Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

QUOTE(Smauglius @ 2008 12 07, 21:41)
Tikiuosi, kad tas įspūdis, kurį paliko "išsivadėjęs" lapelis, neišnyks, nes No.19 - labai geras kvapas. Viršutinėse ir vidutinėse natose - milžiniška puokštė gėlių, bazėje - odos, muskuso natos. Labai daug žalumos kvape. Tik labai rekomenduoju atidžiai išbandyti ant atskirų riešų EDT ir EDP - gerokai skirtingi  smile.gif

Dėkui už info, vat nebežinau kuriuos testavau ar edp ar edt, vienžo patiko, bet kitą kartą reikės abu pratestuot ant riešų, o dar jei jie skiriasi tai bus įdomu juos palyginti .bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė orchidėja: 07 gruodžio 2008 - 21:49
QUOTE(Fortūna777 @ 2008 12 07, 21:47)
Man sis kvapas irgi liuks, myliu ir gerbiu, tik jam nebudingas chaneliams iprastas sleifas. Mano subjektyvia nuomone, jie nepasizymi ilgai isliekanciu kvapu  smile.gif, o taip noretusi  blush2.gif

Labai geri pasakyta, sie kvepalai nutolo nuo Chaneliui budingo chanelishko lotuliukas.gif sleifo ir isskirtinumo. Mano subjektyvia nuomuone, chanelis turi ir geresniu kvapu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 12 07, 21:41)
Tikiuosi, kad tas įspūdis, kurį paliko "išsivadėjęs" lapelis, neišnyks, nes No.19 - labai geras kvapas. Viršutinėse ir vidutinėse natose - milžiniška puokštė gėlių, bazėje - odos, muskuso natos. Labai daug žalumos kvape. Tik labai rekomenduoju atidžiai išbandyti ant atskirų riešų EDT ir EDP - gerokai skirtingi  smile.gif

Man No.19 pats paciausias is visu Chaneliu. Man EDP variantas nepatinka taip kaip EDT. EDT tai 100 balu smile.gif
Atsakyti
Kaip keista, kad chanel edt nuo edp skiriasi... Kiek uosciau coco mademoiselle edt ir edp, tai kvapas skiriasi tik intensyvumu, bet ne paciu kvapu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortūna777 @ 2008 12 10, 11:12)
Kaip keista, kad chanel edt nuo edp skiriasi... Kiek uosciau coco mademoiselle edt ir edp,  tai kvapas skiriasi tik intensyvumu, bet ne paciu kvapu  g.gif

Mano nosiai Chanel Coco Mademoiselle EDP ir EDT skiresi truputi kvapas. Beto EDP man saldesnis uz EDT.
Atsakyti
QUOTE(Fortūna777 @ 2008 12 10, 12:12)
Kaip keista, kad chanel edt nuo edp skiriasi... Kiek uosciau coco mademoiselle edt ir edp,  tai kvapas skiriasi tik intensyvumu, bet ne paciu kvapu  g.gif

Iš tikrųjų (lai nesupyksta Chanel Chance ir Mademoiselle gerbėjos) tas skirtumas yra Chanel klasikoje - No.5, Crystalle, No.19, Coco, Alure ir t.t
Man asmeniškai Chance, Mademoiselle (ir net Alure Sensuelle) yra gerokai komerciniai kvapai, kuriuose tas gražusis šaneliškumas neegzistuoja. Bet čia tik mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 12 10, 12:03)
Man asmeniškai Chance, Mademoiselle (ir net Alure Sensuelle) yra gerokai komerciniai kvapai, kuriuose tas gražusis šaneliškumas neegzistuoja. Bet čia tik mano nuomonė  smile.gif

Ne tik tau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 12 10, 12:03)
Man asmeniškai Chance, Mademoiselle (ir net Alure Sensuelle) yra gerokai komerciniai kvapai, kuriuose tas gražusis šaneliškumas neegzistuoja. Bet čia tik mano nuomonė  smile.gif

sutinku, kad komerciniai, na, ale kaip kvepia biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai darbo sumetimais nusprendžiau atidžiai išuostinėt tas Madmuazeles ir Čansus. Ir kas mane traukė už rankos jais riešus nupurkšt doh.gif Nesugebėčiau dėvėt jų, tiesiog įkyriai persekioja jausmas, kad kvepi kaip pusė parduotuvės moterų.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 12 10, 13:06)
Aš tai darbo sumetimais nusprendžiau atidžiai išuostinėt tas Madmuazeles ir Čansus. Ir kas mane traukė už rankos jais riešus nupurkšt doh.gif Nesugebėčiau dėvėt jų, tiesiog įkyriai persekioja jausmas, kad kvepi kaip pusė parduotuvės moterų.

Nieka nepadarysi, darbo sumetimais teks pakentėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 10 gruodžio 2008 - 14:23
Ar tik man taip atrodo ar ir is tikruju taip yra, kad Allure saldesni nei Allure sensuelle? Buvau pasiskaicius, kad atvirksciai, o mano nosiai pirmasis Allure saldesni...
Atsakyti
QUOTE(Fortūna777 @ 2008 12 14, 19:24)
Ar tik man taip atrodo ar ir is tikruju taip yra, kad Allure saldesni nei Allure sensuelle? Buvau pasiskaicius, kad atvirksciai, o mano nosiai pirmasis Allure saldesni...

Man taip pat Allure saldesni ir man jie labiau patinka nei sensuelle
Atsakyti