Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

QUOTE(Fortūna777 @ 2008 10 21, 15:22)
O tas Chanel No. 5  Elixir Sensuel skiriasi nuo klasikinio chanel No.5?

Mano nosiai elixyras to tokio aštrumo neturi kaip EDP, yra daugiau salstelėjęs, lengvesnis. Aš juo ryte ir vakare pasitepu. O EDP "dadedu" kai išeit kur nors reik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2008 10 21, 09:35)
taigi taip ir reikia šopintis - neišsirenki iš dviejų, imi abu. mirksiukas.gif

Nu, kad ne...pirksiu viena smile.gif Nors vyras sako , kadangi vienas daugiau prabangus ir vakarinis, o kitas lengvesnis ir dieninis, tai reikia abieju doh.gif Pirkciau du, bet dar stovi 3 rusiu kvepalai po 100 edp blush2.gif tai neiskvepinsiu po to visu doh.gif
Atsakyti
wub.gif Meilė, tiktai meilė wub.gif wub.gif
Ypač Allure wub.gif
Atsakyti
Man allure patiko tada kai jie tik atsirado 1996m, kazkaip dabar matyt pasikeite skonis ir jie patinka tik kelias valandas po pasipurskimo, o veliau dingsta tas kvapas kuris uzkabina is pradziu... Pamaciau naujiena Chanel No5 eau premiere, gal yra turinciu si kvapa??? Kokie atsileipimai??? Ar panasus jie labai i klasikinius Chanel No5???
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2008 10 30, 00:24)
wub.gif Meilė, tiktai meilė  wub.gif  wub.gif
Ypač Allure  wub.gif

Sakykit , o jus Allure edp gerai laikosi? As ju neuzuodziu g.gif , o tarkim coco madmouselle tai kelias dienas jausdavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortūna777 @ 2008 10 30, 06:39)
Pamaciau naujiena Chanel No5 eau premiere, gal yra turinciu si kvapa??? Kokie atsileipimai??? Ar panasus jie labai i klasikinius Chanel No5???

Naujieji lengvesni, švelnesni, minkštesi. Labiau tinkantys ofisui nei vakarui. Daugiau vanilės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaneleKiausiniene: 31 spalio 2008 - 14:24
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 10 31, 13:23)
Naujieji lengvesni, švelnesni, minkštesi. Labiau tinkantys ofisui nei vakarui. Daugiau vanilės.

Man juose jauciasi citrusai ir mediena, apgaubti siltais aldehidais. Ne laso neprimena Chanel No. 5.

Labai vyke kvepalai.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 10 31, 14:40)
Man juose jauciasi citrusai ir mediena, apgaubti siltais aldehidais. Ne laso neprimena Chanel No. 5.

Labai vyke kvepalai.

Man tai labai panašūs į klasikinę versiją, tik daugiau citrusiniai , švelnesni ir lengvesni, labiau "pritaikyti" masėms. Patiko, bet men per lengvi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 10 31, 14:07)
Man tai labai panašūs į klasikinę versiją, tik  daugiau citrusiniai , švelnesni ir lengvesni, labiau "pritaikyti" masėms.  Patiko, bet men per lengvi.    smile.gif

Sutinku, kad pritaikyti masems. Kiek kalbejau parduotuvej, tai asistente minejo, kad siuo metu jie perkamiausi.

Man su Chanel No. 5 jauciasi daugiau geles, o siuose man citrusai su medziu, bet kuriuo atveju pritariu, kad Chanel No. 5 nepalyginamai geresni.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 10 31, 09:13)
Sutinku, kad pritaikyti masems. Kiek kalbejau parduotuvej, tai asistente minejo, kad siuo metu jie perkamiausi.

Man su Chanel No. 5 jauciasi daugiau geles, o siuose man citrusai su medziu, bet kuriuo atveju pritariu, kad Chanel No. 5 nepalyginamai geresni.

Turit omenyje geresni klasikiniai ar nauji???
Atsakyti
QUOTE(Fortūna777 @ 2008 10 31, 14:29)
Turit omenyje geresni klasikiniai ar nauji???

Klasikiniai geresni, kompleksiskesni.

Bet kuriuo atveju naujieji tikrai grazus kvepalai ir manau bus gan paklausus.
Atsakyti
jvana....ar uostei chanel beige kvepalus..?
Atsakyti