Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

QUOTE(Isabelle @ 2008 10 31, 21:41)
jvana....ar uostei chanel beige kvepalus..?

Minejo, kad bus tik po Nauju metu. As vis pasizvalgau ju, bet kol kas nera. JAV turetu pasirodyti anksciau. Regis, JAV jie jau pardavime? Gal pati matei?
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 10 31, 20:53)
Minejo, kad bus tik po Nauju metu. As vis pasizvalgau ju, bet kol kas nera. JAV turetu pasirodyti anksciau. Regis, JAV jie jau pardavime? Gal pati matei?

parsidavineja tik saks fift avenue...o ji randasi tik dowtaune....tai ne taip daznai i cikagos centra vaziuoju.... g.gif

as turbut meginuka parsisiusiu is parfumedcourt.com.....
Atsakyti
Aš esu nepasiruošusi chanel parfumerijai. Coco Madmuasel EDP padovanojau mamai, nors galėjau pilstytis tą šimtuką ilgai ir nuobodžiai. Mamai patiko ir iki šiol svaigsta. Gal tokio amžiaus moteriškėms ir pats tas smakas g.gif Kiek parduotuvėse uosčiau kitus šanelius, jie visi man kažkokie per sunkūs, per gobeleniniai. Gal sakau su amžium atsiranda šaneliams meilės, simpatijos, narkotikas.
Atsakyti
Subjektyvi, nesutinku. Visų pirma todėl, kad Chanel Chance, Chance eau fraiche ir Coco Mademoiselle yra be proto populiarūs amžiaus grupėje nuo 20 iki 30 metų. Taipogi, pasitaiko ir jaunų merginų, kurioms Chanel klasika yra arkliukas.
Tad tavo atveju viskas priklauso ne nuo amžiaus, o nuo pačio asmens skonio, manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 11 01, 11:53)
Subjektyvi, nesutinku. Visų pirma todėl, kad Chanel Chance, Chance eau fraiche ir Coco Mademoiselle yra be proto populiarūs amžiaus grupėje nuo 20 iki 30 metų. Taipogi, pasitaiko ir jaunų merginų, kurioms Chanel klasika yra arkliukas.
Tad tavo atveju viskas priklauso ne nuo amžiaus, o nuo pačio asmens skonio, manau smile.gif

Dar prie minėtųjų pridėčiau Chanel Allure ,čia pagal savo uoslę rašau. smile.gif
Atsakyti
Evah, galbūt ir klystu, bet iš kur jūs žinote tokius dalykus? Ta prasme apie konkrečių kvepalų populiarumą tam tikroje amžiaus grupėje, ar apie tai kažkur yra rašoma, ar tiesiog sprendžiate pagal save ar savo drauges rolleyes.gif
Atsakyti
Pagal amziu isipaisau i ta grupe nuo 20 iki 30 metu sakykim. Patinka ir naudoju Allure sensuelle, Coco, No. 19 tiek EDP tiek EDT, kartais ir No.5. Chance ir ju variacijos nepatinka. Turbut kiekvienam savo.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 01, 19:25)
Evah, galbūt ir klystu, bet iš kur jūs žinote tokius dalykus? Ta prasme apie konkrečių kvepalų populiarumą tam tikroje amžiaus grupėje, ar apie tai kažkur yra rašoma, ar tiesiog sprendžiate pagal save ar savo drauges rolleyes.gif

Aš ne Evah, bet pabandysiu atsakyt. Šitie kvepalai ir yra skirti, kurti būtent konkretaus amžiaus grupei. Toks ir buvo kūrėjų tikslas, jau vien reklamas pamačius (jei neįtikina žodis Madmuazelė ar Miss Dior...ir pan), tai aišku patampa. Tad nenuostabu, kad tai amžiaus grupei jie patinka labiau, nei kitoms amžiaus grupėms. Bet tai jokiu būdu neapibrėžia, kas privalo patikt vienai ar kitai moteriai. Juk niekam nekyla (?) mintis padovanoti, skirti Britnės kvepalus savo mamai, viršininkei, močiutei. Kaži - kodėl? mirksiukas.gif Analogiška ir su Madmuazele.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 01, 20:25)

Na, ir iš pačių gamintojų, kaip Heilė nupasakojo, ir stebint sm forumą, draugus, pažįstamus, žmones parduotuvėje ar praeivius "užuodžiant" bendras vaizdas susidaro.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 01, 11:24)
Aš esu nepasiruošusi chanel parfumerijai. Coco Madmuasel EDP padovanojau mamai, nors galėjau pilstytis tą šimtuką ilgai ir nuobodžiai. Mamai patiko ir iki šiol svaigsta. Gal tokio amžiaus moteriškėms ir pats tas smakas g.gif Kiek parduotuvėse uosčiau kitus šanelius, jie visi man kažkokie per sunkūs, per gobeleniniai. Gal sakau su amžium atsiranda šaneliams meilės, simpatijos, narkotikas.

Zinokit tikrai taip ir yra. drinks_cheers.gif Man niekada Chanel nepatiko (su isimtim "Allure sensuelle"), tai ju aisku ir nebeuostydavau. Trauke mane prie tokiu saldziu (saldaininiu, geliniu ir pan), nors kazkada ir Dior 'J'ador', ir Gucci 'Accent' (ar pan pavadinimas) budama iki kokiu 18m. esu naudojus. Chanel meiles nejauciau, bet va kazkaip po sios vasaros pradejo ant kazko tokio sunkesnio traukt, tai pabandziau parduotuvej pauostyt ir ka - nerealiai patinka. wub.gif Ypac visi 'Chance', po to 'allure' ir 'Alurre sensuelle' (tiesa, pastaruju kvapas man kitoks prisiminimuose islikes - tada uosciau juos is Japonijos, bet nemanau, kad butu kazkoks kitas variantas ten), o po to jau visi kiti. Jau ir zinau ko Kaledoms noresiu... biggrin.gif
Atsakyti
Noriu paklausti tu mamu , kurios turi Allure edp. i kuria puse ta zarnele nueina ir ar tai svarbu aiskinantis kvepalai padirbti ar ne g.gif
Atsakyti
Kartais naudoju N5 Eau Premiere arba N19 ir Cristalle..
Atsakyti