QUOTE(Evah @ 2008 06 17, 06:56)
Evah, sikart pirmus pauosciau Sycamore ir man jie kaip mat pakvipo zaluma.. Kaip isgryninti Chanel no. 19.. Kaip mat man jie asociajavosi su Chanel no. 19. Tokie svaresni, zalesni. Ta zaluma po kurio laiko vertes i dumus, o dumuose radau kazkokius prieskonius..Kazka baisiai primena.. Dieve mano.. gal krienus.. ta toki specifini ju kartuma?

Na.. uostau.. Man tikrai kaip isgryninta Chanel No. 19 zaluma sumaisyta su kaupu dumo ir iberta raudonu dziovintu papriku.
O dabar pora zodziu apie Coromandel. Apsipyliau riesus, sulenkimus per alkunes ir kakla jais.. Be sarmatos ar suvarzymu. Kvepiu jau!!...
Visgi kitaip jie man skleidziasi ant odos nei ant lapelio.. Kaip mat man pirmos natos asociajavosi su juoduoju sokoladu ir cinamonu

Veliau saldumas eme nykti ir laukan listi dumas, smilkalai.. Jei apibudint emocijas, tai regis is skanios sokoladines plyteles su cinamonu kvapas vercias i paduminta kambari (zymiai maziau nei Sycamore) ir smilkalus, kur sokoladas ir cinamonas lieka kaip priminimas, kad jie yra, bet jie nebe tokie akivaizdus bendrame aromate. Siuo metu uostant riesus jauciu ryskius smilkalus.. Sakyciau sandalo medzio.. (sandalwood). O "sandalwood" smilkalai man labai prie sirdies :)Gal kiek ir perdetai, bet kazkuom primena tas indiskas suvenyru parduotuvytes.. Jei dar jose virtu sokolada, tai butu tip top kvapas

Labai patinka.. Noliu noliu noliu..
Uostau 31 Rue Cambon..

Jetau jetau.. Nebezinau nei kuriu noreti ar kuriu nenoreti.. Siprinis. Citrusas. Jauciu geles. Sakyciau muskusas?? Medis. Labai lengvas jauciasi po Sycamore ir Coromandel. Labai kompleksinis. Is pardziu jauciau salta citrusu dvelkma, kuris dabar pereina i geles (nezinau net kurias), ipyna medzio, galbut muskuso.. Jauciu, kad ju nesugebu ivertinti. Man regis, kad jie itin kompleksiniai ir man juos reiktu apsipurkst ant rankos ir stebet.. Toks jausmas, kad praganiau daug natu nuo purkstelejimo iki dabar.. Jis kazkur tarp viduriuko.. Nei sunkus, nei lengvas. Besikeiciantis. Turi "sanelini" veida.
Kaip cia issireiskus. Man jie turi toki "auksini viduriuka", jei Chanel no 19 turi aiskia ir stipria siprine zaluma, o Sycamore labai jau ja isgryninta, tai sitie turi "sophisticated" zaluma.. Net nezinau kaip lietuviskai pasakyti.. Tiesiog ta zaluma kur kas elegantiskesne. Jinai grazi, lengva, ne vandeninga, bet turtinga lengvumu ir kvapo intensyvumu.. Galinga. Super balansas. Zavi mane Chanel.. Tikrai jau.. As juos isbandysiu ant ranku tai jau tikrai..

Ir No. 22

Jetau.. Uzpurskiau savuosius Chanel no. 5 kaip parduotuvej negailedama

Atsiprasau del tokio nepagarbaus sulyginimo tarp No. 5 ir No. 22

Vienu zodziu trumpai ir drutai, tos moterys ir merginos ivertina Chanel No. 5, turetu pabandyti Chanel no. 22, nes tikiu, kad joms jie labai patiktu. Tikiu, kad butu verta apsipurksti viena ranka Chanel no. 5, kita no. 22 ir stebeti kvapu kaita.
Bois des Iles
Svarus, sviesus kvapas. Jei suartinti (bet ne sulyginti), tai pastatyciau ji salia Gardenia del kvapu "traskumo"

Uzuodziu Ylang-ylang ir sedziu patenkinta

P.S. isitikinau viena, kad man yra velniskai sudetinga spresti apie kvepalu kaita, jei juose yra imaisytu aldehidu..

Einu kavos virti.. Ir kvapus reikia nuskalaut nuo nosies ir... E. Coudray lapeliai mano nosies laukia