Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

QUOTE(Africa @ 2008 01 16, 09:36)
O čia gryno parfumo  po 3,5 ml rinkinukas...  rolleyes.gif user posted image

pasakykite prašau kiek kainuotų toks rinkinukas ir kur galima būtų jį nusipirkti 4u.gif spėju kad tik Kristiana prekiaują g.gif noriu pradžioj išbandyti miniatūras kad atsirinkčiau savo kvapą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2008 01 21, 11:08)
pasakykite prašau kiek kainuotų toks rinkinukas ir kur galima būtų jį nusipirkti  4u.gif spėju kad tik Kristiana prekiaują  g.gif noriu pradžioj išbandyti miniatūras kad atsirinkčiau savo kvapą  rolleyes.gif

Būtent toks rinkinukas kainuotų brangiai. Reikia įdėmiau skaityti, čia yra tikri kvepalai, ne EDT, ne EDP, o "pure parfum", kurie yra patys brangiausi. Tad 3,5 ml gali kainuoti ir 150 Lt. Sakyčiau, gana brangus "malonumas" susipažinti su kvapu lotuliukas.gif. Be to, Kristiana kaip tik miniukais neprekiauja.
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 01 21, 12:25)
Būtent toks rinkinukas kainuotų brangiai. Reikia įdėmiau skaityti, čia yra tikri kvepalai, ne EDT, ne EDP, o "pure parfum", kurie yra patys brangiausi. Tad 3,5 ml gali kainuoti ir 150 Lt. Sakyčiau, gana brangus "malonumas" susipažinti su kvapu  lotuliukas.gif. Be to, Kristiana kaip tik miniukais neprekiauja.

tada tikrai brangus malonumas doh.gif kąąą ddaryyyt rolleyes.gif nuėjusi į Kristianą aš neišsirenku nes galva nuo tų kavpų apsvaigsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2008 01 21, 11:29)
tada tikrai brangus malonumas  doh.gif kąąą ddaryyyt  rolleyes.gif nuėjusi į Kristianą aš neišsirenku nes galva nuo tų kavpų apsvaigsta  doh.gif

Jau ne kartą apie tai šnekėta... Kiekviena turi savo būdą rinktis kvepalus, o manasis toks: Kristianoj ar Sarmoj apipurškiu daug popieriukų su dominačiais kvepalais, ant kito popieriuko galo užsirašau pavadinimą, dažnai dar ir kiekį ir kainą, nešuosi išdėliotus atskirai (kišenėse, rankinuko skyreliuose, užrašų knygutėj ir t.t.). Namie vėl išdėlioju atskirai (spintos lentynose), uostinėju, tyrinėju. Labiausiai patikusius vėl bandau ant odos - kartą, kitą... Kol pagaliau apsisprendžiu ir perku arba ne.
O kai kurios ateina, pauosto ir iškart nusiperka, jei patiko. Ir sako, kad taip rečiau apsišauna, negu ilgai besirinkdamos... tongue.gif Kiekvienos sava metodika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 01 21, 14:01)
Jau ne kartą apie tai šnekėta... Kiekviena turi savo būdą rinktis kvepalus, o manasis toks: Kristianoj ar Sarmoj apipurškiu daug popieriukų su dominačiais kvepalais, ant kito popieriuko galo užsirašau pavadinimą, dažnai dar ir kiekį ir kainą, nešuosi išdėliotus atskirai (kišenėse, rankinuko skyreliuose, užrašų knygutėj ir t.t.).  Namie vėl išdėlioju atskirai (spintos lentynose), uostinėju, tyrinėju. Labiausiai patikusius vėl bandau ant odos - kartą, kitą... Kol pagaliau apsisprendžiu ir perku arba ne.
O kai kurios ateina, pauosto ir iškart nusiperka, jei patiko. Ir sako, kad taip rečiau apsišauna, negu ilgai besirinkdamos... tongue.gif Kiekvienos sava metodika mirksiukas.gif

ačiū tau už patarimą 4u.gif reiks matyt taip ir daryti smile.gif
Atsakyti
Su Chanel kvepalais bandžiau susipažinti prieš kokius 5 metus. Niekas ypatingai nesužavėjo, ypatingai įspudžiu natsimenu, atsimenu kad Cristalle nelabai patiko ir 5 Chanel. O po to pabandžiau Chanel Chance - netgi labai patiko. Tik vienas niuanselis buvo - turėjau slogą. lotuliukas.gif
O kai buvau sesei dovanojusi Chance, ir ant savęs keletą kartų bandžiau nešioti - man šie kvepalai labai jau "garsiai rėkiantys".

O dabar vyras į kauną buvo išsiruošęs darbo reikalais - ir iš Grazinutee's užsakiau pabandymui: Coco Mademoiselle EDT, EDP, Chanel Nr. 5 EDT, EDP, Allure Sensuelle.

Ir sedžiu testuoju dabar.
Vakar testavau Madmuazeles. Pirmos natos labiau patiko EDT, o bazė - EDP. O Mademoiselle edt aš iš viso po kokių 2 valandų jau neužuodžiau ant savęs.

