QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 01, 11:24)
Aš esu nepasiruošusi chanel parfumerijai. Coco Madmuasel EDP padovanojau mamai, nors galėjau pilstytis tą šimtuką ilgai ir nuobodžiai. Mamai patiko ir iki šiol svaigsta. Gal tokio amžiaus moteriškėms ir pats tas smakas

Kiek parduotuvėse uosčiau kitus šanelius, jie visi man kažkokie per sunkūs, per gobeleniniai. Gal sakau su amžium atsiranda šaneliams meilės, simpatijos, narkotikas.
Zinokit tikrai taip ir yra.

Man niekada Chanel nepatiko (su isimtim "Allure sensuelle"), tai ju aisku ir nebeuostydavau. Trauke mane prie tokiu saldziu (saldaininiu, geliniu ir pan), nors kazkada ir Dior 'J'ador', ir Gucci 'Accent' (ar pan pavadinimas) budama iki kokiu 18m. esu naudojus. Chanel meiles nejauciau, bet va kazkaip po sios vasaros pradejo ant kazko tokio sunkesnio traukt, tai pabandziau parduotuvej pauostyt ir ka - nerealiai patinka.

Ypac visi 'Chance', po to 'allure' ir 'Alurre sensuelle' (tiesa, pastaruju kvapas man kitoks prisiminimuose islikes - tada uosciau juos is Japonijos, bet nemanau, kad butu kazkoks kitas variantas ten), o po to jau visi kiti. Jau ir zinau ko Kaledoms noresiu...