Su Chanel kvepalais bandžiau susipažinti prieš kokius 5 metus. Niekas ypatingai nesužavėjo, ypatingai įspudžiu natsimenu, atsimenu kad Cristalle nelabai patiko ir 5 Chanel. O po to pabandžiau Chanel Chance - netgi labai patiko. Tik vienas niuanselis buvo - turėjau slogą.
O kai buvau sesei dovanojusi Chance, ir ant savęs keletą kartų bandžiau nešioti - man šie kvepalai labai jau "garsiai rėkiantys".
O dabar vyras į kauną buvo išsiruošęs darbo reikalais - ir iš Grazinutee's užsakiau pabandymui: Coco Mademoiselle EDT, EDP, Chanel Nr. 5 EDT, EDP, Allure Sensuelle.
Ir sedžiu testuoju dabar.
Vakar testavau Madmuazeles. Pirmos natos labiau patiko EDT, o bazė - EDP. O Mademoiselle edt aš iš viso po kokių 2 valandų jau neužuodžiau ant savęs.
O šiandien Nr. 5.
Patinka labiau EDT, ji švelnesnė, ir man netgi cinamonas vaidenasi, nors jaučiu sudėtyje jo nerasta. Pirmos natos ypač EDP nepatinka, o po kokios valandos visai neblogai.
Nr. 5 pas mane ant abiejų riešų, o ant rankos sulenkimo - Allure Sensuelle. Tikrai prabangus kvapas, man grynai vakarinis, malonus. Bet įtariu 1 papuyrškimo pilnai užteks, žymiai stipresni už Nr.5 EDP.
Visi 5 kvepalai man pasirodė priimtini, gavus dovanų naudočiau.