Įkraunama...
Įkraunama...

Sausi kulnai

Pritariu . Issitepus kulnis ricinos aliejum as apsirisdavau maistine plevele ir apsimaudavau kojine. Ir taip savaite ,kasnakt , darydavau procedura. Po savaites, ar trumpiau isgijo net itrukimai kulnyse. Esu isbandzius ivairiausius kremus, alyvuogiu alieju, niekas nepadejo. Kulniukai siuo metu kaip pas naujagimi. Karts nuo karto, profilaktiskai, patepu kokiu nors kremu.

QUOTE(sirdelyte @ 2011 05 30, 13:13)
Maniškis per savaitę laiko išssigydė sausus kulnus + tarpupirščius su ricinos aliejumi. Kaina vaistinėje ~ 5lt. su centais. Kiekvieną vakarą trynė, o dabar džiaugiasi puikiu rezultatu smile.gif

Atsakyti
Man pėdų priežiūrai labai patinka "Scholl" šveitiklis su AHA rūgštimis ir giliai drėkinantis kremas thumbup.gif
Šveitiklis gerai nušveičia - dar šiek tiek palaukau ištepusi, kad vaisių rūgštys pašalintų senas ląsteles. Kremas greit atgaivina sausėjančias pėdas bei kulnus.
(Dar naudoju senose pakuotėse - gan skalsūs produktai ir nedaug jų reikia efektui).

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 26 vasario 2012 - 21:25
Pritariu drinks_cheers.gif Man sios firmos kulnu kremukas panaikino suskilinejusiu kulnu problema thumbup.gif
Atsakyti
Man ir mano mamulei padeda Kerasal kremas. Perkamas vaistineje. Taip pat padeda kai skyla ranku pirstu galiukai.
Sis kremas su slapalu.
Atsakyti
Man labai patinka ir tinka/padeda taukmedzio sviestas - tik reikia nepatingeti juo tepti ****** po kiekvienu maudyniu ir vakare, paskui uzsideti kojinytes. Efektas superinsi, kojos minkstos, svelnios ir sveikos smile.gif
Beje, manau, pedikiura reiktu ne karta metuose darytis rolleyes.gif O tikrai dazniau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kenzo26 @ 2009 08 14, 09:02)
Kaip tik dabar naudoju. Tikejausi geresnio rezultato. Antra karta nepirksiu.

pritariu drinks_cheers.gif Man irgi nelabai
Atsakyti
QUOTE(Zooori @ 2011 12 26, 23:36)
aš kažkada eucerinu su urea labai žavėjausi.. viskam jis yra ir rankom, ir veidui atskiri žinoma.. tai turėjau visko... tai pradžioj labai faina iškart sudrėkina oda labai švelni...o paskui labai džiūna žiauriai, tai daugiau eucerino nebepirkau

pritariu drinks_cheers.gif man eucerino tik dušo žele pasiteisino, tik ją naudoju dabar, bet visos kitos priemonės schmoll.gif
Atsakyti
turejau ir as ta problema,sausu kulnu,net pedkelnes plesydavo!mano manikiurininke greit issprende sia problema:-)trys silto parafino kaukytes kojom,ir dabar viskas praeityje!
Atsakyti
Labukas 4u.gif
As pasidalinsiu savo patirtimi doh.gif Kulnai mano buvo baisus,ko tik nenaudojau rolleyes.gif Ir viena grazia diena uzsukau i TBS parduotuve...kvapu, kvapeliu ten, prekiu- prekyciu ir sutikau nerealia konsultante, kuri rekomendavo vat toki kremuka:
http://www.thebodysh...;prdcode=49349m

Nusiprausi, pasitepi kulniukus ir i lovyte, ryte atsikeli, kulnai kaip kudikeli...jo kiekis didelis, as ji naudoju ilgai ir dar galo nesimato...Kaina apie 80lt, bet tikrai unreal daiktas...
Aisku, kaip pirmam kartui atiduoti kulnams tokia suma, gaila, bet rezultatas stulbinamas ir tikrai verta...siaip, jeigu kazkas nores pabandyti, tai galiu i koki indeli idejus pasidalinti ax.gif
Atsakyti
mano kulnų oda irgi baisinė buvo doh.gif kol vaikas buvau, tai išvis skilinėdavo iki kraujo. o dabar naudoju GEHWOL med kremą, tai super thumbup.gif turėjau daug šios firmos įvairiausių mėginukų, visi labai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vise @ 2012 03 02, 22:45)
Man ir mano mamulei padeda Kerasal kremas. Perkamas vaistineje. Taip pat padeda kai skyla ranku pirstu galiukai.
Sis kremas su slapalu.

Ir man Kerasal geriausias.Dar yra kerasal tokios kempineles,uzsidedi,palaikai ir jos svelniai pasalina suragejusia kulnu oda..Tik gaila kad nera pas mus Lt ju pirkti,tenka siustis...
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2012 03 07, 12:44)
mano kulnų oda irgi baisinė buvo  doh.gif  kol vaikas buvau, tai išvis skilinėdavo iki kraujo. o dabar naudoju GEHWOL med kremą, tai super  thumbup.gif  turėjau daug šios firmos įvairiausių mėginukų, visi labai patiko  ax.gif

Ir jis mane isgelbejo nuo baisiu baisiu kulnu !!!! tikrai rekomenduoju, labai labai kremas!! nes ju buvau isbandzius jau belekiek... pinigai tik ismesti i bala... O cia kremas tobulas, per 28 dienas kojos tampa kaip pas kudikeli smile.gif, tik reik netinget tept du kart per diena, bet pastangosvertos rezultato, kurios zino ka reiskia tureti toki malonuma...
Atsakyti
Kulnai buvo tvarkingi, kol nepasidariau pedikiūro, dabar tik spėk tarkuoti biggrin.gif
Atsakyti