Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanota...

Turiu ir aš strazdanėlių ant nosies, ypač vasarą išryškėja smile.gif smile.gif Bet man jos patinka, nieko nedarau, kad išnyktų rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Man strazdanos tai problema verysad.gif nepatinka man jos, o ypac kai isryskeja vasara schmoll.gif Vasara tepu apsauginiais kremais, saugausi saules, veido isvis nedeginu, i soliarumus neinu.... nu zodziu kai veido nedeginu, tai isivaizduokit koks jis baltumo 4u.gif is uzknisa visu komentarai ir klausimai "oi kokia balta" doh.gif
Bet kad paskutiniais metais ziuriu atsirado strazdanu ant peciu...
Labai smagu girdeti, kas moka dziaugtis savo saules bucinukais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollkutt @ 2007 06 03, 13:37)
Man strazdanos tai problema  verysad.gif  nepatinka man jos, o ypac kai isryskeja vasara  schmoll.gif Vasara tepu apsauginiais kremais, saugausi saules, veido isvis nedeginu, i soliarumus neinu.... nu zodziu kai veido nedeginu, tai isivaizduokit koks jis baltumo  4u.gif is uzknisa visu komentarai ir klausimai "oi kokia balta"  doh.gif
Bet kad paskutiniais metais ziuriu atsirado strazdanu ant peciu...
Labai smagu girdeti, kas moka dziaugtis savo saules bucinukais  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Siulau veida tepti savaiminio idegio kremu, jei nenori buti balta mirksiukas.gif ir nesudetinga, ir grazu bigsmile.gif
Atsakyti
Paauglystei tai turejau aaabai dideli kompleksa del strazdanu, ir kuo as tik nebalinau, vos ne tona krem pudros ant veido uzdedavau doh.gif , bet tai jau praeitis... clap.gif , atsikratyti komleksui padejo MB wub.gif
Atsakyti
Vienoj tarptautineje kompanijoje,kurioje stazavausi,dirbo aire,kuri buvo balta ir strazdanota,o si kompleksa bande uzmaskuoti savaiminio idegio kremu,kuriuo tepdavo veida ir kakla.Viena vasaros diena ji pasiraitojo rankoves ir atsisagste marskinius...tai salia buves kolega juodaodis is PAR man pasake, -zinai,pirma karta matau,kad baltaodziai stengtusi buti panasus i negrus,nepiktai taip.... biggrin.gif
Atsakyti
Turiu as ta savaiminio idegio krema, bet man kazkaip nepavyksta normaliai ji uzsitepti doh.gif viskas butu normaliai, bet kai kakta tepu, tai salia plauku taip negraziai gaunasi, nemoku pasakyti, bet zodziu matosi kad esu kazko pritepus blush2.gif blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu ir as ju, kartais rodos jog kas metai ju daugeja, bet labai dideles problemos nedarau. Labai daug zmoniu jas turi ir gyvena be kompleksu thumbup.gif . Man vieniems jos tinka, sau isikaliau i galva kad ir man tinka ( nes niekad negirdejau jokiu izedzianciu zodziu). Vaikysteje buvau skaicius kad reikia karpazoliu pienu issitepti ir poto zuvies taukais. Taip ir padariau, tik taukus pamirsau doh.gif , ryte akiu pramerkti negalejau, kaip visas veidas puslemis nuejes buvo blink.gif . Taip padejo , nusilupo veido odos ir su ja strazdanu. Bet kaip prisimenu ta baime, kad randai liks ar ta skausma, tai tikrai antra karta to nedaryciau. Megaujuos saule, ka as padarysiu kad tokia esu blush2.gif , negalim gi visos idealios buti. JU net nebuna. Atkreipkite demesi, yra daug vyruku su stazdanelemis ir jie tikrai sauniai atrodo sunglasses2.gif . Ideges veidukas us strazdanelemis man netgi sexy 4u.gif
Atsakyti
niu taip biggrin.gif strazdanos kaip pati rimčiausia katastrofa... lotuliukas.gif o is tikruju tai man irgis jos ziauriai nepatinka.. bet aš apie jas prisimenu tik tuomet kuomet per ilgai stoviu prie veidrodžio.. manau tokie dalykai pradeda trukdyti kai nebelieka didesniu rūpestėliųsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu ir aš tų strazdanėlių ir džiaugiuosi assa.gif
Atsakyti
Taiva, mano strazdanos man nekenkia, manau tai netgi grazu. Gal mano siek tiek kitokia situacija, nes pas mane jos buna tik vasara, ziema absoliuciai isnyksta wub.gif
Bet, kai tik pradeda kaitriau sildyti saulyte, po truputi pu truputi ir ziurek jau yra ant nosies, taciau tai tik vasaros zaismas, ir man smagu ax.gif
Bet isigijau sia vasara kita beda doh.gif persikaitinau saulej veida, stovedama lauke ant saules 4 valandas ant 36 laipsniu karscio (neturejau kepures verysad.gif ) ir kai nusilupau, liko kazkokios kaip ir demes rudesnes ant kaktos, net strazdanom nepavadinciau schmoll.gif , va cia tai nepatinka man, tik kai veidas rudas, nelabai isryskeja, o kai pabals, as nezinau ar dings jos cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 29 birželio 2007 - 19:09
Turiu as tu strazdanu ir man patinka.Nors seip as i jas demesio nekreipiu yra gerai nera irgi gerai cool.gif .Vnz man tai ne esme nes yra daug baisesniu bedu nei strazdanos pvz.: kaip spuogai schmoll.gif uch...tai tikrai daug blogiau..kai isdyksta koks didelis ir raudonas tai doh.gif
Atsakyti
o man kaip tik gražu strazdanėlės thumbup.gif
Atsakyti