gerlinadą, tai šanelenadą.