Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanota...

Ir as turiu strazdaneliu ant veido blush2.gif jos visai man ne patinka verysad.gif .Kelis kartus bandziau balinti kremu achromin, bet man visai jis nepadejo... schmoll.gif
Atsakyti
As taip pat turiu smile.gif
paauglystej kiek tik kremu neirkau, kad naikint, viena drauge, patare braskes det..
Dejau, ale neisnaikinau smile.gif
Tai ir uzmeciau as ta naikinimo reikala.. pripratau, ir db jau ne uz ka nenoriu, kad mano jos dingtu smile.gif man dabar labai grazu smile.gif
Turiu ir ant notytes, ir ant skruostu smile.gif
kaip tik db pavasaris atejo, tai draugas pagyre, kad pagrazejau, strazdaneles paryskejo smile.gif
Ir siaip tai jau gal tik vaikystej kokie pikti klasiokai pasityciodavo, daugiau niekas taip nesityciojo, kad kazkokie kompelsai del to isliktu smile.gif
Ir kiek pazistamu turiu, is vaikinu puses giria, akd prideda zaismingumo, mergaitiskumo smile.gif
Vienas mane vadindavao "Devuska s vesnuskami: lotuliukas.gif
Ir gal pazistami mane ikalbejo, kad grazu strazdanos smile.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man stardanėlės gražu.. wub.gif Nepykit ant jų ir didžiuokitės, kad tik turit rolleyes.gif
Atsakyti
Ir as turiu strazdaneliu, man tai DIDELIS kopleksas, verysad.gif nors niekas niekada is manes nesijuoke.

Karta atejo drauge su savo leliuku pas mane, o kai as paemiau ta meraite ant ranku, ji su savo mazais pirsteliais bande mano strazdanas nurinkti, tai net prajuokino biggrin.gif (nepykite cia truputeli ne i tema buvo)
Atsakyti
o man nėra nieko gražiau nei strazdanota nosytė thumbup.gif visą vasarą deginausi ir maniakiškai visų klausinėjau, ar matosi strazdanos lotuliukas.gif bet per žiemą jos dingo kažkur verysad.gif gal soliariumas padėtų? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(milly @ 2007 04 14, 23:23)
o man nėra nieko gražiau nei strazdanota nosytė thumbup.gif visą vasarą deginausi ir maniakiškai visų klausinėjau, ar matosi strazdanos lotuliukas.gif bet per žiemą jos dingo kažkur verysad.gif gal soliariumas padėtų? rolleyes.gif

Na mano draugei, kuri beveik nestrazdanota, tai po soliariumo islenda ant veiduko strazdaneles, nes siaip ziema tai nei vienos nesimato.
Atsakyti
man va irgi neseniai ant nosies pasirode blush2.gif nezinau ar nuo pavasarines saulutes, ar kad i soliariuma nuejau, bet man grazu smile.gif visada vasara turiu ( is mamos ryziukes gavau smile.gif ) ir dziuagiuosi
Atsakyti
Man vaikystėj mano strazdanos irgi labai nepatiko, bet su laiku pripratau prie jų ir dabar net nepastebiu. Tikrai jų nesibalinčiau, nes jos priduoda veidui išskirtinumo. Beto jau ne vienas žmogus man sakė, kad jos gražios. Tai vat ..tikrai dėl jų nekompleksuokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2007 04 18, 11:19)
Man vaikystėj mano strazdanos irgi labai nepatiko, bet su laiku pripratau prie jų ir dabar net nepastebiu. Tikrai jų nesibalinčiau, nes jos priduoda veidui išskirtinumo. Beto jau ne vienas žmogus man sakė, kad jos gražios. Tai vat ..tikrai dėl jų nekompleksuokit  4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
ziema atrodo,kad tu strazdanu ner,bet tik islindus salutei visas veidas ju pilnas,nieko nedarau,visai grazu.gyvent netukdo,o ir kitiem patinka.ner cia ko kompleksuot.
Atsakyti
QUOTE(guesta @ 2007 02 06, 20:49)
naudoju balinanti krema su levanda ir vitaminu C, padeda  thumbup.gif 

Kur būna pirkti tų Belkosmex kremų? Gal ir aš pamėginčiau, nes šiaip strazdanos man gyventi netrukdo, tik norėtųsi, kad jos būtų ne tokios ryškios ax.gif
Atsakyti
As irgi turiu strazdaneliu ant nosies, o vasara isryskeja ir ant viso veido ir peciu smile.gif , man asmeniskai tai jos nelabai ir trukdo, o stai mano sese ar vasara ar ziema visa strazdanota, ne tik veidas ar peciai, bet visas kunas unsure.gif Ji nuo mazumes del to kompleksuoja, nenesioja palaidiniu be renkoviu, o apie sukneles nera net kalbos schmoll.gif . Mes kazkada bandeme jai nakinti su kazkokiais kremais, bet rezultatas nulis schmoll.gif . Dabar ieskosime kliniku, gal kas nors zinote kur tai atlieka(balina strazdanas)? 4u.gif
Atsakyti