Įkraunama...
Įkraunama...

Įgimta stuburo išvarža

Mariuxo mama Jums didziausi linkejimai nuo manes. As esu ta pati mamyte kuriai labai padejote paciu sunkiausiu metu, tik gimus vaikeliui. Siuo metu mes laikomes puikiai, vaikutis yra labai guvus, linksmas, jau daug taria ivairiausiu zodeliu, nors dar kojytes sukaustytos gipsuose, bet jau pats atsiseda. Noreciau pas Jus paklausti, sakete, kad ruosdavote zoleliu voneles, gal galetumete placiau aprasyti kokios tai zoleles, koks Ju poveikis, kas Jums jas rekomendavo?
Atsakyti
QUOTE(krista31 @ 2008 02 28, 20:05)
Mariuxo mama Jums didziausi linkejimai nuo  manes. As esu ta pati mamyte kuriai labai padejote paciu sunkiausiu metu, tik gimus vaikeliui. Siuo metu mes laikomes puikiai, vaikutis yra labai guvus, linksmas, jau daug taria ivairiausiu zodeliu, nors dar kojytes sukaustytos gipsuose, bet jau pats atsiseda.  Noreciau pas Jus paklausti,    sakete, kad ruosdavote zoleliu voneles, gal galetumete placiau aprasyti  kokios tai zoleles, koks Ju poveikis, kas Jums jas rekomendavo?

Sveikuciai. Vis skaitau, kad laukiat nesulaukiat gipsiuku nuemimo. Tik neissigaskit, kad kojytes po ju atrodys ir apsilupusios, ir silpnokos. Viskas atstatoma. Svarbiausiai, kad neprarandat geros nuotaikos, kabinates i gyvenima. Saunuoliai.
Del tu voneliu-tai darydavom su juros druska(naturalia, ne kosmetine), berzu pumpuru, ruginiu siaudu. Virdavom giliu kava su ozkos pienu, duodavom suvalgyt po maza gabaleli kaulazoles. Tai mums patare tokia zolininke is Jelgavos. O del poveikio, tai net nezinau ar buvo, bet nors jautemes kazka tai darantys.
Papildyta:
QUOTE(agutis @ 2008 02 27, 18:15)
Net apsiverkiau iš džiaugsmo,kad taip gražiai atsakėte į mano klausimą 4u.gif Be galo man jį buvo sunku jį jums užduoti,nes labai nenorėjau jūsų įžeisti doh.gif Mano sūnelis iš tikrųjų yra labai viskuo besidomintis vaikas,aš į jį dedu daug pastangų,stengiuosi kaip įmanoma kuo daugiau lavinti,dominti(na bet jau dabar tam pastangų daug dėti nereikia,su vaikštukais eidamas tiek visko pridaro doh.gif  thumbup.gif ),o po jūsų tokių gražių žodžių šventai tikiu,kad tos pastangos nenueis veltui drinks_cheers.gif

