Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanota...

QUOTE(Smilgel @ 2006 05 13, 16:04)
Labai gerai strazdanas balina veido kremas "achromin" - jis tam ir skirtas.  bigsmile.gif , nepalyginsi su jokiais agurkais ir pan.  Rusiškas lyg tai....Mano mama jį pastoviai perka nuo senų laikų, nes jis geriausiai iš visų balina. Ir ant manęs išbandyta - jau po 2 kartų tikrai matosi rezultatas. Tik tai jo negalima padauginti, reikia tepti taip kaip parašyta ir plonu sluoksniu, nes padauginus oda paraudonuoja ir atrodo kaip sukepusi - bent jau man taip būdavo, na čia gal nuo odos tipo priklauso. Ir man tai kvapas jo nepatinka, labai intensyvus, bet  mamai visai nieko  biggrin.gif
Dabar ji galima rasti Norfose, šiaip mažai kur yra, dar kartais turgelyje pas kokią bobute  g.gif  Ir kainuoja vos 2,5 lt  4u.gif

O kur konkreciai "Norfoj"? Kaip atrodo ipakavimas? Ir kas apskritai cia per kremas? g.gif Kam jis skirtas naudoti?
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 05 14, 01:00)
O kur konkreciai "Norfoj"? Kaip atrodo ipakavimas? Ir kas apskritai cia per kremas?  g.gif  Kam jis skirtas naudoti?

Norfoj ten pat, kur ir visi šampūnai ir kremai sudėti. Tokia balta pailga dežutė ir su šiek tiek silpnai rūžavos spalvos, - kaip dantų pastos tubelė. Tai yra veidą balinantis kremas, skirtas balinti strazdanas, pigmentines dėmes, perdaug intensyvų įdėgį (man padėjo kai prieš kelis metus deginausi sode ir užmigau, bet kai vakare atsikeliau veidas buvo kaip burokas ir kaito nerealiai) ir pan.
Atsakyti
Mano veidelis taip pat "saules nubuciuotas", kadangi mano mama buvo strazdanota, o jos tevas visai "auksinnis berniukas", tai ir as paveldejau. Gerai, kad dar plaukai nors ne ausiniai thumbup.gif
Jaunesne labai kompeksuodavau, o dabar net uzmirstu, kad turiu strazdaneliu yra ir didesniu rupesciu biggrin.gif Kadangi dar turiu problema, kad rausta oda, sis dalykas labiau neduoda ramybes nei strazdanos verysad.gif
Ta balinnti krema kazkada ir as bandziau, tai man ispudzio tikrai nepaliko. Paraudonavau ir tiek, strazdanu tik per raudoni nebesimate lotuliukas.gif
Atsakyti
O pas mane siaubingai daug strazdanu.. nekenchiu ju, nes man atrodo, jog jos darko mano veideli... seip esu juodaplauke, su labai sviesia oda(beveik balta).. Pazystami nepastebi tu strazdanu, kol nepasakau, kad turiu, bet as jas matau.. neturiu kazhkokiu kompleksu, tiesiog, nepatinku pati sau.. Negaliu zhiureti i veidrodi.. uzhtaj ju namuose beveik ir neturiu.. tik mazhyti viena vonioj, priesh kuri kiekviena ryta kruopshchiai uzhpudruoju shi siauba.. Yra zhmoniu kuriems tinka, tikrai lb grazhu, bet as ju nebenoriu.. pavargau buti strazdane.. sad.gif pradejau balinti rudeni, bet efektas nulinis, uzhtenka vos keliu saules spinduliu, ir vel visas veidas jomis nusetas.. sad.gif
Atsakyti
Ko čia nervinatės, merginos? Juk strazdanos taaaip gražu wub.gif Mano mažutė (pusseserė) turi jų, na negaliu atsižiūrėti, man be galo žavu rolleyes.gif Nematau reikalo jų blukinti ar dar kažką, nes tikrai pati norėčiau. Kažkada turėjau, bet išnyko unsure.gif
Atsakyti
esu strazdanota, nu ir ka blink.gif , ir net labai, labiausiai kompleksavau kai man buvo 14-18 metu, dabar i jas beveik visai, tiesiog absoliuciai nekreipiu demesio, tegu sau buna., ziema maziau rysios, vasara paryskeja, bet nemanau kad verta tai imti i galva, nereikia visu blogu repliku imti i galva, svarbiausia komplimentai thumbup.gif . esu irgi tamsiaplauke, ir labai sviesios odos, bet su strazdanom susitaikiau, niekada veido nebalinau, daznaiu slepdavau po krempudros milijininiu sluoksniu, dabar ne tos nenaudoju mirksiukas.gif , sekmes visom strazdanotom, gyvenimo esme gi ne tame mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano galva strazdanos tai žavu 4u.gif
Atsakyti
Pritariu Tavi thumbup.gif Pati anksciau buvau strasdanota, bet pamazu jos vis isnyksta mellow.gif O jos man taip patiko... wub.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrute @ 2006 05 28, 20:27)
Pritariu Tavi  thumbup.gif  Pati anksciau buvau strasdanota, bet pamazu jos vis isnyksta  mellow.gif O jos man taip patiko...  wub.gif  blush2.gif  4u.gif

Kiek metu, jei nepaslaptis? As tai laukiu nesulaukiu, kada strazdanos pranyks g.gif
Atsakyti
Gal kuri žinot, kur Klaipėdoj būtų galima pabalinti stazdanas ir kiek tai kainuoja g.gif blush2.gif
Artėja rudenėlis, norėtusi truputi išsibalint strazdanėles, nes jau tiek jų priviso doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, o jum tas kremas achromin tikrai padejo? As ji naudoju jau daugiau nei menesi ir jokio efekto nepastebiu, kokio buvo ryskumo tos strazdanos tokio ir liko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pantheriuke @ 2006 08 17, 10:18)
Sveikos merginos, o jum tas kremas achromin tikrai padejo? As ji naudoju jau daugiau nei menesi ir jokio efekto nepastebiu, kokio buvo ryskumo tos strazdanos tokio ir liko  verysad.gif

Kiek zinau,vasara jo naudoti negalima.
Atsakyti