Įkraunama...
Įkraunama...

Sausi kulnai

QUOTE(egluti @ 2012 03 07, 18:14)
mano kulnų oda irgi baisinė buvo  doh.gif  kol vaikas buvau, tai išvis skilinėdavo iki kraujo. o dabar naudoju GEHWOL med kremą, tai super  thumbup.gif  turėjau daug šios firmos įvairiausių mėginukų, visi labai patiko  ax.gif

Kokia kaina, kur pirkti? Gal foto rastumet?smile.gif
Atsakyti
mano štai toks kremas: Gehwol
mačiau yra jų ir eurovaistinėje pirkti. o pati pirkau per grožio parodą Rygoje, tai kartu gavau krūvą visokiausių mėginukų, tai man visi patiko ax.gif kainos nepamenu, jau senokai pirkau g.gif pats kremas labai riebus, tai tik nakčiai tepu unsure.gif
Atsakyti
Mergaites gal kuri naudojot/jat kerasal pagalveles sausiems kulnams?Domintu atsiliepimai rolleyes.gif
Atsakyti
kadangi darau pedikiurus tai esu prisiziurejus kruva kulnu ir graziu ir laaabai baisiu. ir pacios megsta patrukineti nuo sausumo. manau,kad namu saligomis geriausia procedura yra tokia: karstas bliudas vandens,ziupsnelis juros druskos ir truputis megstamo aliejaus. pamirkote apie 10min tada kulniukus patrinkite su kulnu dilde(metaline) pamirkote dar pora minuciu ir vel patrinkite su dilde (poperine,kulnu slifuokliu) jei yra poreikis pamirkome dar. paskui kojytes nusausiname ir kol jos dar karstos greit ir GAUSIAI tepame kremu, storu sluoksniu ir dedames kojnes ant kremuoto paduko ir dar vilnone koine kad palaikyti siluma ir einam miegoti, jei veliau karsta perdaug koine vilnone nusiemam.svarbu ismiegoti per nakti su plonaja.
Jokiu budu nepjaustyti odeliu kulno su britvute, bus dar blogiau.
Kremas nebutinai turi buti brangus, kartais ir tie pigus rusiski buna geresni uz baisiai brangius. svarbu kad kreman butu skirtas tik kojos ir su SLAPALU.
Po tokios nakties kremas bus visas sugertas i oda, o kulniukai roziniai ir minksti wub.gif
Atsakyti
Ech...kulnai kulneliai... Taip jau yra, kad manieji - baisiai sausi. Lygiai tokie patys pas mano mama, mociute... gal genai? verysad.gif
Ziema tai dar dar... Bet kiekviena vakar po duso butinai turiu pasitepti kulnus kremu (dazniausiai naudoju "Scholl"), o vasara - tikras kosmaras - gali tept netepes kuo tik nori - kulnai jau po puses dienos isdziuna, skilineja. unsure.gif
Lygiai taip pat mama kankinosi visa gyvenima, jos drauge - taip pat. Pastaroji nuejo pas daktarus - gal kokiu vitaminu truksta ar ko. Ir tepasake viena - meskit lauk pemzas. unsure.gif Kuo daugiau sveisi, grandysi, tu labiau skilines. Na kagi tai pabande ir mano mama - issimaudai, nusausini kojas, tepi kremu. Rezultatas pasimate greit, jai kulnai is tiesu pradejo daug maziau skilinet.
Bandziau ir as taip - tiesos tame yra - kuo maziau as tuos kulnus "droziu" - tuo geriau jie atrodo. Taciau vistiek nera jie tobuli, be kulnu kremo - kaip be ranku. Vel vasara arteja, ka daryt... angel_sadangel.gif
Darysiu ir as voneles tas aliejines, su kojinem eisiu miegot. Bet isivaizduoju, kad praktiskai kas antra diena man reiktu taip. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2012 03 26, 13:53)
mano štai toks kremas: Gehwol
mačiau yra jų ir eurovaistinėje pirkti. o pati pirkau per grožio parodą Rygoje, tai kartu gavau krūvą visokiausių mėginukų, tai man visi patiko  ax.gif  kainos nepamenu, jau senokai pirkau  g.gif  pats kremas labai riebus, tai tik nakčiai tepu  unsure.gif

Man reikia Gehwol-med lasiuku, nagu minstiklis, tinkamas nuo koju nago iauginejimo, perejau vaistines bet niekas neturi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 03 28, 13:50)
Man reikia Gehwol-med lasiuku, nagu minstiklis, tinkamas nuo koju nago iauginejimo, perejau vaistines bet niekas neturi doh.gif

yra:

http://www.hiperfarm...0831-3940ea513e
Atsakyti
lietuviskas kremukas"AURA" man labai veiksimgas kulnam sausiem ir alkunem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cosmmo @ 2012 04 02, 11:15)
lietuviskas kremukas"AURA" man labai veiksimgas kulnam sausiem ir alkunem smile.gif

Neteko tokio matyti g.gif
Atsakyti
Labas, man ant kojos vienoj vietoj yra tokia deme, sausa, raudona. Tepu visokiais tepalais. Padrekina, lyg suminksteja, bet tas suragejimas nedingsta. Gyd parodziau, sako tepk Eucerin pedu kremu su 10 proc slapalu. Ieskodama info apie ta krema, radau jusu pasisakymusa apie Kerasal tepala. Paskaiciau apie juos, jie panasus. Tik, kad Kerasal yra salicilo rugsties. Gal kas naudojot abu? Kuris labiau patiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 29 gegužės 2012 - 12:55
QUOTE(sirdelyte @ 2011 05 30, 13:13)
Maniškis per savaitę laiko išssigydė sausus kulnus + tarpupirščius su ricinos aliejumi. Kaina vaistinėje ~ 5lt. su centais. Kiekvieną vakarą trynė, o dabar džiaugiasi puikiu rezultatu smile.gif

Gal galima plačiau? blush2.gif
Atsakyti
Neapsisprendziu kuri krema bandyti - Scholl ar Gehwol? kuris veiksmingesnis? oda labai sausa ir sutrukinejusi.
Atsakyti