Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

Labai nuobodu, bet matyt pati renkiesi batelius, o ne spalvotus kaliošus, eidama į iškilmingą renginį. Nors tie guminiai spalvoti kaliošai ir madingi, ir patogūs, ir galima gėlyčių boružėlių prisiklijuoti.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 12, 09:58)
Labai nuobodu, bet matyt pati renkiesi batelius, o ne spalvotus kaliošus, eidama į iškilmingą renginį. Nors tie guminiai spalvoti kaliošai ir madingi, ir patogūs, ir galima gėlyčių boružėlių prisiklijuoti.

Tik nereikia tokių drastiškų kraštutinumų. Batelių būna pačių įvairiausių - nuo nuobodžių klasikinių smailianosių "špilkų" iki modernių, truputį crazy variantų.

Klausyk, Subjektyvi, tema vadinasi "Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją". Gal pasisakytum ką nors į temą, o ne eilinį kartą keltum kipišą? Jau nusibodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 12 lapkričio 2008 - 10:13
QUOTE(Margot @ 2008 11 12, 11:52)
Man šis kvapas yra vienas iš nedaugelio, kurį būtų galima apibūdinti kaip ryškiai dvilypį: jis ir gaivus, ir sodriai saldus, prieskoninis, taigi, ir vienoks, ir kitoks. Gaivi citrusinė/bergamotės pradžia išlieka pakankamai ilgai, kad pavadinti jį gaiviu, o bazę puikiai nusako tokie epitetai kaip "saldus", "šiltas", "prieskoninis".

Nu taip aiskiai pasakei, kad neliko daugiau nei dvejoniu nei klausimu good.gif
Atsakyti
Subjektyvi, kvepalų gausa yra susijusi su etiketu, kai kuriais atvejais gal ir kvepalų stilius (kai yra tam tikras dresskodas). Bet tik tiek, likusiais atvejais jokių stiliaus kriterijų nėra, yra tik nusistovėję stereotipai. Ir tas orientavimasis situacijoje labai jau realiatyvus dalykas. Tarkime, man yra 20, domiuosi kvepalais jau kuris laikas, mėgstu ir sunkesnius, ir klasikinius, ir "bobutiškus". Ar tai reiškia, kad aš nesiorientuoju situacijoje? Ir jei orientuojuosi, tai turėčiau pagal "normas" kvepėt vandenėliu, nors man jie ir neitin patinka? smile.gif
Kai yra tam reikalas, paderinu kvepalų stilių prie mane supsiančių žmonių ir aplinkos, bet tik tiek, kad neišsišokčiau. O laisvu laiku kvepiu kuo noriu ir kur noriu ir prie ko noriu smile.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 12 lapkričio 2008 - 10:13
QUOTE(keite @ 2008 11 12, 09:40)
Kvapo pasirinkimas labai individualus reikalas  smile.gif As pvz iki kokiu 25 rinkdavausi irgi lengvesnius kvepalus (nors mamos chanel No5 visad traukdavo kaip magnetas), tik tie lengvesni nebuvo  visai lengi melioniniai ar agurkiniai kvepalai kaip pvz mano anyta kvepinasi Cool Water ir t.t., nors moteris jau solidaus amziaus, bet nepaisant to ji namato vargo del to.
Nuo 25 pradejo traukti intesyvus, sleifiniai kvepalai (Angel, daugelis Chaneliui patinka, keli Gyvenchy) ir nebutinai juos derinu prie aprangos, aisku darbas lieka darbu, ten jau atitinkama  apranga ir t.t. geri kvepalai nepamaiso ir taip, bet be jokio sazines grauzimo derinasi ar ne mano kvepaliukai purskiuosi tais paciais ir eidama i parduotuve vilkedama dzinsus ar kokia laisvalaikio palaidine  ax.gif O kas del amziaus ir kvepalu, cia manau kiekvieno reikalas, jie nei pajaunina nei pasendina zmogu, nors tiesa pasakius kai mano skonis visiskai skirtingas pvz nuo mano uosvienes, tai man juokas ima, kai ji budama pensijinio amziaus purskiasi visokiais agurkiniais ir arbuziniais kvepaliukais, dabar prisipirko dzinsu ir kedu blink.gif ir prasidejo kalbos, kad gyvenimas tik prasideda  sunglasses2.gif O gal ji teisi...nori atjauneti su arbuziukais ir sekmingai tai sekasi jai daryti    assa.gif . Manau svarbu kaip zmogus jauciasi ir kokius jam pojucius suteikia kvapas. As niekad nesikvepinciau kokiom pakalnutem, braskem ir t.t., o kitas tiesiog atgyja siais kvapais kvepedamas. Kiekvienam savo  drinks_cheers.gif

P.S. ir nepaisant siu diskusiju, kaip Jum atrodo Allure sensuelle kvapas, daugiau gaivesnis ar saldesnis? Man jis pradzioje atrode toks zieminis, o dabar kuo toliau tuo labiau atrodo saltas ir toks vesus seifas liekantis  g.gif O gal vaniles mano nosis pasiilgo  mastau.gif

vaje, kiek preištaravimų sau. matyt, kad noras būti tolerantišku toli gražu dar nepadaro žmogaus tokiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(keite @ 2008 11 12, 07:40)
mano uosvienes, tai man juokas ima, kai ji budama pensijinio amziaus purskiasi visokiais agurkiniais ir arbuziniais kvepaliukais, dabar prisipirko dzinsu ir kedu  blink.gif

