Įkraunama...
Įkraunama...

Įgimta stuburo išvarža

Ačiū Mariuxas uz sveikinimus. Labai grazu kad mus pasveikinai ačiū.As galeciau prisideti tik nezinau kai tai padaryti nes mes norime likti anonimai,nes musu sunaus klasiokai nieko nezino tai mums gali tik pakenkti.
Atsakyti
Imgarda,būtų labai šaunu,kad instaliuotumėtės SKYPE,tai nėra sudėtinga:
1.GOOGLE laukely įrašykite SKYPE,
2.paspauskite "man sekas!"
3.na toliau "downlaod"ir t.t(dažniausiai "next").
Mano kuriamame tinklapyje konfidencialumas bus garantuotas 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Mariuxui bis.gif oro_buckis.gif
Agutis, man atrodo bereikalo sakai kad niekas nesusidomėjo, matau kad mamytės jau atsiliepia. thumbup.gif Pradžia yra 4u.gif
Atsakyti
Na mano paskaičiavimais prie manęs prisideda:
1.andrile,
2.krista31,
3.imgarda(amriirm).
Na ne tiek jau mažai,kad galimėtų pasitarti apie tinklapio strūktūrą,junkitės prie SKYPE,vardas-agutis26 thumbup.gif
Atsakyti
Labas mamytes, pries devynis menesius, kai gime musu vaikelis, atsivertusi interneta nieko neradau apie sia liga, kas galetu mane nuraminti. Truputeli veliau atradau Mariuxa ir jo mama, bendravimas su jais man suteike tikejimo ir vilties, nors as nei minutei nesuabejojau savo vaikucio jegomis ir galimybemis. Dar veliau ACIU Agutis atsirado sis Forumas, kuriame kiekvienas tave supranta ir moka dziaugtis kartu su tavimi. Manau, kad isties reikia eiti tolyn ir kiek tik galima visiems prisideti prie sio projekto.
Atsakyti
Tai vat,mano didžiausias tikslas ir yra informacijos pateikimas,nes deja,kad ir kaip bebūtų gaila,bet tikrai dar gims vaikučių su SPINA BIFIDA,ir jų tėveliai atsidurs baisiame nežinojime,baimėje,nevilty...O kas juos labiau gali suprasti,nei mes-tėvai,jau susilaukę šių ypatingų vaikučių drinks_cheers.gif O pagalbos man reikės ir info paieškai,jos išvertimui į anglų k. ir t.t mirksiukas.gif Na o svarbiausia-tai jūsų PALAIKYMAS,noriu,kad dirbtume šių ypatingų vaikučių labui(pakalbėjau,kaip koks politikas lotuliukas.gif )
Atsakyti
Labas vakaras,mes siandien buvome operos ir baleto teatre"Piteris Penas" tai zinokite pirma karta mateme opera,tai mums kaimieciams buvo sunku suprasti tik paskaicius apie ka vaidino tada supratome.Cia seses staigmena mums uzsake ir nupirko bilietus internetu. As nezinau kuo galeciau padeti nes kalbos tai nemoku. Taip tai saunu kai gali dabar pabendrauti ,bet kaip mums buvo baisu tada......
Gal darome susitikima? Velyku antra diena buna Rumsiskese labai įdomu ,jeigu geras oras. Čia tik pasiūlymas jeigu jums netoli atvykti?
Atsakyti
Imgarda,skaitai mano mintis thumbup.gif Jau seniai galvoju apie mūsų susitikimą,nerealiai būtų įdomu visus pamatyti,susipažinti realiam,ne virtualiam gyvenime lotuliukas.gif Na o man padėt gali kiekvienas,net ir nemokėdamas anglų k. thumbup.gif Padėti savo patarimais,patirtimi,kritika ir t.t
Atsakyti
Na man labai idomu ar po musu vaikucio gimimo jau yra gime tokiu vaikuciu? Aisku geriau, kad nebutu, tegul gimsta tik sveiki vaikuciai smile.gif

Agutis, o tu gal turi jau koki projekteli susikurusi?
Atsakyti
Tai žinoma krista31,kad planelį jau turiu thumbup.gif Bet jis atitinkamai gali keistis nuo to ar prisidėsite prie manęs ar ne rolleyes.gif
Atsakyti
Labai noriu prisideti, jei tik kuo galesiu 4u.gif
Atsakyti
Krista31,prisijunk prie SKYPE,na tada ir galėsim apie tinklapį pasitarti mirksiukas.gif (mes ten jau bendraujame su andrile drinks_cheers.gif )
Atsakyti