Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai

Normaliai ziuretu, vietos uztenka ir gerai, galit paprasyti, kad du komplektus ranksluosciu paruostu ir uz papildomus pusrycius sumokesit, kainuos gal koki 130-150 dviem suaugusiem nezinau, siaip reikia paskambinti ir paklausti, ir rezervuoti ten bent pries savaite reikia, nes nelabai buna vietu svaitgaliais, visos svaigzdes suvaziuoja.
Atsakyti
smile.gif
Gal kas buvot viesbutyje Galia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE (ader @ 2004 11 10, 09:22)
ir rezervuoti ten bent pries savaite reikia, nes nelabai buna vietu svaitgaliais, visos svaigzdes suvaziuoja.

O kokios ten zvaigzdes suvaziuoja cool.gif ?
Atsakyti
QUOTE (Brazile @ 2004 11 10, 15:28)
O kokios ten zvaigzdes suvaziuoja cool.gif ?

na, ten jau lankėsi ADER, šį savaitgalį važiuoja VEDITA smartass.gif
P. S. Aš čia iš geros dūšios heart.gif
Atsakyti
QUOTE (AŠA @ 2004 11 10, 15:32)
na, ten jau lankėsi ADER, šį savaitgalį važiuoja VEDITA smartass.gif
P. S. Aš čia iš geros dūšios heart.gif

Nu o kam? laugh.gif As gi irgi ne is blogos, o is smalsumo! smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Brazile @ 2004 11 10, 15:53)
QUOTE (AŠA @ 2004 11 10, 15:32)
na, ten jau lankėsi ADER, šį savaitgalį važiuoja VEDITA  smartass.gif
P. S. Aš čia iš geros dūšios  heart.gif

Nu o kam? laugh.gif As gi irgi ne is blogos, o is smalsumo! smile.gif

Na, važiuojam ir mes kada, dar pora žvaigždžių pridėsim (o gal ir visas keturias tongue.gif ) smartass.gif
Atsakyti
Na mes aisku pacios ryskiausios zvaigzdes. smile.gif, bet kai buvau salia gyveno Zvagulis su seimyna, dar keletas muzikontu. Visi relakso istroske.
Atsakyti
O as tai "sutikau" min. vandens baseine is nuo...iki abi damas huh.gif
Atsakyti
QUOTE (xxxsaulyte @ 2004 11 10, 09:15)
Selena,
Gero ir turiningo poilsio !!! Atgaivos ne tik kunui, bet ir sielai !!!! thumbup.gif wink.gif

xxxsaulyte dekui,dekui biggrin.gif Grizus papasakosiu ispudzius.
Atsakyti
Gavau pashtu naujienas - ,,Vilniaus" sanatorijoje nuolaidos ir ivairios programos wink.gif

Info CIA
Atsakyti
QUOTE (westa @ 2004 11 11, 11:40)
Gavau pashtu naujienas - ,,Vilniaus" sanatorijoje nuolaidos ir ivairios programos wink.gif

Info CIA

Na, savaitgaliai Vilniuje (SPA) tai tikrai neatpigo. Dviems kaip buvo 590 Lt, taip ir liko sad.gif
Oi, o gal ten toks mažas prierašiukas prie savautgalių- 25 proc. nuolaida? Jei taip, tai neblogai thumbup.gif
Papildyta @ [mergetime]1100166798[/mergetime]
Ech, išsidūriau visgi - ta nuolaida trečiam asmeniui, gyvenant liukse sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kava: 11 lapkričio 2004 - 11:49
Nelabai suspeju visus puslapiukus skaityti, tai jei kartosiuos nepykit blush-anim-cl.gif
Ar yra Druskininku sanatorijose galimybe pabuti kokia savaite-dvi su mazu leliumi (6-8sav)? g.gif Labai noreciau pavasariop nuvaziuoti, bet tektu vaziuoti vienai su dviem vaikais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andrea: 11 lapkričio 2004 - 15:10