Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanota...

QUOTE(Medeina @ 2004 01 14, 09:39)
<...>Plaukai-ne ugniniai,kaip pagal visus kanonus turėtų būti,o normalūs, "lietuviškai" pilkšvi.Kai buvau pirmokiukė-kelios stazdanos ant veido atrodė tikrai simpatiškai.Bet augant jų daugėjo.Visi ramino-sulauksi 30m ir jos dings.Deja,nedingo.Be krempudros-nė žingsnio.Tikrai kompleksuoju ir žinau,kad be reikalo,nes aplinkiniai sako,kad tai priduoda žaismingumo(o aš galvoju,kaip jūs kalbėtumėt,jei patys būtumėt strazdanoti??) tongue.gif <...>

Pati anksčiau dažiau plaukus chna- tai buvau ryža wub.gif ! Vaiksčiojau su makiažu, tai aplinkiniai galvojo, kad esu nerealiai strazdanota stupid.gif! Tai netiesa schmoll.gif .
Ką galiu pasakyti: prisitaikius make-up, rengimosi stilių ir pozityvų požiūrį į save ir strazdanos puošia. Gerai, kad nesileidote įkalbama kompleksų (mokyklos laikai nesiskaito)!
Jeigu ruošiaties balinti strazdanėles su AHA ar vit. C, nepamirškit, jog palankiausias tam metas yra ruduo-žiema mirksiukas.gif .
Atsakyti
As irgi visada turejau strazdaneliu,ir per daug nekreipdavau demesio irnesakyk.gif ,dar pajuokaudavau,kad mane saulute myli wub.gif ,bet ziuriu,kad su metais jau labai ta saulute eme mylet g.gif ,daugyn,daugyn tu strazdaneliu,nebepatinka man schmoll.gif ,dar ziema maziau budavo,bet dabar i soliariuma karts nuo karto nueinu,tai ir strazdaneliu nemazeja schmoll.gif ,noreciau nors 50% sumazint g.gif
Atsakyti
Aš taip pat esu strazdanota ir norėčiau bent kad pusę jų neliktų, nes su kiek viena vasara jų vis daugėja doh.gif
Šiaip truputis strazdanėlių man gražu thumbup.gif
Gal kuri bandėt kokį kremą, parašykit pav ir efektyvumą blush2.gif
Atsakyti
as taip pat turu strazdaneliu ant veido,ir truputy ant peciu pastaraisiai metai isryskyjo...vaikysteja be galo komleksavau,nors tik elis kart man yra pasake negraziai del strazdanu....pamenu visokiom kaukem banziau naikit budana kokios 13...pamenu vaistinej kaskoky gamindvo pec tepama sviesinanty strazdanas,bet man nuo jo pamenu gavos elergija...taiva ,pamenu krempudrom nuo 14 pradejau tepliotis kad tik nesimatytu.....bet laikui einant nezinau ar baigiau kompleksuot ar man jos nebeatrodo tokios jau ryskios,na vasara paryskeja daugiau truputy...bet visiskai nebeimu y galva...o mano cool.gif VASARA kai isryskeja PAVADINA ,,STRAZDANIUKU,, AR ,,SAULES MERGYTE,, tai labai net smagu buna...
seip nebepamenu kiek laiko nebenaudoju krempudros,bet tikrai jau keli metai,seip tik sausa pudra pasipudruoju biskiuka..ir nekrepiu demesio....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SERPIENTE: 06 balandžio 2006 - 01:56
Nu as irgi turiu strazdaneliu, tik va per ziema jos isblunka ir visai pamirstu, kad jas turiu, siaip niekada nesigedijau strazdaneliu, nes niekada man nieks nera pasakes, kad tai NEGRAZU, visi tik girdavo, kad man jos labai tinka, o ir tetis iki siol, sako: paziurekit, kaip jai strazdaneles tinka, kokia grazi mano dukryte... lotuliukas.gif Nugi balink tu jas nebalinus, niekur jos nedings, ir nuo saulutes pakutenimu niekur nepasislepsi, nepalysi gi po placiabryle skrybele visai vasarai, todel dziaukites strazdanukes, kad jus KITOKIOS!!!
Atsakyti
strazdanu neturejau.bet uztat turejau drauge kuri prie nosytes buvo strazdanota,ach..kaip ji kompleksavo o as jai taip pavydejau,juk ji isiskiria is kitu,grazu bent jau man.o dabar nuo sualytes ir man truputis prie nosytes yra,tai galiu pasimaivyt biggrin.gif
Atsakyti
Turiu jų ir ant skruostų, ir ant kaktos bei nosytės blush2.gif Nors ir nelabai ryškios bei nėra jų tiek daug, tačiau visgi pastebimos g.gif Ypač vasaros metu, ir dabar kai lankausi soliariume jos itin išryškėja blush2.gif Tik tiek, kad niekada neturėjau kompleksų dėlto, ir nieks niekada niekaip nesišaipė, ir replikų piktų nelaidė biggrin.gif Tik maniškis pastaruoju laiku vis strazdanėle meiliai pavadina wub.gif
Atsakyti
Bent jau man strazdanos butu kazhkoks koshmaras... Achiu diewui jos man negresia yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Iewa_: 24 balandžio 2006 - 23:04
QUOTE(_Iewa_ @ 2006 04 25, 00:01)
Bent jau man strazdanos butu kazhkoks koshmaras... Achiu diewui jos man negresia  yahoo.gif

Aciu uz strazdaniu palaikyma cool.gif
Neprisisnekek, nes jos tau gali atsirasti bet kuriuo momentu, nesi nuo to apsaugota tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 04 25, 17:09)
Aciu uz strazdaniu palaikyma  cool.gif
Neprisisnekek, nes jos tau gali atsirasti bet kuriuo momentu, nesi nuo to apsaugota  tongue.gif  tongue.gif

Na, mano oda lb shwiesi, i saule ji wisishkai nereaguoja.
Nuo ko gali atsirasti tos strazdanos..? unsure.gif
Be to, tikrai nenorejau nieko izheisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Iewa_ @ 2006 04 25, 18:22)
Na, mano oda lb shwiesi, i saule ji wisishkai nereaguoja.
Nuo ko gali atsirasti tos strazdanos..?  unsure.gif
Be to, tikrai nenorejau nieko izheisti  4u.gif

Nieko ir neizeidei mirksiukas.gif 4u.gif
Na, nuo saules gali atsirasti,nors ju anksciau ir neturejai, oda keiciasi unsure.gif zinoma to nelinkiu mirksiukas.gif visgi, gyvenime visko pasitaiko umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astuxxx2000: 25 balandžio 2006 - 17:31
Turiu ir aš strazdanėlių, pavasariop ir vasarą jos dar labiau išryškėja, bet man patinka. smile.gif Niekada dėl to nedariau jokios problemos. Mano mažoji vis laukia, kada ir pas ją atsiras, sako, nori būti kaip mama. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 27 balandžio 2006 - 10:00