O šiandien Nr. 5.
Patinka labiau EDT, ji švelnesnė, ir man netgi cinamonas vaidenasi, nors jaučiu sudėtyje jo nerasta. Pirmos natos ypač EDP nepatinka, o po kokios valandos visai neblogai.

Nr. 5 pas mane ant abiejų riešų, o ant rankos sulenkimo - Allure Sensuelle. Tikrai prabangus kvapas, man grynai vakarinis, malonus. Bet įtariu 1 papuyrškimo pilnai užteks, žymiai stipresni už Nr.5 EDP.

Visi 5 kvepalai man pasirodė priimtini, gavus dovanų naudočiau.
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2008 01 24, 10:34)
Su Chanel kvepalais bandžiau susipažinti prieš kokius 5 metus. Niekas ypatingai nesužavėjo, ypatingai įspudžiu natsimenu, atsimenu kad Cristalle nelabai patiko ir 5 Chanel. O po to pabandžiau Chanel Chance - netgi labai patiko. Tik vienas niuanselis buvo - turėjau slogą.  lotuliukas.gif
O kai buvau sesei dovanojusi Chance, ir ant savęs keletą kartų bandžiau nešioti - man šie kvepalai labai jau "garsiai rėkiantys".

O dabar vyras į kauną buvo išsiruošęs darbo reikalais - ir iš Grazinutee's užsakiau pabandymui: Coco Mademoiselle EDT, EDP, Chanel Nr. 5 EDT, EDP, Allure Sensuelle.

Ir sedžiu testuoju dabar.
Vakar testavau Madmuazeles. Pirmos natos labiau patiko EDT, o bazė - EDP. O Mademoiselle edt aš iš viso po kokių 2 valandų jau neužuodžiau ant savęs.

O šiandien Nr. 5.
Patinka labiau EDT, ji švelnesnė, ir man netgi cinamonas vaidenasi, nors jaučiu sudėtyje jo nerasta. Pirmos natos ypač EDP nepatinka, o po kokios valandos visai neblogai.
Nr. 5 pas mane ant abiejų riešų, o ant rankos sulenkimo - Allure Sensuelle. Tikrai prabangus kvapas, man grynai vakarinis, malonus. Bet įtariu 1 papuyrškimo pilnai užteks, žymiai stipresni už Nr.5 EDP.

Visi 5 kvepalai man pasirodė priimtini, gavus dovanų naudočiau.

ačiū už tokią išsamią informaciją smile.gif nusipirkau iš vienos forumietės Chanel Chanse parfumą ir nesuprantu ar taip turi būt ar ne bet aš visai nejaučiu to kvapo ir kiti nelabai užuodžia g.gif ar gali būt kad aš kokius padirbtus nupirkau doh.gif arba gal tas kvapas man netinka unsure.gif kaip atskirti originalus nuo neoriginalų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2008 01 24, 10:40)
ačiū už tokią išsamią informaciją  smile.gif nusipirkau iš vienos forumietės Chanel Chanse parfumą ir nesuprantu ar taip turi būt ar ne bet aš visai nejaučiu to kvapo ir kiti nelabai užuodžia  g.gif ar gali būt kad aš kokius padirbtus nupirkau  doh.gif arba gal tas kvapas man netinka  unsure.gif kaip atskirti originalus nuo neoriginalų  g.gif

O kodėl nenusinešus savo buteliuko į Kristianą, kur galima kuo puikiausiai palyginti ir išvaizdą, ir kvapą, jo intensyvumą, spalvą, kodus, ir pn. O jei tą Chanse pirkai įtartinai pigiai, tai šansas, kad tas Šansas fuflo yra labai realus. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 01 24, 11:55)
O  kodėl nenusinešus savo buteliuko į Kristianą, kur galima kuo puikiausiai palyginti ir išvaizdą, ir kvapą, jo intensyvumą, spalvą, kodus, ir pn.  O jei tą Chanse pirkai įtartinai pigiai, tai šansas, kad tas Šansas fuflo yra labai realus.  cool.gif

reiks taip ir padaryti,pasitikėjau pardavėja nes sakė kad pirko iš Kristianos todėl ir pirkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2008 01 24, 10:58)
reiks taip ir padaryti,pasitikėjau pardavėja nes sakė kad pirko iš Kristianos todėl ir pirkau  doh.gif

Tai tos pardavėjos ką nori pasakys, kitos šneka, kad pirkti užsienyje, pvz., superiniai kvepalai iš Amerikos, ar bent jau Anglijos...
Atsakyti
kažin dėžutė-įpakavimas gali skirtis,ar visur jis būna vienodas?ir gal kuri turite šiuos kvepalus ir galite jų barkodą čia užrašyti aš sulyginsiu vakare,nes iki Kristianos greitu metu nenuvažiuosiu unsure.gif
Atsakyti
Apie Chanel Les Exclusiffs galima paskaityti čia
Atsakyti