Lady rose - kazkaip anas nikas tau labiau tiko
mademoiselle edp man taip pat patinka, bet be jokios abejones geresniu negu coco edp neragavau, visi geri bet sie man tokie stiprus, astrus, ypatingi - liuks.
QUOTE(ingakalnis @ 2008 12 28, 09:19)
mademoiselle edp man taip pat patinka, bet be jokios abejones geresniu negu coco edp neragavau, visi geri bet sie man tokie stiprus, astrus, ypatingi - liuks.
mademoiselle baisiai komercinis kvapas, itinkantis labai placiai visuomenei - man irgi. Darbe mane juo pasipurskusia atpazista visi - ai, mademoiselle...va tas gal kiek erzina, nes man pvz daug maloniau kai sako - labai gerai kvepi, tik negaliu pasakyt kuo
Darbe daug bendrauju su zmonem, tai jauciu, kad mano Mademoiselle niekam neraukia nosies, o va Thierry Mugler "Angel" tai ne visiems maloniai nuteikia nosi
Sveikos
O kurie geriau islaiko kvapa , ar Allure edp ar Allure sensuelle edp??? Man tai jie panasus labai, tik vieni astresni, o kiti minkstesni...sensuelle lyg turetu laikytis geriau
Kuri turit ar zinot juos abudu, pakomentuokit vienus ir kitus
QUOTE(estrela @ 2008 12 29, 12:25)
Sveikos
O kurie geriau islaiko kvapa , ar Allure edp ar Allure sensuelle edp??? Man tai jie panasus labai, tik vieni astresni, o kiti minkstesni...sensuelle lyg turetu laikytis geriau
Man - Allure.
Sveikos
Allure edt, edp teko tik parduotuvėje saikingai purkštis,tad nekomentuosiu, bet Sensuelle turiu, na, man įsikimba iki vakaro
QUOTE(Lady Rose @ 2008 12 28, 00:27)
Dabar šakės kaip pamėgau Mademoiselle
Seniau Chance Chance ir dar kartą Chance, o dabar apsivertė.
Sveikos
man geriau uz allure laiko sensuelle
QUOTE(ingakalnis @ 2008 12 28, 09:19)
Priprasi
Niekaip neatrandu savo kvapo, sukuosi tarp Hugo Boss Woman, Thierry Mugler Angel ir Chanel No.5
Nors nera ko ir lyginti, juk skirtingoms progoms jie pagal mane.
QUOTE(Inculto @ 2008 12 31, 11:15)
Niekaip neatrandu savo kvapo, sukuosi tarp Hugo Boss Woman, Thierry Mugler Angel ir Chanel No.5
Nors nera ko ir lyginti, juk skirtingoms progoms jie pagal mane. 
o tu plačiau pauostinėti nenorėtumei
O man visai patiko Chance zali, butinai isigysiu juos vasarai,kazkaip pauoscius iskart isivaizdavau save kvepencia jais butent siuo metu laiku
Ar cia tik man pasirode, bet chanel allure edt laikosi kvapas geriau nei edp???
Pabandziau viena ant vienos rankos, o kita ant kitos ir kita diena edt kvapas buvo stipresnis ir geriau uzsiuode...na nebent as maziau papurskiau edp