Ačiū Mariuxas uz sveikinimus. Labai grazu kad mus pasveikinai ačiū.As galeciau prisideti tik nezinau kai tai padaryti nes mes norime likti anonimai,nes musu sunaus klasiokai nieko nezino tai mums gali tik pakenkti.
Imgarda,būtų labai šaunu,kad instaliuotumėtės SKYPE,tai nėra sudėtinga:
1.GOOGLE laukely įrašykite SKYPE,
2.paspauskite "man sekas!"
3.na toliau "downlaod"ir t.t(dažniausiai "next").
Mano kuriamame tinklapyje konfidencialumas bus garantuotas
1.GOOGLE laukely įrašykite SKYPE,
2.paspauskite "man sekas!"
3.na toliau "downlaod"ir t.t(dažniausiai "next").
Mano kuriamame tinklapyje konfidencialumas bus garantuotas

Ačiū Mariuxui
Agutis, man atrodo bereikalo sakai kad niekas nesusidomėjo, matau kad mamytės jau atsiliepia.
Pradžia yra

Agutis, man atrodo bereikalo sakai kad niekas nesusidomėjo, matau kad mamytės jau atsiliepia.

Na mano paskaičiavimais prie manęs prisideda:
1.andrile,
2.krista31,
3.imgarda(amriirm).
Na ne tiek jau mažai,kad galimėtų pasitarti apie tinklapio strūktūrą,junkitės prie SKYPE,vardas-agutis26
1.andrile,
2.krista31,
3.imgarda(amriirm).
Na ne tiek jau mažai,kad galimėtų pasitarti apie tinklapio strūktūrą,junkitės prie SKYPE,vardas-agutis26

Labas mamytes, pries devynis menesius, kai gime musu vaikelis, atsivertusi interneta nieko neradau apie sia liga, kas galetu mane nuraminti. Truputeli veliau atradau Mariuxa ir jo mama, bendravimas su jais man suteike tikejimo ir vilties, nors as nei minutei nesuabejojau savo vaikucio jegomis ir galimybemis. Dar veliau ACIU Agutis atsirado sis Forumas, kuriame kiekvienas tave supranta ir moka dziaugtis kartu su tavimi. Manau, kad isties reikia eiti tolyn ir kiek tik galima visiems prisideti prie sio projekto.
Tai vat,mano didžiausias tikslas ir yra informacijos pateikimas,nes deja,kad ir kaip bebūtų gaila,bet tikrai dar gims vaikučių su SPINA BIFIDA,ir jų tėveliai atsidurs baisiame nežinojime,baimėje,nevilty...O kas juos labiau gali suprasti,nei mes-tėvai,jau susilaukę šių ypatingų vaikučių
O pagalbos man reikės ir info paieškai,jos išvertimui į anglų k. ir t.t
Na o svarbiausia-tai jūsų PALAIKYMAS,noriu,kad dirbtume šių ypatingų vaikučių labui(pakalbėjau,kaip koks politikas
)

Labas vakaras,mes siandien buvome operos ir baleto teatre"Piteris Penas" tai zinokite pirma karta mateme opera,tai mums kaimieciams buvo sunku suprasti tik paskaicius apie ka vaidino tada supratome.Cia seses staigmena mums uzsake ir nupirko bilietus internetu. As nezinau kuo galeciau padeti nes kalbos tai nemoku. Taip tai saunu kai gali dabar pabendrauti ,bet kaip mums buvo baisu tada......
Gal darome susitikima? Velyku antra diena buna Rumsiskese labai įdomu ,jeigu geras oras. Čia tik pasiūlymas jeigu jums netoli atvykti?
Gal darome susitikima? Velyku antra diena buna Rumsiskese labai įdomu ,jeigu geras oras. Čia tik pasiūlymas jeigu jums netoli atvykti?
Imgarda,skaitai mano mintis
Jau seniai galvoju apie mūsų susitikimą,nerealiai būtų įdomu visus pamatyti,susipažinti realiam,ne virtualiam gyvenime
Na o man padėt gali kiekvienas,net ir nemokėdamas anglų k.
Padėti savo patarimais,patirtimi,kritika ir t.t

Tai žinoma krista31,kad planelį jau turiu
Bet jis atitinkamai gali keistis nuo to ar prisidėsite prie manęs ar ne

Krista31,prisijunk prie SKYPE,na tada ir galėsim apie tinklapį pasitarti
(mes ten jau bendraujame su andrile
)