QUOTE(agutis @ 2008 04 09, 11:51)
Na mane be galo sudomino tie heomopatiniai vaistukai kalbai atrišti

Kas ten per dalykas?Domintų bet kokia info

Nes nepasakysi,kad pas mano Ugnių nebūtų jokios kalbos,tik ji lyg kažkur užsikirtusi...O kas tas Tethered Cord sindromas?Pirmą kartą tokį pavadinimą girdžiu...Tai pas Ugnelį irgi tada 1 laipsnio A.Ch.malform.,nes nusileidusios tik smegenėlės,bet ne kamienas,o gal ateity gali pasikeisti iraugant nusileis kamienas?
Mikrocefalija-tai mažagalvystė.Bet pas mus viskas labai įdomiai gaunasi-Ugniui yra hidrocefalija(ji kompensuota,nes dėtas šuntas) ir tuo pačiu mikrocefalija

Nu įdomiai čia viskas,reiks butinai pas Matukevičių važiuoti,tai visko ir išsiklausinėsiu
Sveikos andrile ir agutis.Pirmiausia tai esu tik homeopatija praktikuojanti mama.Tai reiskia,kad savo vaikucius gydau tik siais vaistais ir visokiose situacijose ieskau tik tokiu vaistu.Galite tai vadinti tikejimu ar dar kuo norit,bet mano vyresnelis negaves cheminiu vaistu nuo 3,5m,o Mykolas tik visu operaciju metu.Visom vaikiskom ligom sergam labai retai ir greitai.Retai kada vartojam gatavus,iprastose vaistinese esancius vaistukus(nebent Heel firmos).Vaistus uzsakineju homeopatineje vaistineje.Jie yra zirniuku pavidalo.Visada naudojuosi savigydos vadovu.Taciau yra butina tureti nuolatini savo gydytoja homeopata,juo pasitiketi ir tureti galimybe bet kada su juo susisiekti.Savigyda rekomenduoju uzsiimti igavus pakankamai pasitikejimo savimi ir po keleriu metu bendradarbiavimo su gydytoju.Mano vaikai turi seimos gyd.pediatre,kuri yra klasikine medike,o kartu ir homeopate.Tai labai palankus mums derinys,nes reikalui esant galime gauti visapusiska pagalba.Taip pat nuolat bendraujame su dar vienu gydytoju,dirbanciu reanimacijoj,ir taip pat esanciu labai rimtu gydytoju homeopatu.Su juo konsultuojuosi sudetingesniais Mykolo pagrindines ligos atvejais.Toliau galiu pabandyti prisiminti ir isvardinti problemas,del kuriu Mykolas vartojo zirnelius,taciau pavadinimu nerasysiu.Tiesiog nesijauciu turinti teise viesai reklamuoti,o tuo labiau rekomenduoti kitiems vaikams.Jei kam nors bus tikrai labai svarbus tie pavadinimai,parasykit man e-mail.Taip pat turiu mediku,konsultuojanciu siuolaikines homeopatijos klausimais Lietuvoje sarasa su telefonais.O homeopat.vaisteliais mes gydem-sloga,gerkles skausma,kosuli,persalima(net su labai auksta temperatura),gripo gydymui ir profilaktikai,ausu uzdegima,adenoidus,pienlige(ir siaip opeles burnos ertmeje),pulinius ant danties saknu,akiu uzdegima,pooperaciniu randu gijima,sumusimus(net galvos srityje),skatinom kaulu gijimus po luzio,gerem homeop.kalci,stimuliavom ir skatinom nervu augima,stiprinom slapimo pusles raumeni,slapimo pusles uzdegimaiir ju profilaktikai,kalbos skatinimui,smegenu atstatymui po narkoziu,raumenu darbo suvienodinimui,zaizdu gijimui,baimiu ir nerimo iveikimui,dygstant dantims,epilepsijos priepoliu sustabdymui ir profilaktikai ir tikrai dar ka nors pamirsau...Dar noriu pasakyti,kad geras homeopetas atlieka viena labai issamia apziura pirma karta,o veliau i daug rupimu atsakymu atsako telefonu(kartais betkuriuo paros metu).Tai plati tema ir suprasiu,jei kils daug klausimu.