Tikrai nesijauciu isizeidusi. Klausti ne nuodeme ir liga negeda. Man savo laiku viena gydytoja pasake kad ,,gerai, kad jums toks vaikas gime- jus juo pasirupinsit,,. Tada supykau, odabar jauciuosi ivertinta. Tikiu (nors nepazistu Jusu) ir as jumis. Juk matosi kaip sitas vaikutis Jums brangus. Jus ji mylesit visoki, gal ir ne toki genialu, gal ir netoki greita. Man atrodo, kad meile uzauga kartu su vaiku. wub.gif
Atsakyti
Man ir mano bendradarbe yra pasakiusi, "koks laimingas yra sis vaikutis, nes gime Jusu seimoje". Mes ir esame laimingi, ji visi be galo mylime, as net pamirstu, kad jis turi negalia biggrin.gif Mes tiesiog ji auginame kaip sveika vaika.
Atsakyti
Pagaliau radau internete jau senai mineta filma MURDERBALL (Gyvenimo zaidimas). Na tik ji parsisiusti nevisai lengva, bet pasistengsiu kuo aiskiau paaiskinti.
Kaip parsisiusti filma:
1. Is pradziu reikia is sios svetaines www.utorrent.com parsisiusti neidele programele uTorrent. Ja parsisiuntus suiinstaliuoti. Tai nera sudetinga ir truks tik pora minuciu.
2. Einam i filmo parsisiuntimo svetaine http://www.mininova.org/tor/1033519 . Spaudziam ant dideles melynos rodykles nukreiptos i apacia, prie jos parasyta "Download this torrent!". I savo kompiuteri parsisiusime maza failiuka "Murderball_paixao_e_gloria_by_Brazukas [mininova]".
3. Savo kompiuteryje susirandam failiuka "Murderball_paixao_e_gloria_by_Brazukas [mininova]" Ant jo du kartus spustelime su pele. Failiukas turetu pasileisti su jau suinstaliuota programa uTorrent. Ir spaudziam OK. Prasides siuntimas.
Filmas siusis gan ilgai (man siusntesi per nakti).
Jei bus sunkumu parsisiunciant, klauskit.
Filmas orginalo klaba (anglu) su subtitrais, taciau subtitrai neaiskia kalba (panasu i ispanu) tai gi is subtitru naudos - nebus.
Atsakyti
Na man jau siunčiasi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , o kaip pavyks bus matyt tik rytoj nes iš tikro labai jau lėtai kruta. Ačiū Mariuxui clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Andrile @ 2008 03 01, 19:03)
Na man jau siunčiasi thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , o kaip pavyks bus matyt tik rytoj nes iš tikro labai jau lėtai kruta. Ačiū Mariuxui clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif

Saunu, kad jau siuntiesi mirksiukas.gif Na ir man letai siuntesi bet manau, kad verta pakenteti.
Atsakyti
Sveiki,mes švenąiam sesės gimtadienį 12metuku suėjo. Parsivežem broli ir ligonines tai dar 2sav. neis i mokykla.Pasirodo ka ir nedidele operacija o tiek laiko reikia neiti i mokykla.
Mariuxas mes gyvename tokiame mieste kur nera universiteto.... lotuliukas.gif tai del moksiu nezinome kaip bus ,bet po tavo pasisakymu man lengviau pasidare gal ir aš surizikuosiu isleisdama savo sunu i dideli miesta... thumbup.gif Jam papasakojauo apie musu pokalbius labai susidomejas klausineja visko apie tave,klausia ar galetume pasimatyti su tavim?Rodžiau tavo atsiustas nuotraukas tai labai susikaupes viska žiūrejo.(sake koki gražūs vyrai,o paneles tai labai gražios lotuliukas.gif )Klause ar galima ten butu atvažiuoti vasarą ir kaip viska reikia sutvarkyti ,ir ar buna jaunesniu žmonių (jo amžiaus)?
Labai džiaugiuosi ,kad jis taip geranoriskai viska prieme,galvojau kad priešinsis(juk dabar hormonu audros prasideje biggrin.gif tongue.gif thumbup.gif )
Labai apie jus visus kalbejomes dideli jums linkejimai: stiprybes ,dideles sekmes.
Atsakyti
Man irgi be galo būtų įdomu apie Monciškes sužinoti,kaip ten galima pakliūti,ar tokius mažus vaikučius priima,kiek viskas kainuoja ir t.t? g.gif
Atsakyti
QUOTE(amriirm @ 2008 03 02, 12:32)
Sveiki,mes švenąiam sesės gimtadienį 12metuku suėjo. Parsivežem broli ir ligonines tai dar 2sav. neis i mokykla.Pasirodo ka ir nedidele operacija o tiek laiko reikia neiti i mokykla.
Mariuxas mes gyvename tokiame mieste kur nera universiteto.... lotuliukas.gif tai del moksiu nezinome kaip bus ,bet po tavo pasisakymu man lengviau pasidare gal ir aš surizikuosiu isleisdama savo sunu i dideli miesta... thumbup.gif  Jam papasakojauo apie musu pokalbius labai susidomejas klausineja visko apie tave,klausia ar galetume pasimatyti su tavim?Rodžiau tavo atsiustas nuotraukas tai labai susikaupes viska žiūrejo.(sake koki gražūs vyrai,o paneles tai labai gražios lotuliukas.gif )Klause ar galima ten butu atvažiuoti vasarą ir kaip viska reikia sutvarkyti ,ir ar buna jaunesniu žmonių (jo amžiaus)?
Labai džiaugiuosi ,kad jis taip geranoriskai viska prieme,galvojau kad priešinsis(juk dabar hormonu audros prasideje biggrin.gif  tongue.gif  thumbup.gif
Labai apie jus visus kalbejomes  dideli jums linkejimai: stiprybes ,dideles sekmes.

