Įkraunama...
Įkraunama...

Kada moteris tampa boba?

QUOTE(Elina @ 2007 10 22, 13:40)
Aš esu boba ax.gif . Vyras sakė, kad jo draugai manęs bijo bigsmile.gif , o vyrą, vakar, kuomet jis nepadėjo ryte draugui atsipachmielinti, jis pavadino bobos podkablučniku bigsmile.gif

Teisingai thumbup.gif Vyro draugai turi tikros bobos bijot, todėl į namus turi ateit ne tuščiom rankom, o su kvietkais ir gero gėrimo butelka. Bo jei bijo, vadinasi, gerbia wink.gif O jei jau taviškį podkablučniku pavadino, tai, škes, reiškia, esi aukšto rango boba, ne kažkokia ten smulkmė. Jei būtai angielskas diedas, tatai faktiškai atitiktų sero titulo suteikimą.

Papildyta:
QUOTE(juliux @ 2007 10 22, 14:21)
Merginos, jūs su jumoro jausmu, tai tikrai  lotuliukas.gif . Man boba, tai būtinai stora, apsileidusi, riebaluotais trumpais nedažytais plaukais, apdribusiom drapanom (ne drabužiais) ir būtinai pikta... lotuliukas.gif  blink.gif  lotuliukas.gif

Juliux, aš boba ir Elina - boba. Mudvi pačios tikriausios bobos. Nu, dar Noa. Pažiūrėk į mumis avatarus atidžiai ir pasakyk: kur tu matai storas apsileidusias ir trim riebaluotais plaukais ??? Nu, pas Noa gal. Bet ana po kirpyklos tik ką, škes. Jevropeiskas madas, škes, anos pakaušis atspindi.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 22, 13:40)
Vyras sakė, kad jo draugai manęs bijo bigsmile.gif , o vyrą, vakar, kuomet jis nepadėjo ryte draugui atsipachmielinti, jis pavadino bobos podkablučniku bigsmile.gif

Jei situacija pazvelgus is draugu puses, tai as ne tik kad ne moteris, as ragana. Ir nieko, gyvenu.
Butu idomu suzinoti nuomone, kada moteris tampa ragana? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva @ 2007 10 22, 14:36)
Jei situacija pazvelgus is draugu puses, tai as ne tik kad ne moteris, as ragana. Ir nieko, gyvenu.
Butu idomu suzinoti nuomone, kada moteris tampa ragana?  ax.gif  biggrin.gif

Kai boba nutaria specializuotis biggrin.gif Bo ragana - ne kas kita, kaip bobos specializacija biggrin.gif
Atsakyti
Boba gali tapti tada kai is jos pradeda sklisti egresivumas, delto lietuviu kalboje zodziai boba ir bomba mazai kuom skiriasi, jie yra neigiami, keliantys egresija, prievarta...,tokios tegul iesko isminuotojo, as savo nagu prie tokiu nenoriu kisti.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 10 22, 13:40)
Kai boba nutaria specializuotis  biggrin.gif Bo ragana - ne kas kita, kaip bobos specializacija  biggrin.gif

drinks_cheers.gif as jau,pasak B,pirmam kurse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 10 22, 15:41)
Boba gali tapti tada kai is jos pradeda sklisti egresivumas, delto lietuviu kalboje zodziai boba ir bomba mazai kuom skiriasi, jie yra neigiami, keliantys egresija, prievarta...,tokios tegul iesko isminuotojo, as savo nagu prie tokiu nenoriu kisti.

esi beraštis. Bomba - tarptautinis žodis, o va boba - pats tikriausias lietuviškas.
ir jokios Egresijos ji neskleidžia.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 10 22, 14:40)
Kai boba nutaria specializuotis  biggrin.gif Bo ragana - ne kas kita, kaip bobos specializacija  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif Cia panasiai, kaip kvalifikacijos kelimo kursai. g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva @ 2007 10 22, 14:06)
lotuliukas.gif  thumbup.gif Cia panasiai, kaip kvalifikacijos kelimo kursai. g.gif  biggrin.gif

Ir aš, ir aš, noriu į tokius kursus.... smile.gif Bo ragana skamba mieliau ausiai, nei boba... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2007 10 22, 15:18)
Ir aš, ir aš, noriu į tokius kursus.... smile.gif Bo ragana skamba mieliau ausiai, nei boba... bigsmile.gif

Manai, kad jei vyniosi žodžius į vatą, esmė nuo to pasikeis? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 10 22, 14:19)
Manai, kad jei vyniosi žodžius į vatą, esmė nuo to pasikeis? hihihi.gif

Faktas. Troškulys dar ne viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2007 10 22, 15:24)
Troškulys dar ne viskas mirksiukas.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

Kazi o kada gi vyras tampa diedu? Arbe kada diedas tampa oziu? Ir pan... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva @ 2007 10 22, 14:27)
lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

Kazi o kada gi vyras tampa diedu?

Ne, aš ne specas, ale svarstau...Gal po pirmo neigiamo atsakymo į klausimą - ar nupirksi man kailinius? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heilė: 22 spalio 2007 - 14:34