Įkraunama...
Įkraunama...

Pakalbėkim apie Chanel parfumeriją

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2008 12 14, 13:37)
Man taip pat Allure saldesni ir man jie labiau patinka nei sensuelle

Niu va, reiskia ne man vienai taip atrodo smile.gif Nors va pasiskaiciau sudeti, tai i Allure vanile ieina tik i pirmas natas, o i Allure sensuelle i bazines g.gif , o bazines natos uzsiuodzia ilgiausiai. O sakykit tos kurios turit Allure ar ilgai laikosi kvapas lyginant su Sensuelle, No5 ar Coco???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fortūna777: 14 gruodžio 2008 - 21:10
Allure, Allure Sensuelle ir No 5 turiu PP. (pure parfum - tikrus kvepalus) Iš jų trijų Allure Sensuelle laiko trumpiausiai, No 5 - ilgiausiai. Kaip su kitomis koncentracijomis - nežinau unsure.gif

Atsakyti
Alure Sensuele man laiko labai ilgai,net jau kartais erzint pradeda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2008 12 15, 02:59)
Alure Sensuele man laiko labai ilgai,net jau kartais erzint pradeda wub.gif

As ta irgi pastebjau, kad sie ilgai laikosi, bet va idomu kaip Allure lyginant su Sensuelle?

Teks pedinti ir paciai isbandyti, viena ant vienos rankos , o kita ant kitos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fortūna777: 15 gruodžio 2008 - 09:50
Merginos, o kiek kainuoja No 5 Eau Premiere ax.gif
Atsakyti

LT Kristianose 75 ml kainuoja berods apie 320 Lt g.gif
Atsakyti
Tikrai taip. 318 lituoklių už 75 ml smile.gif Maždaug prieš mėnesį tai buvo mažiausia Kristianos turima talpa.
Atsakyti
Laba,

gavau dovanu, man labai idomu cia orginalas ar ne? smile.gif Kvapas atitinka, nes turiu is kristianos 35ml... Ant dezutes klaidu lyg ir nera, po ingredients dvitaskis yra.... Pagal ka dar reikia ziureti,kad atskirti? Aciu smile.gif

user posted image
user posted image

dugnas tai va tokio isgaubimo:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Deimantee @ 2008 12 25, 22:22)

o tai dėl ko kilo įtarimas, jei viskas atitinka?smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 12 25, 22:26)
o tai dėl ko kilo įtarimas, jei viskas atitinka?smile.gif)

todel,kad tas zmogus, kur padovanojo vos vos pazystamas, kazkaip nesitiki, kad gali dovanoti tokia brangia dovana doh.gif
Atsakyti
Jau puse metu purskaliojuosi Chanel Chance eau fraiche rolleyes.gif
Dabar susizavejau Coco Madmoiselle, teks griebt wub.gif
O anksciau vengdavau net patestuot Chanel, nes atrodydavo, kad cia tik jau solidzioms moterims kvepalai, net nezinau, kodel taip susigalvojau biggrin.gif
Atsakyti
Dabar šakės kaip pamėgau Mademoiselle wub.gif Seniau Chance Chance ir dar kartą Chance, o dabar apsivertė.
Atsakyti