Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

QUOTE(Evah @ 2008 06 17, 06:56)
JVana, pabandyk kada Sycomore plačiau, gerai?  rolleyes.gif Baisiai man smalsu.

Evah, sikart pirmus pauosciau Sycamore ir man jie kaip mat pakvipo zaluma.. Kaip isgryninti Chanel no. 19.. Kaip mat man jie asociajavosi su Chanel no. 19. Tokie svaresni, zalesni. Ta zaluma po kurio laiko vertes i dumus, o dumuose radau kazkokius prieskonius..Kazka baisiai primena.. Dieve mano.. gal krienus.. ta toki specifini ju kartuma? lotuliukas.gif O gal dziovintus astriuosius raudonus pipirus.. Miltelius ju. Ir daug DAUG dumu.. Kaip pas mociute palepej, kur kumpius rukydavo. Skaiciau, kad juose turetu buti daug vetiverio, bet kaip as to vetiverio nesu uoscius, tai man neimanoma ju rasti kvepaluose.. blush2.gif Galbut tai ju kartumas??
Na.. uostau.. Man tikrai kaip isgryninta Chanel No. 19 zaluma sumaisyta su kaupu dumo ir iberta raudonu dziovintu papriku.

O dabar pora zodziu apie Coromandel. Apsipyliau riesus, sulenkimus per alkunes ir kakla jais.. Be sarmatos ar suvarzymu. Kvepiu jau!!...

Visgi kitaip jie man skleidziasi ant odos nei ant lapelio.. Kaip mat man pirmos natos asociajavosi su juoduoju sokoladu ir cinamonu smile.gif Saldumas vos ne kaip Hermes Ambre Narguile. Kaip mat pagalvojau apie siuos Hermes kvepalus. Tik juose radau cinamono ir uogienes, o siuose sokolado ir cinamono. Hermes turi "hermes" sarmo, o Chanel savo. Noresis viena diena pasirpuksti ant vienos rankos Hermes, o ant kitus siuos Chanel ir ziureti kaip abu keisis, panasumus ir skirtumus.
Veliau saldumas eme nykti ir laukan listi dumas, smilkalai.. Jei apibudint emocijas, tai regis is skanios sokoladines plyteles su cinamonu kvapas vercias i paduminta kambari (zymiai maziau nei Sycamore) ir smilkalus, kur sokoladas ir cinamonas lieka kaip priminimas, kad jie yra, bet jie nebe tokie akivaizdus bendrame aromate. Siuo metu uostant riesus jauciu ryskius smilkalus.. Sakyciau sandalo medzio.. (sandalwood). O "sandalwood" smilkalai man labai prie sirdies :)Gal kiek ir perdetai, bet kazkuom primena tas indiskas suvenyru parduotuvytes.. Jei dar jose virtu sokolada, tai butu tip top kvapas smile.gif
Labai patinka.. Noliu noliu noliu..

Uostau 31 Rue Cambon.. smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jetau jetau.. Nebezinau nei kuriu noreti ar kuriu nenoreti.. Siprinis. Citrusas. Jauciu geles. Sakyciau muskusas?? Medis. Labai lengvas jauciasi po Sycamore ir Coromandel. Labai kompleksinis. Is pardziu jauciau salta citrusu dvelkma, kuris dabar pereina i geles (nezinau net kurias), ipyna medzio, galbut muskuso.. Jauciu, kad ju nesugebu ivertinti. Man regis, kad jie itin kompleksiniai ir man juos reiktu apsipurkst ant rankos ir stebet.. Toks jausmas, kad praganiau daug natu nuo purkstelejimo iki dabar.. Jis kazkur tarp viduriuko.. Nei sunkus, nei lengvas. Besikeiciantis. Turi "sanelini" veida.
Kaip cia issireiskus. Man jie turi toki "auksini viduriuka", jei Chanel no 19 turi aiskia ir stipria siprine zaluma, o Sycamore labai jau ja isgryninta, tai sitie turi "sophisticated" zaluma.. Net nezinau kaip lietuviskai pasakyti.. Tiesiog ta zaluma kur kas elegantiskesne. Jinai grazi, lengva, ne vandeninga, bet turtinga lengvumu ir kvapo intensyvumu.. Galinga. Super balansas. Zavi mane Chanel.. Tikrai jau.. As juos isbandysiu ant ranku tai jau tikrai.. smile.gif