Del Monciskiu reikia skambinti komendantei Rasai tel. nr. +370 687 34194 Tai ji tiksliau viska isaiskins, del kainu ir del visko. Bet jos nebus labai mazos nes nesate asociacijos nariai. Na o nuvazeve galesite parasyti prasima, kad itrauktu i asociacija, tai sekanciai vasarai butu pigiau. Bet cia del visko reikia Rasos teirautis. I stovykla is Sventosios kavines kiekviena diena yra vezami pietus ir vakariene, juos galima nusipirkti (pusryciu neveza). Galima gyventi liuxo nameliuose (WC, dusas, vituve, mikrobange, saldytuvas). Ir nameliuose be patogumu (juose stovi tik lovos, spinteles ir saldytuvas). Kainos ju skiriasi. Galima gyventi ir palapineje (pastaraji varianta as ir renkuosi ir ne todel kad nameliuose vietos truktu, paprasciausiai man taip labiau patinka). Daugiau info suteiks komendante. Nezinau kaip siemet bet pernai Monciskiu sezonas buvo atidarytas balandzio menesi.
Monciskese buna ir neigaliu vaiku ir jaunimo ir senyvo amziaus. Ir isvis pas mus ten visa grietinele susirinkusi, turim destytoju, gydytoju, teisininku, verslininku, paprastu zmoniu, graziu ir negraziu, geru ir piktu - negalia nesirenka zmoniu nei pagal jokius kriterijus.
amriirm, butu saunu pasimatyti su jumis. Jei tik laiko ir noro turite, atvaziuokite pas mus i svecius smile.gif Mes su mama jus kvieciame. smile.gif

Atsakyti
Na va,ir aš jau siunčiuosi tą flmą,kur Mariuxas rekomendavo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na aš jau ir peržiūrėjau, nors teko iš antro karto siūstis, bet čia jau per savo žiopluma ax.gif . Tikrai vertas dėmesio filmas, ypač tiems, kas stipresni vežimėliuose. Nors, pasižiūrėjus trumpus olimpiados vaizdelius tai oi kokių tik sporto šakų galima pritaikyti neįgaliam. Labai gaila kad labai silpnai suprantu angliškai. Reiks po truputi ir anglų k. žinias patobulint. Ba tarpais tai tikrai norisi suprast ką kalba. Pvz. tas žmogus kur rankos iki alkūnių ir be kojų. Kažką labai gražaus kalbėjo pasakojant apie save, ar tai savo svajones, o nesuprantu ką doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Na pažiūrėjus šį filmą padariau išvadą,kad sėdėjimas neįgaliojo vežimėlyje tikrai neužkerta kelio siekti savo tikslams,tikėti,svajoti,pagaliau GYVENTI.Man tai šis filmas netgi pasirodė nuotaikingas,o kitaip ir negali būti,nes žiūrint šį filmą tikrai,bent jau man,nekyla noras gailėti šių žmonių vežimėliuose...Kur čia jų gailėsi,kad jie patys savęs negaili-sportuodami virsta,griūna su savo vežimėliais thumbup.gif Žiūrėjau ir buvau užmiršusi kvėpuoti,tikrai geras filmas,net muzikytė labai taikliai parinkta drinks_cheers.gif
Atsakyti