Įkraunama...
Įkraunama...

Kada moteris tampa boba?

QUOTE(zaRAza @ 2013 08 23, 12:29)
kai garsiai "eda" vyra, apsiledzia, rengiasi vienodai su savo mama, tada gal jau boba biggrin.gif

pritariu, tik kartais buna, kad mamos graziau uz dukras rengiasi, o tos tai jau ne kaip mamos,o kaip mociutes rengiasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2013 08 23, 11:24)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Dar pridurčiau,kad boba tampi, kada dėl visko bambi (dėl valdžios, dėl mokesčių ir t.t.), kai niekas neįtinka, žodžiu, pliotkini apie kitus, o savęs jau nebežiūri.

Sutinku drinks_cheers.gif

QUOTE(ReginaV @ 2013 08 23, 11:31)
Man iš karto toks vaizdas kyla: riebaluotais plaukais, su purvinu skylėtu chalatu, sėdi ant suoliuko ir sėmkas graužia, spjaudosi ir riebiai keikia savo mužiką per visą kiemą, kad anas vėl prisigėręs  biggrin.gif

Va čia tai toks jau labai "tradicinis", įstrigęs daugumai, gal net kiek tragikomiškas variantas sakyčiau thumbup.gif kilo ir man tokių minčių.

O vat man vienas toks a la labai "vyriškas" vyras pasakė, kad aš "boba". Aš taip nesupratus: prie ko čia aš boba? dėl ko? O tas: Taigi visos ištekėjusios moterys yra bobos! Nu ir durnelis galvoju fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta L. @ 2013 08 23, 22:50)
O vat man vienas toks a la labai "vyriškas" vyras pasakė, kad aš "boba". Aš taip nesupratus: prie ko čia aš boba? dėl ko? O tas: Taigi visos ištekėjusios moterys yra bobos! Nu ir durnelis galvoju  fool.gif

Čia gal priklauso ir nuo regiono, iš kur žmogus kilęs. Pvz. mano mama kilus nuo Prienų- tai pas juos boba ne joks įžeimas, pastebėjau, kad šis žodis naudojamas, kaip žodžio moteris tokia, kaip santrumpa. Šie žodžiai vartojami kaip sinonimai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2013 08 23, 23:06)
Čia gal priklauso ir nuo regiono, iš kur žmogus kilęs. Pvz. mano mama kilus nuo Prienų- tai pas juos boba ne joks įžeimas, pastebėjau, kad šis žodis naudojamas, kaip žodžio moteris tokia, kaip santrumpa. Šie žodžiai vartojami kaip sinonimai. g.gif

galima imti kaip amžiaus tarpsnį.
kūdikis - vaikas - paauglys - panelė/vaikėzas - diedas/boba - diedukai.

Atsakyti
Tą pasakė suaugęs vyras (36m. amžiaus), vilnietis. Pati gyvenau Vilniuj trejus metus, bet kažkaip nepastebėjau, kad moterys čia bobomis būtų vadinamos g.gif
Atsakyti
[quote=Karusia,2013 08 23, 13:08]
tada tu ne boba, o mini spektaklių kūrėja balkone. hihihi.gif
įsivaizduoju - balkone, nuoga,, su princu ir jorku hihihi.gif

nea,balkone-dviratis ir gėles,vienu žodžiu,nėr vietos spektakliui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 08 24, 10:22)
galima imti kaip amžiaus tarpsnį.
kūdikis - vaikas - paauglys - panelė/vaikėzas - diedas/boba - diedukai.

Va jums tinka toks posakis "Boba",nes tik bambate ir viskuo nepatenkinta esate. Cia ,apart Nakedos mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
kai mes kalbam tarpusavyje su draugemis,kartais pasakome mano diedas,arba kazkoks diedas,tai vyrai turbut taip pasako boba.
Atsakyti
QUOTE(perkunkieme @ 2013 08 26, 07:41)
kai mes kalbam tarpusavyje su draugemis,kartais pasakome mano diedas,arba kazkoks diedas,tai vyrai turbut taip pasako boba.

Aš irgi kartais savo koleges vadinu bobom, aišku, kalbėdama tar savų. Nors kai pagalvoji, kad jos tiokios ir yra, ben jau kai kurios. Yra tokių, kurių mėgstamiausios temos pletkai, apkalbos ir paskalos. Kaip kokios turgininkės sėdi ir apkalbinėja savo kaimynus arba koleges bei viršininkę.
Atsakyti
QUOTE(Pangasija @ 2007 10 18, 14:30)
lotuliukas.gif kartą mačiau kaip troleibuse kontrolierė sako dviem pensininkėm "mergaitės, parodykite bilietus".  biggrin.gif

Geras:D aš tai manau, kad moterys "subobėja" nepriklausomai nuo jų amžiaus.
Viskas priklauso nuo jos mastymo, pasaulėžiūros ir aplinkos, kuri ją supa.
Kai ji neberanda laiko sau, pasišukuoti, pasilakuoti nagučius, tai vyrui ji ir pradeda atrodyti BOBA, kitos - patrauklios moterys....;/
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2013 08 23, 23:06)

STOP - nieko panašaus schmoll.gif

Man asmeniškai boba - tik velykinis pyragas,arba turgaus boba ,kuri tik pletkina ir viskuo nepatenkinta,o visos kitos - merginos mirksiukas.gif ,nors joms ir 60m. smile.gif
Atsakyti
kaip rusijoje,ten bet kuri devuška,o man juokinga,keturiasdešimties devuška
Atsakyti