Va savaitgali pas mus irgi buvo kosmaras

uzbego drauge su dviem vaikais 9m ir2 m berniukais i svecius, eina sau, turbut kita karta galvosiu atmazus kad neusuktu...... Butas pas mus nedidelis ir suslept sunaus masinu nelabai yra kur, o jos tokios na orginalus modeliukai, jas sunus tiesiog dievinai ir t.t. Maniskis leido jiems pazaisti, bet ziuriu kazkas cia ne taip, kazko maniskis vis raukosi raukosi, pradejau atidziau stebeti savo svecius, ogi lupa, drasko, lauzia..... suprasciau kad daro 2 - metis bet cia dickis,....... viena karta pasakiau, kita, teveliam giliai dzin...

maniskis jau asaroti pradeda...... liepiau vaikams trauktis nuo zaislu dezes jei nemoka graziai zaisti, teveliu reakcija " tau ka mazdaug gaila" nu aisku su sypsenele buvo pasakyta, atsakaiu, taip man gaila, bet ne kiek zaislu, kiek savo vaiko, kuris jau lupa tampo, kaip nesaugomi ir lauzomi jo zaislai......... Maniskis, nera sulauzes nei vienos masineles..... jam yra aiskinama, kad tai yra daiktas, kuri reikia saugoti, su juo zaisti o ne lauzyti. Aisku iki paranoju niekas neina, jei kas suluzta, arba taisom, arba metam lauk, bet vel apie tai kalbam. O sitas sveciu vizitas, man primine " priziuri savo, uzmesk aki ir i musiskius, kol mes kava ramiai istriubinsim" . Aciu daugiau nereikia, jei mano vaikas ka sulauzytu ar sudauzytu, butinai pasiulyciau atlyginti zala seimininkams..... manau kad tai ganetinai mandagu, o ar jie priimtu ar ne tai jau ju reikalas. O sveciuse as saviskiui neleidziu eiti galvomis, aisku ar duksta ar sokineja visada ispeju kad butu atsargus ir pasirinktu tinkama vieta sokineti.... kad nebutu bereikalingu bedu....
Papildyta:Dar pridursiu: vyras man kazkada sako, oi kas cia tokio, kazkas kazka sulauze ir t.t. As jam pasiuliau: nuvaziaves i darba susikviesk visus vyrus ir leisk pasokineti ant tavo merso, palaipioti, pabraizyti kokiu atsuktuvu....... reakcija

tu ka? durna?....... taip ir vaikui, jo daiktas jam yra brangus, ir as suprantu jo saugojima ir tvarkos ( savotiskos) palaikyma