Turiu ir aš strazdanėlių ant nosies, ypač vasarą išryškėja
Bet man jos patinka, nieko nedarau, kad išnyktų
Man strazdanos tai problema
nepatinka man jos, o ypac kai isryskeja vasara
Vasara tepu apsauginiais kremais, saugausi saules, veido isvis nedeginu, i soliarumus neinu.... nu zodziu kai veido nedeginu, tai isivaizduokit koks jis baltumo
is uzknisa visu komentarai ir klausimai "oi kokia balta"
Bet kad paskutiniais metais ziuriu atsirado strazdanu ant peciu...
Labai smagu girdeti, kas moka dziaugtis savo saules bucinukais
QUOTE(Jollkutt @ 2007 06 03, 13:37)
Man strazdanos tai problema
nepatinka man jos, o ypac kai isryskeja vasara
Vasara tepu apsauginiais kremais, saugausi saules, veido isvis nedeginu, i soliarumus neinu.... nu zodziu kai veido nedeginu, tai isivaizduokit koks jis baltumo
is uzknisa visu komentarai ir klausimai "oi kokia balta"

Siulau veida tepti savaiminio idegio kremu, jei nenori buti balta
Paauglystei tai turejau aaabai dideli kompleksa del strazdanu, ir kuo as tik nebalinau, vos ne tona krem pudros ant veido uzdedavau
, bet tai jau praeitis...
, atsikratyti komleksui padejo MB
Vienoj tarptautineje kompanijoje,kurioje stazavausi,dirbo aire,kuri buvo balta ir strazdanota,o si kompleksa bande uzmaskuoti savaiminio idegio kremu,kuriuo tepdavo veida ir kakla.Viena vasaros diena ji pasiraitojo rankoves ir atsisagste marskinius...tai salia buves kolega juodaodis is PAR man pasake, -zinai,pirma karta matau,kad baltaodziai stengtusi buti panasus i negrus,nepiktai taip....
Turiu ir as ju, kartais rodos jog kas metai ju daugeja, bet labai dideles problemos nedarau. Labai daug zmoniu jas turi ir gyvena be kompleksu
. Man vieniems jos tinka, sau isikaliau i galva kad ir man tinka ( nes niekad negirdejau jokiu izedzianciu zodziu). Vaikysteje buvau skaicius kad reikia karpazoliu pienu issitepti ir poto zuvies taukais. Taip ir padariau, tik taukus pamirsau
, ryte akiu pramerkti negalejau, kaip visas veidas puslemis nuejes buvo
. Taip padejo , nusilupo veido odos ir su ja strazdanu. Bet kaip prisimenu ta baime, kad randai liks ar ta skausma, tai tikrai antra karta to nedaryciau. Megaujuos saule, ka as padarysiu kad tokia esu
, negalim gi visos idealios buti. JU net nebuna. Atkreipkite demesi, yra daug vyruku su stazdanelemis ir jie tikrai sauniai atrodo
. Ideges veidukas us strazdanelemis man netgi sexy
niu taip
strazdanos kaip pati rimčiausia katastrofa...
o is tikruju tai man irgis jos ziauriai nepatinka.. bet aš apie jas prisimenu tik tuomet kuomet per ilgai stoviu prie veidrodžio.. manau tokie dalykai pradeda trukdyti kai nebelieka didesniu rūpestėlių
Turiu ir aš tų strazdanėlių ir džiaugiuosi
Taiva, mano strazdanos man nekenkia, manau tai netgi grazu. Gal mano siek tiek kitokia situacija, nes pas mane jos buna tik vasara, ziema absoliuciai isnyksta
Bet, kai tik pradeda kaitriau sildyti saulyte, po truputi pu truputi ir ziurek jau yra ant nosies, taciau tai tik vasaros zaismas, ir man smagu
Bet isigijau sia vasara kita beda
persikaitinau saulej veida, stovedama lauke ant saules 4 valandas ant 36 laipsniu karscio (neturejau kepures
) ir kai nusilupau, liko kazkokios kaip ir demes rudesnes ant kaktos, net strazdanom nepavadinciau
, va cia tai nepatinka man, tik kai veidas rudas, nelabai isryskeja, o kai pabals, as nezinau ar dings jos
Bet, kai tik pradeda kaitriau sildyti saulyte, po truputi pu truputi ir ziurek jau yra ant nosies, taciau tai tik vasaros zaismas, ir man smagu
Bet isigijau sia vasara kita beda
Turiu as tu strazdanu ir man patinka.Nors seip as i jas demesio nekreipiu yra gerai nera irgi gerai
.Vnz man tai ne esme nes yra daug baisesniu bedu nei strazdanos pvz.: kaip spuogai
uch...tai tikrai daug blogiau..kai isdyksta koks didelis ir raudonas tai
o man kaip tik gražu strazdanėlės