SUBOBĖJA tos ,kurios visad viskuom nepatenkintos ,niurgzlės,pikčiurnos
Man boba yra didele moteriske, riebaluota galva, nesusitvarkiusi, viskuo nepatenkinta ir mylinti kates. Taip pat neatsiejamas bruozas bambejimas ant vyro ir savo nuomones pirsimas vaikams
Nemanau, kad tai priklauso nuo amziaus
Juk boba galųi buti ir 12 mergaite kurios poziurie pasenes ir ne toks kaip bendraamziu.
Tos kuriom viskas negerai ir nieko nebenori
Boba- tai apsileidusi, save neprižiūrinti moteris. Vat ir visas skirtumas, o kada tampama? Vieni gali tokiais ir ne tapt, kiti su laiku, o treti-...na turbūt ir taip aišku
Boba - mano akimis žiūrint,-nėra išorinis bruožas,labiau gal vidinis. Niurzganti,nepatenkinta,visada priešiška,tiesiog nenorinti jaustis laiminga ir daryti laimingais aplinkinius.Ir nesvarbu,- stora ar plona,išsiplovusi galvą ar ne...
geras, siandien kaip tik su savuoju ta tema diskutavom
jam boba-moteris, mergina turinti daugiau nei viena vaika
tada kai nustoja prižiūrėt save, ima rūpintis kitų gyvenimais nei savo ir pozityviuose dalykuose ieško ko nors neigiamo
pazistu ne viena ..niolikmete "boba"
tai klaiku. subobejimas dar ne vienos moters ar merginos nepapuose 
Papildyta:

Papildyta:
o as per savo trumpa gyvenimeli maciau ne viena labai labai susitvarkiusia "boba"
manau, tai labiau budo bruozas, kai viskas labai "cekava" kas ne tavo, kai piktinamasi viskuo kas ne pagal jos pasauli, kai visur turi pareiksti savo nuomone, kai bambi be atokvepio...manau, tai ziauriai sumenkina moteriskumo savoka
Papildyta:
QUOTE(egliosha @ 2008 08 05, 20:54)
geras, siandien kaip tik su savuoju ta tema diskutavom
jam boba-moteris, mergina turinti daugiau nei viena vaika 
Papildyta:
QUOTE(nataliuncik @ 2008 08 05, 20:12)
Boba- tai apsileidusi, save neprižiūrinti moteris. Vat ir visas skirtumas, o kada tampama? Vieni gali tokiais ir ne tapt, kiti su laiku, o treti-...na turbūt ir taip aišku
o as per savo trumpa gyvenimeli maciau ne viena labai labai susitvarkiusia "boba"
QUOTE(Dios @ 2007 10 18, 15:30)
Net juoka sukele
Papildyta:
Boba,turbut,tampama kai moteris praranda moteriskuma ir svelnuma,o tampa tik gruboka namu seimininke ,kuriai istisai viskas blogai,be perstojo bumba ir laksto aplink langus ir naujienas renka,kad turetu apie ka papletkinti.
Bent jau man su tuom asocijuoja zodis boba