Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

as va svarstau gal pirkti smile.gif man sunkus patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2007 10 04, 23:07)
Nu, te tau, o aš višta visada galvojau, kad tai pavasariniai kvepalai, nes ta žaluma labai jau man tikdavo pavasarį doh.gif Jaučiuos visai durnai blush2.gif  po šitiekos metų...

Lenora... net nežinau ką pasakyti... doh.gif smile.gif taigi nebūtinai visų asociacijos turi būti tokios pačios. mirksiukas.gif Galbūt pati su jais pirmąkart susidūrei (nusipirkai ar pauostei) būtent pavasarį, gal tuo laikotarpiu juos naudojai, todėl ir asociacijos tokios, o gal tiesiog tavo nosis juose užuodžia pavasariškus kvapus, juk kiekvieno uoslė į skirtingus kvapus labiau reaguoja. rolleyes.gif Prisimenu kai išėjo kalba apie Gucci Envy kvepalus - man jie su ankstyvu pavasariu asocijuojasi, o kažkam kitam (atrodo Dovistomai smile.gif ) - su rudeniu. ax.gif Taip kad tikrai nereikia taip apie save galvoti, tavo uoslė ir asociacijos - tik tavo pačios reikalas ir niekas negali primesti savųjų. friends.gif

QUOTE(Africa @ 2007 10 05, 08:55)
Tiesiog  siūlau visoms mergaitėms, kurios domisi parfumerija, pabandyti kuo daugiau tokių "bjaurių" kvapų. Ir tikrai, laikui bėgant, nosis pradės jausti, kas gi iš tiesų yra ta klasika iš didžiosios raidės. Taip sakant, ir savo nosį reikia treniruoti, kaip kad treniruojame savo  kūną sporto salėje. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Tikrai pritariu, ir pati tuo pačiu keliu ėjau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 06 spalio 2007 - 20:43
Hmm... paskaičius forumo diskusijas (ypač rubriką Nekenčiamiausi kvepalai) jau buvau bepradedanti poreikį palįsti po suolu..... unsure.gif
Man Chanel No.5 vieni labiausiai intriguojančių ir paslaptingiausių kvapų.....
Ir apskritai, kažkaip labai "neskaniai" man atrodo priskyrimas kvapams etikečių "dievinu" ir "nekenčiu". Čia kaip ir literatūra, filmai, muzika. Kvapai - menas, reikia plėsti savo akiratį. Vieni gali prilipti šiandien, erzinti rytoj, bet šlykštėtis kvapu? blink.gif
Man pvz šlykštus š... kvapas, dar acetileno dujų (kuriom smirda vamzdžius virinant).... lotuliukas.gif

Prie ko čia mano šitas monologas? g.gif Aš - už inteligentišką skonio lavinimą....
Gal ir ne toj forumo vietoj pasisakiau, sorry 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2007 10 06, 00:11)
as va svarstau gal pirkti smile.gif man sunkus patinka smile.gif

Na, ir ką nusprendei mamulia? smile.gif

QUOTE(Smauglius @ 2007 10 09, 14:52)
Hmm... paskaičius forumo diskusijas (ypač rubriką Nekenčiamiausi kvepalai) jau buvau bepradedanti poreikį palįsti po suolu..... unsure.gif
Man Chanel No.5 vieni labiausiai intriguojančių ir paslaptingiausių kvapų.....
Ir apskritai, kažkaip labai "neskaniai" man atrodo priskyrimas kvapams etikečių "dievinu" ir "nekenčiu". Čia kaip ir literatūra, filmai, muzika. Kvapai - menas, reikia plėsti savo akiratį.  Vieni gali prilipti šiandien, erzinti rytoj, bet šlykštėtis kvapu?  blink.gif
Man pvz šlykštus š... kvapas, dar acetileno dujų (kuriom smirda vamzdžius virinant).... lotuliukas.gif

Prie ko čia mano šitas monologas?  g.gif Aš - už inteligentišką skonio lavinimą....
Gal ir ne toj forumo vietoj pasisakiau, sorry  4u.gif

Kodėl ne vietoj, kaip tik labai į temą. mirksiukas.gif Čia kaip tik prie diskusijų apie nemėgstamus Chanel kvepalus. O dėl tų apibūdinimų "nekenčiu, smirda, bjaurūs" ir t.t. tai sutinku 100 proc. Netgi terminas "skanūs kvepalai" parfumerijos terminais kalbant, vartotinas tik apibūdinant valgomo - desertinio tipo kvepalus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 10, 12:10)
Na, ir ką nusprendei mamulia? smile.gif

