Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

QUOTE(keite @ 2008 11 06, 05:26)
Tas tai taip  thumbup.gif
O sakykit naujieji chanel no5 taip pat sleifiniai kaip ir klasikiniai??? Idomu koks sleifas lieka po No5 eau premiere, gal jie ne tokie intesyvus kaip pirmieji ir galbut neverta ju pirkti, nes pirmieji stipresni, o sleifas panasus??? Ir ar tik man pasirode, bet allure sensuelle daugiau astrus nei saldus?

Man naujieji Chanel No5 nepasirode, kad sleifinis kvapas g.gif geras, fainas, bet Allure sensuelle ar kiti chaneliai laiko daug geriau nei naujasis No5. Gal klystu ? g.gif
Atsakyti
Dariau bandyma - ant vieno rieso purkstelejau No5, ant kito naujaji Premiere. Naujiena laiko per puse trumpiau ir nebera ten nieko, uz ka megstamas senasis gerasis No5.
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2008 11 08, 15:05)
Dariau bandyma - ant vieno rieso purkstelejau No5, ant kito naujaji Premiere. Naujiena laiko per puse trumpiau ir nebera ten nieko, uz ka megstamas senasis gerasis No5.

Tik jau nereikia taip tragiškai mirksiukas.gif

Yra ten labai daug to, už ką mėgstamas senasis penktasis numerėlis. Ant mano odos, beje, kvapas išlieka ilgai, visą dieną

Duok dieve kiekvienam gamintojui bent kartą į penkmetį po tokį "flankerį" pristatyti, gal masinis skonis būtų kitoks cool.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 11 08, 18:32)
Tik jau nereikia taip tragiškai  mirksiukas.gif

Yra ten labai daug to, už ką mėgstamas senasis penktasis numerėlis. Ant mano odos, beje, kvapas išlieka ilgai, visą dieną

Duok dieve kiekvienam gamintojui bent kartą į penkmetį po tokį "flankerį" pristatyti, gal masinis skonis būtų kitoks  cool.gif

Nu kvapas laikosi, bet gal ne taip gerai kaip noretusi arba kiti Chaneliai laikosi geriau nei naujasis Chaneliukas.Cia mano pastebejimas smile.gif
Atsakyti
nepatinka man Chanel ( nei vieni,tiesa,naujojo Premiere nebandžiau blush2.gif )ir nors tu ką... ax.gif
Atsakyti
o man chanel - pirmu numeriu
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 11 10, 15:03)
o man chanel - pirmu numeriu

mačiau labai graži wub.gif tavo kolekcija clap_1.gif
Atsakyti
Chanel man kažkodėl išsiskiria iš kitų, jų kvapas toks stiprus, bet viliojantis. cool.gif

Coco Mademoiselle man šiuo metu Nr.1 iš Chanel, nors kažkas ir sakė, kad tai-vyresnių moterų kvepalai-visiškai nesutinku!
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 11 10, 21:07)
Chanel man kažkodėl išsiskiria iš kitų, jų kvapas toks stiprus, bet viliojantis. cool.gif

Coco Mademoiselle man šiuo metu Nr.1 iš Chanel, nors kažkas ir sakė, kad tai-vyresnių moterų kvepalai-visiškai nesutinku! 

Manau, kažką sumaišei, nes Coco Mademoiselle kvapas - 20 - 30m. madmuzelei biggrin.gif Niekas, tiesa, nedraudžia, ir vyresniai damai, by tik tinka ir patinka.
Manau, buvo kalbama apie Chanel Coco smile.gif
Atsakyti
O man is Chanel patinka tik Coco Mademoiselle, Allure bei Allure Sensuelle. kiti Chanel kvapai man solidesni ir skirti dar ne man, vyresnei moteriai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marmaliade: 11 lapkričio 2008 - 09:25
QUOTE(FREDUCI @ 2008 11 10, 22:49)
Manau, kažką sumaišei, nes Coco Mademoiselle kvapas - 20 - 30m. madmuzelei biggrin.gif Niekas, tiesa, nedraudžia, ir vyresniai damai, by tik tinka ir patinka.
Manau, buvo kalbama apie Chanel Coco smile.gif

Čia ne mano išmonė kad šis kvapas vyresnėms. Kažkas čia forume rašė. Aš kaip tik norėjau pabrėžti kad tai- nesąmonė!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 11 lapkričio 2008 - 14:47
QUOTE(Elegant @ 2008 11 11, 14:47)
Čia ne mano išmonė kad šis kvapas vyresnėms. Kažkas čia forume rašė. Aš kaip tik norėjau pabrėžti kad tai- nesąmonė!

Maža kas ką parašo ir kokios yra nuomonės apie kažkokių kvepalų tinkamumą kažkokio amžiaus moterims. Jei dažniausiai lengvi kvepalai ir patinka jaunesnėms, o sunkesni - labiau patinka vyresnėms, tai nereiškia, kad nedera daryt atvirkščiai, jei tik pati gerai jautiesi.
Atsakyti