Kvapo pasirinkimas labai individualus reikalas

As pvz iki kokiu 25 rinkdavausi irgi lengvesnius kvepalus (nors mamos chanel No5 visad traukdavo kaip magnetas), tik tie lengvesni nebuvo visai lengi melioniniai ar agurkiniai kvepalai kaip pvz mano anyta kvepinasi Cool Water ir t.t., nors moteris jau solidaus amziaus, bet nepaisant to ji namato vargo del to.
Nuo 25 pradejo traukti intesyvus, sleifiniai kvepalai (Angel, daugelis Chaneliui patinka, keli Gyvenchy) ir nebutinai juos derinu prie aprangos, aisku darbas lieka darbu, ten jau atitinkama apranga ir t.t. geri kvepalai nepamaiso ir taip, bet be jokio sazines grauzimo derinasi ar ne mano kvepaliukai purskiuosi tais paciais ir eidama i parduotuve vilkedama dzinsus ar kokia laisvalaikio palaidine

O kas del amziaus ir kvepalu, cia manau kiekvieno reikalas, jie nei pajaunina nei pasendina zmogu, nors tiesa pasakius kai mano skonis visiskai skirtingas pvz nuo mano uosvienes, tai man juokas ima, kai ji budama pensijinio amziaus purskiasi visokiais agurkiniais ir arbuziniais kvepaliukais, dabar prisipirko dzinsu ir kedu

ir prasidejo kalbos, kad gyvenimas tik prasideda

O gal ji teisi...nori atjauneti su arbuziukais ir sekmingai tai sekasi jai daryti

. Manau svarbu kaip zmogus jauciasi ir kokius jam pojucius suteikia kvapas. As niekad nesikvepinciau kokiom pakalnutem, braskem ir t.t., o kitas tiesiog atgyja siais kvapais kvepedamas. Kiekvienam savo
P.S. ir nepaisant siu diskusiju, kaip Jum atrodo Allure sensuelle kvapas, daugiau gaivesnis ar saldesnis? Man jis pradzioje atrode toks zieminis, o dabar kuo toliau tuo labiau atrodo saltas ir toks vesus seifas liekantis

O gal vaniles mano nosis pasiilgo