Buvau Ebay nusižiūrėjus, bet labai kaina užkilo. Reiks bandyt medžot vėl, nes iš parduotuvės brangoka, ypač kai nesu tikra, jog man jie tiks smile.gif
Atsakyti
O vat pavyzdžiui, žinot, kad kompanija FERRE dirba su Chanel ir naudoja tą patį bazinį pagrindą savo kvapams. Kada nors padarykit lyginamąjį eksperimentą, ypač tos, kurios kaip sako jaučia tam tikrą bendrą bruožą visuose Chanel kvepaluose. Tikrai rasit panašumų. Tik lyginkit tuomet, kai kvapas "nusivadėja" iki bazinių natų, tikrai labai įdomu smile.gif
O šiaip tai, mano subjektyvia asmenine nuomone, iki Chanel kvepalų reikia amžiumi užaugti blush2.gif Neįsižeiskit jaunos labai merginos, jums Chanel paskutiniais metais "pažėrė" jaunesnių kvapų, bet iš principo šita kompanija - stipresnėms moteriškėms, nes dažniausiai Chanel "pritvoja" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2007 10 10, 13:35)
Buvau Ebay nusižiūrėjus, bet labai kaina užkilo. Reiks bandyt medžot vėl, nes iš parduotuvės brangoka, ypač kai nesu tikra, jog man jie tiks smile.gif

Tai jau taip, kai nesi tikra kad patiks, tai baisoka nemenkus pinigėlius mokėti.user posted image Gaila kad ne Lietuvoj esi, likutį SM išparduotuvėj nusipirkt galėtum, biggrin.gif pora neblogų pasiūlymų neperseniausiai buvo... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Smauglius @ 2007 10 10, 13:41)
O vat pavyzdžiui, žinot, kad kompanija FERRE dirba su Chanel ir naudoja tą patį bazinį pagrindą savo kvapams. Kada nors padarykit lyginamąjį eksperimentą, ypač tos, kurios kaip sako jaučia tam tikrą bendrą bruožą visuose Chanel kvepaluose. Tikrai rasit panašumų. Tik lyginkit tuomet, kai kvapas "nusivadėja" iki bazinių natų, tikrai labai įdomu  smile.gif

Ne, nežinojau... bigsmile.gif user posted image Bet turbūt irgi Ferre klasikai tas daugiau būdinga... g.gif Nes naujesniuose Ferre Lei ir Essence D'Eau man kažkaip nepanašu...user posted image mastau.gif
Atsakyti
Taip taip, senieji Ferre by Ferre ir kt., kurie tik pas mus pasirodė prieš kokius 8 metus, dar tada pamenu juos tokia kompanija Sirowa platino smile.gif Iš ten dirbusių žmonių ir žinau šitą info. O pasakė visai atsitiktinai, kai draugės kvepalus užuodžiau ir sakau: o Chanelį įsikalei, tik nesuprantu kurį lotuliukas.gif Tai jinai baisiai juokėsi ir sakė, kad tai Ferre, o ne Chanel ir papasakojo šitą reikalą biggrin.gif

O šiaip tai gana ilgus metus mano mėgiami buvo Coco Chanel, po to išbandžiau ir Alure ir No.19. O taip visų nemėgstamas Chanel No. 5 stovi mano spintos tamsiam stalčiui toli nuo šilumos ir šviesos ir kartais esant tinkamam kontekstui panaudojami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2007 10 10, 14:22)
Taip taip, senieji Ferre by Ferre ir kt., kurie tik pas mus pasirodė prieš kokius 8 metus, dar tada pamenu juos tokia kompanija Sirowa platino  smile.gif Iš ten dirbusių žmonių ir žinau šitą info. O pasakė visai atsitiktinai, kai draugės kvepalus užuodžiau ir sakau: o Chanelį įsikalei, tik nesuprantu kurį  lotuliukas.gif  Tai jinai baisiai juokėsi ir sakė, kad tai Ferre, o ne Chanel ir papasakojo šitą reikalą  biggrin.gif

Nu įdomu... bigsmile.gif Reiks palygint... rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu antra 100 ml bonkute Coco Mademoiselle EDP,dar 100 ml Chanel N5 EDP ,ir noreciau... Chanel Coco.Labai patinka Mademoiselle smile.gif O taip mano Must have-Angel,JPG Classique,Agent Provocateur,situ turejau neskaiciojamai daug!
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2007 10 10, 12:35)

kuo toliau tuo man jie labiau prie sirdies.... wub.gif ale jauna merga esu ir klasikinis kvapas, kuri net apibudina kaip bobutiska man tinka visai......
bandyk likuti nusipirkt kaip nors....
Atsakyti
Aaa.. turejau Chanel N 19 deodoranta,nepatiko,visai ne mano kvapas.. O is Mademoiselle labai patinka Duso zele,Mist kunui,kuno kremas ir Mist plaukams.Mano manimui kvepalai Mademoiselle tikras Chanel triumfas smile.gif
Atsakyti