Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

patys geriausi man kvepalai Chanel, tiek moteriski tiek vyriski. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cognac @ 2007 10 10, 21:46)
patys geriausi man kvepalai Chanel, tiek moteriski tiek vyriski.  thumbup.gif

O kurie konkrečiai? ax.gif O gal absoliučiai visi? 4u.gif
Atsakyti
paskutiniu metu chance isimylejau, sekantys bus chance eau fraiche, vyras kvepinasi platinum egoiste. nusipirkus chanel zinau kad gera daikta nusipirkau, yra ir kvapu ka pasirinkti tiek stipresniu ir gaivesniu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cognac @ 2007 10 11, 15:07)
paskutiniu metu chance isimylejau, sekantys bus chance eau fraiche, vyras kvepinasi platinum egoiste. nusipirkus chanel zinau kad gera daikta nusipirkau, yra ir kvapu ka pasirinkti tiek stipresniu ir gaivesniu.  ax.gif

Į Egoiste Platinum net ir moteriškės dažnai kėsinasi. biggrin.gif Tuo tarpu kai kurie vyrai - į Cristalle. ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 11, 15:14)
Į Egoiste Platinum net ir moteriškės dažnai kėsinasi. biggrin.gif Tuo tarpu kai kurie vyrai - į Cristalle. ax.gif  tongue.gif

Neeea, Cristalle mano, vyrui neduosiu. biggrin.gif
Atsakyti
Neatsidziaugiu Chance eau Fraiche wub.gif wub.gif Gaunu komplimentu kad skaniai kvepiu.Vaikinas net lengvai uzpavydejo kai jo draugas paklause ar jo mergina visad taip skaniai kvepia lotuliukas.gif Kas mane ypac dziugina laikosi jie pakankamai ilgai kas reta tarp gaiviu kvepaliuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 10 11, 15:39)
Neeea, Cristalle mano, vyrui neduosiu. biggrin.gif

Teisingai. biggrin.gif

QUOTE(Malena @ 2007 10 12, 13:49)
Neatsidziaugiu Chance eau Fraiche wub.gif  wub.gif  Gaunu komplimentu kad skaniai kvepiu.Vaikinas net lengvai uzpavydejo kai jo draugas paklause ar jo mergina visad taip skaniai kvepia lotuliukas.gif  Kas mane ypac dziugina laikosi jie pakankamai ilgai kas reta tarp gaiviu kvepaliuku smile.gif

Nu va, kaip smagu, nors vieni gerai laiko. smile.gif Vis tik, firma daug reiškia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 10 12, 13:49)
Neatsidziaugiu Chance eau Fraiche wub.gif  wub.gif  Gaunu komplimentu kad skaniai kvepiu.Vaikinas net lengvai uzpavydejo kai jo draugas paklause ar jo mergina visad taip skaniai kvepia lotuliukas.gif  Kas mane ypac dziugina laikosi jie pakankamai ilgai kas reta tarp gaiviu kvepaliuku smile.gif

Šaunu, kad patinka. 4u.gif O Chanel visi parfumai ilgai kvepia, nepriklausomai nuo koncentracijos.
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 12, 13:54)
Nu va, kaip smagu, nors vieni gerai laiko. smile.gif Vis tik, firma daug reiškia. mirksiukas.gif

QUOTE(Africa @ 2007 10 12, 13:55)
Šaunu, kad patinka. 4u.gif O Chanel visi parfumai ilgai kvepia, nepriklausomai nuo koncentracijos.

Tai taip iseina kad noredama is ties kvepeti tai turesiu visa laik tik Chanel kvepinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 10 12, 14:18)
Tai taip iseina kad noredama is ties kvepeti tai turesiu visa laik tik Chanel kvepinis biggrin.gif

hihihi.gif Arba DG Light Blue. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 12, 14:20)

O ką Light Blue? bigsmile.gif Patinka jie man, velnias, nors labai nuvalkioti. gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 10 12, 14:20)

DG kazkoks man per saltas,vat Moschino I Love Love wub.gif wub.gif wub.gif
Is viso ju gal 150ml esu isnaudojus blush2.gif Ale nelaiko doh.gif
Atsakyti