Ir No. 22 biggrin.gif Vat cia juos uzsipurskiau ir AISKU, kad CHANEL,nes aldehidai aldehidai kaip Chanel No. 5 smile.gif Be klausimu ar abejoniu. Mano netreniruota nosim, tai as juos matyt, kad palaikyciau Chanel no. 5.. Aldehidai man tokie stiprus, kad isties nelabai turiu ka pasakyti.. Tik, kad kam patinka Chanel no 5, tam patiks is Chanel no. 22. Einu ieskot savo Chanel no 5 palyginimui...

Jetau.. Uzpurskiau savuosius Chanel no. 5 kaip parduotuvej negailedama doh.gif Tik po to prisiminiau, kad cia gi mano pacios pirkti..Ujujui.. smile.gif

Atsiprasau del tokio nepagarbaus sulyginimo tarp No. 5 ir No. 22 smile.gif Juos vienija tik aldehidai.. Jetau.. kaip cia isreiksti skirtumus. Chanel no. 5 man daugiau gelinis, saltesnis kvapas nei Chanel no. 22. Chanel no. 22 jauciasi kaip ir siltas kvapas ir neturi tiek daug geliu. Jei Chanel no. 5 pavadinciau daugiau gelemis orientuotas kvapas, tai Chanel no. 22 medziu ir zaluma su vaniles siltumu..
Vienu zodziu trumpai ir drutai, tos moterys ir merginos ivertina Chanel No. 5, turetu pabandyti Chanel no. 22, nes tikiu, kad joms jie labai patiktu. Tikiu, kad butu verta apsipurksti viena ranka Chanel no. 5, kita no. 22 ir stebeti kvapu kaita.

Bois des Iles

Svarus, sviesus kvapas. Jei suartinti (bet ne sulyginti), tai pastatyciau ji salia Gardenia del kvapu "traskumo" smile.gif

Uzuodziu Ylang-ylang ir sedziu patenkinta smile.gif Velgi man, regis, uzuodziu sandalo medi (sandalwood) ir sedziu dar labiau patenkinta biggrin.gif Man regis turi menka aldehidini veida.. Gelyciu neatpazistu.. Kaip pavadinti kvapa, kuris yra grazus, bet neiisaukiantis? Kuris lyg neturi tokio charakteringo veido, kaip pries tai meginti Chanel Les Exclusifs, bet grazus savo necharakteringumu, paprastumu, balansu.. Man jis kaip vakaras prie juros. Tiktu dienai, kai nesinori i save atkreipti demesi, bet norisi buti ypatinga paciai sau ir su savimi..

P.S. isitikinau viena, kad man yra velniskai sudetinga spresti apie kvepalu kaita, jei juose yra imaisytu aldehidu.. unsure.gif

Einu kavos virti.. Ir kvapus reikia nuskalaut nuo nosies ir... E. Coudray lapeliai mano nosies laukia smile.gif

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 06 17, 14:05)
Evah, sikart pirmus pauosciau Sycamore ir man jie kaip mat pakvipo zaluma..

Laikas nuo laiko praeidama pauostau sukvepintus lapelius ir.. dziaugiuos, kad nepasikvepinau Sycamore.. Jie dabar labai AITRIAI kvepia.. Asmeniskai man nemaloniai..

No. 22 dabar tokie nusede svelnus aldehidai.. smile.gif

No. 31 atrodo kaip lengvos geles prazydusios muskuse. Mane jie stebina. Labai patinka. Svelnesnis kvapas nei Bois des Iles.

