Labutis, as irgi chaneliu gerbeja

Man jie visi praktiskai patinka (bent jau tiek kiek ju yra Lietuvoje), o tu kur Lietuvoje nera negaliu pasakyti

Kokius gerus 4 metus kvepinausi COCO MADEMOISELLE, dabar nutariau pakeisti tik... metausi kuriuos. Patinka ir Chanel COCO ir Allure sensuelle, kuriuos pasirinkti nezinau. Padekit Chaneliuku gerbejos ir myletojos, nes per neapsisprendima imsiu ir abudu nusipirksiu

Allure sensuelle man toks lyg gaivokas, nors ir saldumo jame yra, tik gal ne tiek daug kiek pvz COCO.Kvepintis planuoju ne tik isskirtinem progom, mane jie lydi visada ir visur, del to siek tiek abejoju del COCO, nes gal jie daugiau vakariniai

, nors per atstuma jie nei tokie stiprus nei sunkus man atrodo, o juk niekas nekisa nosies i ta vieta kur kvepini, ar ne??? Nu prasau pagalbos tu kurioms patinka sitie kvepalai ir kurios galbut juos naudoja
Papildyta:
QUOTE(goshke @ 2008 10 21, 07:41)
Truputį pasigirsiu...
Prieš kokį gerą mėnesį gavau lauktuvių Chanel No. 5 Elixir Sensuel (50ml), nu jau fainumas eliksyro kvapo

Naudoju arba vieną arba kartu su EDP Chanel - No.5, arba su EDP Miss Dior Cherie (su pastaruoju, tiesą pasakius labiau derinas

)
O tas Chanel No. 5 Elixir Sensuel skiriasi nuo klasikinio chanel No.5?