Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

as turiu Chanel chance eau Fraiche,labai gaivus kapas,bet juo kvepinuosi vasara,pries tai turejau CHANCE ruzava,tai pabodes jau labai,atidaviau mamai,o dabar einu is proto del COCO MADEMOISELLE,jau toks nerealus mmmm wub.gif .Patinka ir allure SENSUELLE,tik megineli turiu,visai nieko ir COCO bet ju reikia nebent tik vieno laselio nes labai stiprus,labiau tinkami vakarui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(orleana @ 2008 08 04, 12:37)
as turiu Chanel chance eau Fraiche,labai gaivus kapas,bet juo kvepinuosi vasara,pries tai turejau CHANCE  ruzava,tai pabodes jau labai,atidaviau mamai,o dabar einu is proto del COCO MADEMOISELLE,jau toks nerealus mmmm wub.gif .Patinka ir allure SENSUELLE,tik megineli turiu,visai nieko ir COCO bet ju reikia nebent tik vieno laselio nes labai stiprus,labiau tinkami vakarui  wub.gif

kaip tau faina wub.gif wub.gif wub.gif tiek daug chanel'iukų išbandei wub.gif wub.gif wub.gif laimė, kad dar tik eini iš proto, svarbiausia, kad neišeitum wub.gif wub.gif wub.gif ispūdinga wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Coco mademoiselle wub.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 06 30, 11:12)
Patinka. Tikrai krištolinis kvapas, skambus. Pradžia aitroka, kai kam būtent tos natos nepatinka. Žolės su trupučiu gėlyčių (jaučiais narcizai), žaluma, gaivuma. Laikosi, kaip EDT, tikrai gerai (kaip ir visi Chanel). EDP natos kiek skiriasi - reikėtų abu testuot ir lygint.

aciu labai uz apibudinimus, jau spejau nusipirkti, isbandyti nu ir visai nelabai man tiko jis, toks labai jau moteriskas-elegantiskas. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(rutuliukas j @ 2008 06 30, 21:56)
Pradzia astroka, kaip rase biologe. Nustebina.
O po to, nusedus, issiskleidzia geles- rozes, jazminai  wub.gif auksta gaida. Nenuseda ant odos, susidaro kaip kvepanciu geliu aura.

Man patinka, labai moteriskas, svarus, skaidrus, bet ne be "rageliu" kvapas.

Man su rageliais patinka rolleyes.gif , bet site rageliai ko tai neitiko. schmoll.gif
Aciu uz issamu apibudinima wub.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Naudojau naudojau Chanel allure sensuelle.is 100ml puse beliko ir pabodo man jie. doh.gif
O va allure tai toks rimtas moteriskas, bet irgi nebelimpa. unsure.gif Tenka pardavineti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 08 04, 13:43)
kaip tau faina  wub.gif  wub.gif  wub.gif tiek daug chanel'iukų išbandei  wub.gif  wub.gif  wub.gif laimė, kad dar tik eini iš proto, svarbiausia, kad neišeitum  wub.gif  wub.gif  wub.gif ispūdinga  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Koks puikus subtiliai moteriškas komentaras wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 08 04, 14:57)
aciu labai uz apibudinimus, jau spejau nusipirkti, isbandyti nu ir visai nelabai man tiko jis, toks labai jau moteriskas-elegantiskas.  cool.gif

g.gif O ar ne geriau būtų buvę pasielgti atvirkščiai - pimiau išbandyti, ir jei patiko, nusipirkti. biggrin.gif
Kaip solidaus amžiaus sulaukusi madam leidžiu sau paburbėti: stebina mane ta visuotinė forumo mada būtinai pirkt tik "išreklamuotus" , kitoms parfmaniakėms patikusius kvepalus. verysad.gif Ir būtent tai daroma neuosčius.
Atsakyti

As esu turejusi Chancus eau fraische ir COCO MADEMOISELLE. Siaip chansai man labiau patiko, tik labai nemegstu kai kas 4 moteris praeina prisikvepinus kokiais nors is chaneliu, ypac juokinga kai ji buna sportiskai apsirengus ir kvepia coco, doh.gif absurdas. Man Chanel asocijuojasi su klasika ir elegancija, bet gal cia jau as senamadiska.
Kazkur skaiciau, kad pati Madam Chanel Coco mego COCO MADEMOISELLE labiausiai.

