Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

QUOTE(Africa @ 2007 12 21, 13:49)
Vau, biologe, sveika pamažėle bestojanti į Chanel gerbėjų gretas.  4u.gif  Sensuelle tikrai nuostabus kvapas, toks su aštriais prieskoniniais pipiriukais.  Uuuch.  rolleyes.gif  Coco dar pabandyk, įvairių koncentracijų.  O Madmuazelės ir Šanso tikrai nesiūlau, čia jau ne tikras Chanel...  schmoll.gif  Ar sunumeruotą  Chanel ir Cristalle bandei?  Ji kaip ir Gerlenas, turi savo jei ne gerlinadą, tai šanelenadą.  biggrin.gif

Aha, ačiū... nors gal čia užuojautos man reikėtų? g.gif Oi nesibaigs gerai, oi nesibaigs, jaučiu doh.gif Numeriukus tik 5 ir 19 bandžiau... geri, bet dar neprisijaukinau, nelabai ir stengiuos. Coco gal net neuosčiau, arba labai seniai, kai buvau jauna ir kvaila... blush2.gif Bet Sensuelle su tais pipiriukais tai oi oi wub.gif
Atsakyti
o as susipazinau su cristalle , pradzioj astroki pasirode, bet po valandziukes atsiskleide skaidrus toks tyras kvapas......
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 12 21, 14:43)
o as susipazinau su cristalle , pradzioj astroki pasirode, bet po valandziukes atsiskleide skaidrus toks tyras kvapas......

EDT ar EDP?
Atsakyti
gal jau apie tai kalbejot ir as prazioplinau,bet kaip ispudziai pauoscius rusiska oda?ar juos dar gamina?
Atsakyti
Nu o man Chanel`iai nekimba nors tu ką unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*ksenija* @ 2007 12 25, 00:23)
Nu o man Chanel`iai nekimba nors tu ką  unsure.gif

Visiskai normalu manau,man Gucciai visai nelimpa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 25, 14:05)
Visiskai normalu manau,man Gucciai visai nelimpa smile.gif

man tai tik vieni Gucci nelimpa-"envy me" doh.gif O Chanel man tokie labai...Na, man asmeniskai jie tokie visi vienodi, neisskirtiniai blush2.gif Neisizeiskit tos, kurioms patinka ir atrodo visai kitaip... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ksenija*: 25 gruodžio 2007 - 22:12
Man Chanel Chance nemirtingas. O dabar dar Chanel Coco Mademuaselle gavau wub.gif tai kvepinsiuos kol atsibos. O Chance'ui tas negresia irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 12 26, 02:13)
Man Chanel Chance nemirtingas. O dabar dar Chanel Coco Mademuaselle gavau wub.gif tai kvepinsiuos kol atsibos. O Chance'ui tas negresia irnesakyk.gif

O Coco Mademoiselle gavai EDT ar EDP?Nes EDT mane smarkiai nuvyle,tiesiog muiliuko kvapas verysad.gif

Man Kaledu senis irgi atnese Chanel kvepaliuku,paciu megstamiausiu -Chance eau Fraiche wub.gif
Atsakyti
EDP. Sesuo originalius iš anglijos pigiau atsiveža. gal nori? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 12 26, 13:47)
EDP. Sesuo originalius iš anglijos pigiau atsiveža. gal nori? biggrin.gif

EDP neteko uostyt,tai net nezinau ar noriu.Kai turesiu galimybe butinai pauostysiu.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 12 22, 10:42)
EDT ar EDP?

EDP rolleyes.gif
Atsakyti