Bois de Iles.. per arti pabuvo salia No. 22.. pasigavo juju kvapa doh.gif ax.gif
Atsakyti
JVana, ačiū už tokius nuoširdžius, savo įspūdžiais pagrįstus aprašymus bigsmile.gif
Atsakyti
Dėkui JVana, labai vertingi tavo aprašymai 4u.gif Džiaugiuosi, kad va kažkas pasiryžo atraportuot iš užusienių apie šiuos gėrius.

Iš tiesų, smalsumas mane tuoj pražudys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 06 17, 20:13)
Dėkui JVana, labai vertingi tavo aprašymai 4u.gif Džiaugiuosi, kad va kažkas pasiryžo atraportuot iš užusienių apie šiuos gėrius.

Iš tiesų, smalsumas mane tuoj pražudys biggrin.gif

irnesakyk.gif ner uz ka, Biologe, Evah..

Idomiau butu, jei juos pardavinetu Lietuvoje.. Tai diskusija uzvirtu. Juk sako gincuose gimsta tiesa.. Juolab, kad apie kvepalus sprendziu is savo perspektyvos ir labai norisi isgirsti kitu pozicija.

Plius, kai dar "n" kvapu nesu uoscius.. unsure.gif

Nors imk ir issiusk kruva lapeliu i Lietuva jums, bet kas is to.. Jie juk taip pasikeicia per kelias valandas..

Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 06 17, 22:30)
Nors imk ir issiusk kruva lapeliu i Lietuva jums, bet kas is to.. Jie juk taip pasikeicia per kelias valandas..

Na, jei rimtai, tai aš net paskatinčiau tave tokį gerą darbą padaryt biggrin.gif Tiesa, kad pirmųjų natų ir skleidimosi jau turbūt neatsektume, bet bent bendrą charakterį. Be to, sako, kad vandens lašelis ant lapelio vėl kažkiek atgaivina kvapą rolleyes.gif
Dar vienas būdas būtų purkšt ant vilnos veltinių, tik kad labai keistai atrodytum parduotuvėje su maišiuku vilnos gniutulų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 06 17, 20:37)
Na, jei rimtai, tai aš net paskatinčiau tave tokį gerą darbą padaryt  biggrin.gif Tiesa, kad pirmųjų natų ir skleidimosi jau turbūt neatsektume, bet bent bendrą charakterį. Be to, sako, kad vandens lašelis ant lapelio vėl kažkiek atgaivina kvapą  rolleyes.gif
Dar vienas būdas būtų purkšt ant vilnos veltinių, tik kad labai keistai atrodytum parduotuvėje su maišiuku vilnos gniutulų  lotuliukas.gif

Gal su veltiniais mane is parduotuves ismestu lotuliukas.gif

Bet lapelius supurkst galiu ir sudet i plastikini maiseli..
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 06 17, 22:42)
Gal su veltiniais mane is parduotuves ismestu  lotuliukas.gif

Bet lapelius supurkst galiu ir sudet i plastikini maiseli..

Tada aš gal keliauju į až biggrin.gif
Atsakyti
JVana super-aprašymai thumbup.gif Jau noriu Coromandel, bet kas iš to doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 17, 22:45)
JVana super-aprašymai  thumbup.gif  Jau noriu Coromandel, bet kas iš to  doh.gif

Kaip tai kas, surenkam išvis keturias norinčias ir viskas kaip ir aišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 17, 20:45)
JVana super-aprašymai  thumbup.gif  Jau noriu Coromandel, bet kas iš to  doh.gif

Man siaip norejos, kad laikytusi ilgiau.. Laikes kaip geri EDT kokias 5 val.. Siaip is Chanel EDT tikejausi kiek ilgesnio laiko.

As su tavim gretose ju noriu.. smile.gif panoresim ir praeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 06 17, 21:49)
Kaip tai kas, surenkam išvis keturias norinčias ir viskas kaip ir aišku  biggrin.gif

Na, tai butu visai imanoma, tik man Chanel 50 ml "Refan" atomaizeriuose nelabai, svelniai tariant doh.gif biggrin.gif
Atsakyti