as turiu Chanel chance eau Fraiche,labai gaivus kapas,bet juo kvepinuosi vasara,pries tai turejau CHANCE ruzava,tai pabodes jau labai,atidaviau mamai,o dabar einu is proto del COCO MADEMOISELLE,jau toks nerealus mmmm
.Patinka ir allure SENSUELLE,tik megineli turiu,visai nieko ir COCO bet ju reikia nebent tik vieno laselio nes labai stiprus,labiau tinkami vakarui
QUOTE(orleana @ 2008 08 04, 12:37)
as turiu Chanel chance eau Fraiche,labai gaivus kapas,bet juo kvepinuosi vasara,pries tai turejau CHANCE ruzava,tai pabodes jau labai,atidaviau mamai,o dabar einu is proto del COCO MADEMOISELLE,jau toks nerealus mmmm
.Patinka ir allure SENSUELLE,tik megineli turiu,visai nieko ir COCO bet ju reikia nebent tik vieno laselio nes labai stiprus,labiau tinkami vakarui 
kaip tau faina
Coco mademoiselle
QUOTE(biologė @ 2008 06 30, 11:12)
Patinka. Tikrai krištolinis kvapas, skambus. Pradžia aitroka, kai kam būtent tos natos nepatinka. Žolės su trupučiu gėlyčių (jaučiais narcizai), žaluma, gaivuma. Laikosi, kaip EDT, tikrai gerai (kaip ir visi Chanel). EDP natos kiek skiriasi - reikėtų abu testuot ir lygint.
aciu labai uz apibudinimus, jau spejau nusipirkti, isbandyti nu ir visai nelabai man tiko jis, toks labai jau moteriskas-elegantiskas.
Papildyta:
QUOTE(rutuliukas j @ 2008 06 30, 21:56)
Pradzia astroka, kaip rase biologe. Nustebina.
O po to, nusedus, issiskleidzia geles- rozes, jazminai
auksta gaida. Nenuseda ant odos, susidaro kaip kvepanciu geliu aura.
Man patinka, labai moteriskas, svarus, skaidrus, bet ne be "rageliu" kvapas.
O po to, nusedus, issiskleidzia geles- rozes, jazminai
Man patinka, labai moteriskas, svarus, skaidrus, bet ne be "rageliu" kvapas.
Man su rageliais patinka
Aciu uz issamu apibudinima
Papildyta:
Naudojau naudojau Chanel allure sensuelle.is 100ml puse beliko ir pabodo man jie.
O va allure tai toks rimtas moteriskas, bet irgi nebelimpa.
QUOTE(Gervela @ 2008 08 04, 13:43)
kaip tau faina
tiek daug chanel'iukų išbandei
laimė, kad dar tik eini iš proto, svarbiausia, kad neišeitum
ispūdinga
Koks puikus subtiliai moteriškas komentaras
QUOTE(Euforija22 @ 2008 08 04, 14:57)
aciu labai uz apibudinimus, jau spejau nusipirkti, isbandyti nu ir visai nelabai man tiko jis, toks labai jau moteriskas-elegantiskas. 
Kaip solidaus amžiaus sulaukusi madam leidžiu sau paburbėti: stebina mane ta visuotinė forumo mada būtinai pirkt tik "išreklamuotus" , kitoms parfmaniakėms patikusius kvepalus.
As esu turejusi Chancus eau fraische ir COCO MADEMOISELLE. Siaip chansai man labiau patiko, tik labai nemegstu kai kas 4 moteris praeina prisikvepinus kokiais nors is chaneliu, ypac juokinga kai ji buna sportiskai apsirengus ir kvepia coco,
Kazkur skaiciau, kad pati Madam Chanel Coco mego COCO MADEMOISELLE labiausiai.
Siuo metu man geriausias ju kvapas Allure EDP
QUOTE(ievakajus @ 2008 09 30, 10:56)
Kazkur skaiciau, kad pati Madam Chanel Coco mego COCO MADEMOISELLE labiausiai.
Coco Mademoiselle sukurti jau po Chanel mirties,
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 09 30, 12:28)
Coco Mademoiselle sukurti jau po Chanel mirties,
jie gana "jauni" kvepalai, sukurti 2001 metais. Chanel mirė 1971-ais, o pirmieji kvepalai, sukurti po jos mirties buvo Coco (1984). 
Rimtai
Truputį pasigirsiu...
Prieš kokį gerą mėnesį gavau lauktuvių Chanel No. 5 Elixir Sensuel (50ml), nu jau fainumas eliksyro kvapo
Naudoju arba vieną arba kartu su EDP Chanel - No.5, arba su EDP Miss Dior Cherie (su pastaruoju, tiesą pasakius labiau derinas
)
Prieš kokį gerą mėnesį gavau lauktuvių Chanel No. 5 Elixir Sensuel (50ml), nu jau fainumas eliksyro kvapo
Labutis, as irgi chaneliu gerbeja
Man jie visi praktiskai patinka (bent jau tiek kiek ju yra Lietuvoje), o tu kur Lietuvoje nera negaliu pasakyti
Kokius gerus 4 metus kvepinausi COCO MADEMOISELLE, dabar nutariau pakeisti tik... metausi kuriuos. Patinka ir Chanel COCO ir Allure sensuelle, kuriuos pasirinkti nezinau. Padekit Chaneliuku gerbejos ir myletojos, nes per neapsisprendima imsiu ir abudu nusipirksiu
Allure sensuelle man toks lyg gaivokas, nors ir saldumo jame yra, tik gal ne tiek daug kiek pvz COCO.Kvepintis planuoju ne tik isskirtinem progom, mane jie lydi visada ir visur, del to siek tiek abejoju del COCO, nes gal jie daugiau vakariniai
, nors per atstuma jie nei tokie stiprus nei sunkus man atrodo, o juk niekas nekisa nosies i ta vieta kur kvepini, ar ne??? Nu prasau pagalbos tu kurioms patinka sitie kvepalai ir kurios galbut juos naudoja 
Papildyta:
O tas Chanel No. 5 Elixir Sensuel skiriasi nuo klasikinio chanel No.5?
Papildyta:
QUOTE(goshke @ 2008 10 21, 07:41)
Truputį pasigirsiu...
Naudoju arba vieną arba kartu su EDP Chanel - No.5, arba su EDP Miss Dior Cherie (su pastaruoju, tiesą pasakius labiau derinas
)
O tas Chanel No. 5 Elixir Sensuel skiriasi nuo klasikinio chanel No.5?
QUOTE(Fortūna777 @ 2008 10 21, 14:22)
Padekit Chaneliuku gerbejos ir myletojos, nes per neapsisprendima imsiu ir abudu nusipirksiu 
taigi taip ir reikia šopintis - neišsirenki iš dviejų, imi abu.