Įkraunama...
Įkraunama...

Kada moteris tampa boba?

QUOTE(marytexxx @ 2013 08 30, 18:09)
kaip rusijoje,ten bet kuri devuška,o man juokinga,keturiasdešimties devuška

Tai ir LT ypač vyresnės kartos atstovai dažnai sako "sveikos mergaitės". Bent jau pas mus darbe taip yra.
Atsakyti
QUOTE(SEP @ 2013 08 28, 20:53)
STOP - nieko panašaus  schmoll.gif

Man asmeniškai boba - tik velykinis pyragas,arba turgaus boba ,kuri tik pletkina ir viskuo nepatenkinta,o visos kitos  - merginos  mirksiukas.gif ,nors joms ir 60m. smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Niekad nevadinu moterų bobom ir vyrų diedais doh.gif Nu nepatinka man ir viskas biggrin.gif Stebiuosiu, kai jaunos moterys savo draugus ar vyrus diedais vadina g.gif Man lyg ir nepagarba kažkokia atrodo g.gif Viskas turi tutėti savo vardus biggrin.gif ( gal ir nuobodžiai atrodo, bet teisinga)
Kartą klasės susitikime klasiokė pristatė "Mano tėtis" Galvoju, nu kaip tėtis lyg ir per jaunas, o kaip vyras tai ūgiu labai mažesnis už ją g.gif Tik vėliau sužinojom, kad tai jos vyras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 03 rugsėjo 2013 - 07:14
Kai nusikerpa plaukus trumpai ir pasidaro tokią specifinę bobišką biurokratės šukuoseną. Iš karto plius dvidešimt metų.
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2013 09 03, 07:09)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif Niekad nevadinu moterų bobom ir vyrų diedais doh.gif Nu nepatinka man ir viskas biggrin.gif  Stebiuosiu, kai jaunos moterys savo draugus ar vyrus diedais vadina g.gif Man lyg ir nepagarba kažkokia atrodo g.gif 

Kai taip sakoma, sakoma tam tikram kontekste ir su ziupsneliu jumoro rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 09 03, 09:03)
Kai nusikerpa plaukus trumpai ir pasidaro tokią specifinę bobišką biurokratės šukuoseną. Iš karto plius dvidešimt metų.

drinks_cheers.gif jau tos sukuosenos tai nesusipratimas kazkoks, o dar kai svorio priauga ir koki grybauskaitiska kostiumeli apsivelka tai + 30 iskarto, o tada jau gali kaip nori mandagiai isvedziot, kad boba neteisingas pavadinimas, ar kazkas tokio, bet mintyse vienas zodis, tokia pamacius - boba.
Atsakyti
moteris pasidaro boba,kai vietoj vyro isitaiso dieda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvuuze @ 2013 09 18, 18:43)
moteris pasidaro boba,kai vietoj vyro isitaiso dieda  biggrin.gif

o dar kartais tas diedas geriau ir uz ta boba atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Kai apsileidzia. As tai boba isivaizduoju, tokia visiskai netvarkinga namu seimininke,kai vyras grizta namo, o ji virtuvei prie lango ruko, ant ranku laiko vaika, salia dar du pesasi ir ji sako, iskepiau kotletu ar valgyt nori? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaStan @ 2013 09 25, 08:45)
Kai apsileidzia. As tai boba isivaizduoju, tokia visiskai netvarkinga namu seimininke,kai vyras grizta namo, o ji virtuvei prie lango ruko, ant ranku laiko vaika, salia dar du pesasi ir ji sako, iskepiau kotletu ar valgyt nori? biggrin.gif

o am atrodo kad cia jau ne bobos ivaizdis o graziai
tariant valkotos gal ir net baisiau bet negaliu tokiu fraziu rasyti.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2013 08 30, 18:53)
Tai ir LT ypač vyresnės kartos atstovai dažnai sako "sveikos mergaitės". Bent jau pas mus darbe taip yra.

Gražu. Man taip patinka. Beje, kai mane vadina moterim, patinka kur kas mažiau rolleyes.gif Tapatumo problemos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaStan @ 2013 09 25, 07:45)

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Labai prajuokino smile.gif .
Atsakyti
Tai cia musu virsininkas mums sake, kaip jis boba isivaizduoja. Dar vis pasake seke, sak gyveno Juozas ir boba biggrin.gif Jie susipazino vakarelyje ir kelis metus buvo sulype, viska turejo bendra, net elektronini pasta. Po to susituoke. Juoza sisidarbino i senukus, boba pasigimde vaiku.. ir zodziu ilga pasaka ten biggrin.gif
Atsakyti