Ech...kulnai kulneliai... Taip jau yra, kad manieji - baisiai sausi. Lygiai tokie patys pas mano mama, mociute... gal genai?
Ziema tai dar dar... Bet kiekviena vakar po duso butinai turiu pasitepti kulnus kremu (dazniausiai naudoju "Scholl"), o vasara - tikras kosmaras - gali tept netepes kuo tik nori - kulnai jau po puses dienos isdziuna, skilineja.
Lygiai taip pat mama kankinosi visa gyvenima, jos drauge - taip pat. Pastaroji nuejo pas daktarus - gal kokiu vitaminu truksta ar ko. Ir tepasake viena - meskit lauk pemzas.

Kuo daugiau sveisi, grandysi, tu labiau skilines. Na kagi tai pabande ir mano mama - issimaudai, nusausini kojas, tepi kremu. Rezultatas pasimate greit, jai kulnai is tiesu pradejo daug maziau skilinet.
Bandziau ir as taip - tiesos tame yra - kuo maziau as tuos kulnus "droziu" - tuo geriau jie atrodo. Taciau vistiek nera jie tobuli, be kulnu kremo - kaip be ranku. Vel vasara arteja, ka daryt...
Darysiu ir as voneles tas aliejines, su kojinem eisiu miegot. Bet isivaizduoju, kad praktiskai kas antra diena man reiktu taip.