Kaip nepadoru blink.gif Ir iš kur tokių atsiranda... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 11 12, 12:14)
vaje, kiek preištaravimų sau. matyt, kad noras būti tolerantišku toli gražu dar nepadaro žmogaus tokiu hihihi.gif

Niekad gyvenime neesu parodziusi jai savo nuomones apie jos skoni :)Tik esam kazkada viena kitai issakiusios nuomone apie savo pomegius ir stiliu, nors tai ir nesakius matosi. O kas tavo manymu yra tolerancija??? Tureciau nors man ir nepatinka pati save apgaudineti ir sau teigti, kad man patinka??? Ar ir forume isreiksta nuomone apie tam tam tikra zmogu jau reiskia netolerancija kito zmogaus atzvilgiu??? mirksiukas.gif
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 11 12, 12:33)
Kaip nepadoru  blink.gif  Ir iš kur tokių atsiranda...  cool.gif

Kas nepadoru??? Kazko nesupratau... g.gif Cia tiesiog apie zmogaus stiliu parasiau ax.gif
Papildyta:
" man juokas ima, kai ji budama pensijinio amziaus purskiasi visokiais agurkiniais ir arbuziniais kvepaliukais, dabar prisipirko dzinsu ir kedu". Ima juokas ir ka???? Nei ji tai zino, nei suzinos. Dar niekam neesu pasakius antikomplimento del stiliaus, kvepalu ar kt. dalyku.
"svarbu kaip zmogus jauciasi ir kokius jam pojucius suteikia kvapas" Kad man juokas ima, tai nieko nereiskia niekam , kaip ir man neidomu kas galvoja apie mano kvepalus ir mano stiliu ir kam juokas ima ar ne, as del to neimsiu ir nekeisiu savo kvepalu ar stiliaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keite: 12 lapkričio 2008 - 10:54
QUOTE(keite @ 2008 11 12, 10:51)
Niekad gyvenime neesu parodziusi jai savo nuomones apie jos skoni  :)Tik esam kazkada viena kitai issakiusios nuomone apie savo pomegius ir stiliu, nors tai ir nesakius matosi. O kas tavo manymu yra tolerancija??? Tureciau nors man ir nepatinka pati save apgaudineti ir sau teigti, kad man patinka??? Ar ir forume isreiksta nuomone apie tam tam tikra zmogu jau reiskia netolerancija kito zmogaus atzvilgiu???  mirksiukas.gif

ir nesakau, kad reikia ir įmanoma viską toleruoti. bet toj pačioj žinutėj rašyti, kad "čia kiekvieno reikalas", o paskui "padurininti", tai nžn g.gif apsipręst gal pakaktų g.gif

savęs apgaudinėjimas vyksta tada, kai tau aiškiai kažkas nepatinka, pasakai kas, bet bandai būti atseit objektyvus ir sakyt "čia kiekvieno reikalas". nu jeigu kiekvieno reikalas, tai kam taip išgyventi, kas kokius arbūzus ar agurkus purškia. o jeigu rūpi, tai kam vaizduot abejingą:]]]

žodynas geriau žino:
tolerancija (1)
1. priešingos nuomonės ar įsitikinimų gerbimas, pakanta.

o kad į akis nesakai, bet užtat forume pavarai, o tai tau... įsitikinimų gerbimas:]]]
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 11 12, 13:11)
ir nesakau, kad reikia ir įmanoma viską toleruoti. bet toj pačioj žinutėj rašyti, kad "čia kiekvieno reikalas", o paskui "padurininti", tai nžn g.gif apsipręst gal pakaktų g.gif

savęs apgaudinėjimas vyksta tada, kai tau aiškiai kažkas nepatinka, pasakai kas, bet bandai būti atseit objektyvus ir sakyt "čia kiekvieno reikalas". nu jeigu kiekvieno reikalas, tai kam taip išgyventi, kas kokius arbūzus ar agurkus purškia. o jeigu rūpi, tai kam vaizduot abejingą:]]]

žodynas geriau žino:
tolerancija (1)
1. priešingos nuomonės ar įsitikinimų gerbimas, pakanta.

o kad į akis nesakai, bet užtat forume pavarai,  o tai tau... įsitikinimų gerbimas:]]]

Nu as niekam ir neesu sakius ka ir apie ka galvoju, bet cia jau dabar ispazinties neatlikineisu ir nematau prasmes to daryti, tai viena mirksiukas.gif , o antra, tai cia norejau pateikti pavyzdi kuris butent i tema. O ta mano uosviene su tais savo melionais, tai man nei galvoj nei kitoj vietoj, tik siaip prisiminiau skaitydama sia tema kai diskutavot apie kvepalus ir amziu smile.gif
O as cia taip "pavariau", kad taip uzkliuvo netolerancija??? Ar labai esi gerbeja gaiviu kvepalu???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keite: 12 lapkričio 2008 - 11:19
Man įdomu, kur yra dingusi Cikadelė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(keite @ 2008 11 12, 11:17)
Ar labai esi gerbeja gaiviu kvepalu???

nesu didelė gerbėja gaivių kvepalųsmile.gif)) turiu mėgstamų, aišku, bet jie ne agurkais ir arbūzais kvepia.
užkliuvo, todėl kad užkliūna visi, pasimetę savo kalbose. kurie sako viena, daro kita:) nieko asmeniško wink.gif
Atsakyti