Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanota...

QUOTE(tavi @ 2006 05 26, 19:30)
Mano galva strazdanos tai žavu 4u.gif

drinks_cheers.gif
Be to, kiek pastebejau, strazdanes yra labai fotogeniskos thumbup.gif thumbup.gif
Tad jei tik strazdaneles trukdo dziaugtis gyvenimu - neverta del ju pergyventi 4u.gif
Atsakyti
niu negaliu paneigti sito "fakto" blush2.gif wub.gif lotuliukas.gif bet fotkese tai visi giria kad graziai atrodau - fotogeniska wub.gif
Atsakyti
man tai jos ne prie sirdies blush2.gif doh.gif nes man jos visai netinka... 4u.gif
Atsakyti
Man strazdanos - gražu. Tik jau nereikia jausti dėl to komplekso.
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2006 05 26, 19:30)
Mano galva strazdanos tai žavu 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti

as turiu strazdaneliu, o jos vasara dar labiau isryzkeja. bet man tai jos grazu, labai smagiai atrodo veidukas thumbup.gif
Atsakyti
aš turiu strazdanėlių tikrai daug, bet dėl jų niekada nekompleksavau. Vasara jos LABAI išryškėja, ypač po pasideginimo biggrin.gif , bet niekda jų nenaikinau, jos mano dalis... Aš kitokia nei dauguma tongue.gif
Atsakyti
Ateina pavasaris ir mano veida vel nuses strazdanos. g.gif Gal kas zinot kokia efektinga kosmetika ar siaip kaip reiketu apsisaugot? g.gif
Atsakyti
man padejo Uriage firmos balinamasis nuo pigmentiniu demiu kremas. Taip padejo, kad praeita vasara ne netepiau juo- pakako tik saugotis saules.Kaina apie 45 lt.
Atsakyti
mano strazdanotas tik veidukas, daugiau absoliuciai nei vienos strazdaneles niekur...kaip manot ar galiu vaikscioti i soliariuma ( tiksliau i ji vaikstau, bet nezinau ar nerizikuoju taip darydama) nes kiek zinau turintiems strazdanu jis nerekomenduojamas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 01 23, 10:18)
man padejo Uriage firmos balinamasis nuo pigmentiniu demiu kremas. Taip padejo, kad praeita vasara ne netepiau juo- pakako tik saugotis saules.Kaina apie 45 lt.

kur ji pirkai?kaip naudojai?per kiek laiko jos isbalo? 4u.gif
Atsakyti
as irgi strazdanu turiu, nepatinka man jos smile.gif ziema, tai nieko, sumazeja, bet vasara visas veidas... naudoju balinanti krema su levanda ir vitaminu C, padeda thumbup.gif esu patenkinta.ir nebrandus ir tikrai efektyvus. aisku stebuklo per kelias dienas nepadaro, taciau naudojant kiekviena diena pakitimai pastebimi. Vitaminas C balina oda ir ji tampa sviesesne.
Kremukas Belkosmex firmos. sios firmos yra nemazai kremuku, bet sitas su vitamnu C thumbup.gif
Atsakyti