Siuo metu man geriausias ju kvapas Allure EDP wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakajus @ 2008 09 30, 10:56)
Kazkur skaiciau, kad pati Madam Chanel Coco mego COCO MADEMOISELLE labiausiai.

Coco Mademoiselle sukurti jau po Chanel mirties, mirksiukas.gif jie gana "jauni" kvepalai, sukurti 2001 metais. Chanel mirė 1971-ais, o pirmieji kvepalai, sukurti po jos mirties buvo Coco (1984). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 09 30, 12:28)
Coco Mademoiselle sukurti jau po Chanel mirties, mirksiukas.gif  jie gana "jauni" kvepalai, sukurti 2001 metais. Chanel mirė 1971-ais, o pirmieji kvepalai, sukurti po jos mirties buvo Coco (1984). 4u.gif

Rimtai doh.gif , o man atrodo, kad as Statkeviciaus "Grozio kirtyje" skaiciau unsure.gif
Atsakyti
Truputį pasigirsiu... blush2.gif
Prieš kokį gerą mėnesį gavau lauktuvių Chanel No. 5 Elixir Sensuel (50ml), nu jau fainumas eliksyro kvapo wub.gif wub.gif wub.gif Naudoju arba vieną arba kartu su EDP Chanel - No.5, arba su EDP Miss Dior Cherie (su pastaruoju, tiesą pasakius labiau derinas ax.gif )
Atsakyti
Labutis, as irgi chaneliu gerbeja smile.gif Man jie visi praktiskai patinka (bent jau tiek kiek ju yra Lietuvoje), o tu kur Lietuvoje nera negaliu pasakyti g.gif Kokius gerus 4 metus kvepinausi COCO MADEMOISELLE, dabar nutariau pakeisti tik... metausi kuriuos. Patinka ir Chanel COCO ir Allure sensuelle, kuriuos pasirinkti nezinau. Padekit Chaneliuku gerbejos ir myletojos, nes per neapsisprendima imsiu ir abudu nusipirksiu blush2.gif Allure sensuelle man toks lyg gaivokas, nors ir saldumo jame yra, tik gal ne tiek daug kiek pvz COCO.Kvepintis planuoju ne tik isskirtinem progom, mane jie lydi visada ir visur, del to siek tiek abejoju del COCO, nes gal jie daugiau vakariniai g.gif , nors per atstuma jie nei tokie stiprus nei sunkus man atrodo, o juk niekas nekisa nosies i ta vieta kur kvepini, ar ne??? Nu prasau pagalbos tu kurioms patinka sitie kvepalai ir kurios galbut juos naudoja mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(goshke @ 2008 10 21, 07:41)
Truputį pasigirsiu...  blush2.gif
Prieš  kokį gerą mėnesį gavau lauktuvių Chanel No. 5  Elixir Sensuel (50ml), nu jau fainumas eliksyro kvapo  wub.gif  wub.gif  wub.gif Naudoju arba vieną arba kartu su EDP Chanel - No.5, arba su EDP Miss Dior Cherie (su pastaruoju, tiesą pasakius labiau derinas  ax.gif  )

O tas Chanel No. 5 Elixir Sensuel skiriasi nuo klasikinio chanel No.5?
Atsakyti
QUOTE(Fortūna777 @ 2008 10 21, 14:22)
Padekit Chaneliuku gerbejos ir myletojos, nes per neapsisprendima imsiu ir abudu nusipirksiu  blush2.gif

taigi taip ir reikia šopintis - neišsirenki iš dviejų, imi abu. mirksiukas.gif
Atsakyti