Įkraunama...
Įkraunama...

Prietaisas blakstienoms riesti

Aš naudoju jau 2 - 2,5 metų. biggrin.gif Ir laaaabai patenkinta. Gal blakstienom ir nelabai gerai kiekvieną dieną, bet aš jas retkarčiais palepinu ricinos aliejukų ax.gif
Atsakyti
As tai irgi visada naudoju rietikli, daug graziau akys atrodo.
Siaip dar panasus efektas gaunasi su tusu dazant rieciant - dazai aki ir merki, kad sepetukas riestu. Na gal supratot.
Atsakyti
As irgi naudoju kokius du metus. bet tikrai nepastebejau, kad blakstienos kristu. aisku dabar, kai is namu neiseinu daznai - leidziu blakstienoms pailseti smile.gif
Atsakyti
o mano drauge naudoojo ir blakstienos jai pradejo luzinet ir kristi....ir sugadino savo blakstienas...tai dbr nebenauduoja....na cia nevisoms taip...vat....priklauso nuo plauku strukturos turbut.... g.gif
Atsakyti
Man tai kažkaip neišeina su rietikliu normaliai pariesti visų blakstienų. schmoll.gif Trumpos jos pas mane, tai dėl to ir buvau sumąsčius kad parietus turėtų geriau matytis blush2.gif Bet pačiuose išoriniuose akių kampučiuose neprieina. Gal rietiklis blogas? Tiesa, pirkau jį papigiai Eurokose ar kažkur pan. O ir šiaip blakstienos daugiau krist pradėjo tai dabar panaudoju kartą į mėnesį 4u.gif Be to, kažkaip jis man sugeba akies voką prignybti, tai reikia labai atsargiai prieiti su juo, bet ir tai nesuprantu kas ten gnybia - atrodo tik blakstienas suimu unsure.gif
Atsakyti
Nzn, jokio efekto nepastebejau, galbut delto, kad pas mane trumpos blakstienos. Beje pirkau irgi papygiaja Eurokose, Gal jos nelabai geros???
Atsakyti
Na seip skiriasi tie rietikliai. Turejau anksciau viena toki, tai jis nesukabindavo sonuose blakstienu. o dabar kuri turiu tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bet jis nebrangus, gal 10 lt. gal maziau...nepamenu
Atsakyti
As tokiu isradimu naudojuosi jau apie 15 metu - dar jaunysteje mamos senovini nukosejau ir nieko - blakstienos vietoje, nekrenta , neluzineja, akys daug graziau atrodo. Reikia tik tinkama rietikli issirinkti. Bent jau toki kuris yra su gumytemis, kad neperlauztu blakstienu, nes tie pigus po 2-3 litus, tai kieti ir jie tikrai gali pazeisti blakstienas.
Atsakyti
O man blakstienos šiek tiek nušiuro g.gif , kai pradėjau kasdien naudot. Tai dabar rečiau stengiuosi ax.gif . Be to mano blakstienos yra visiškai "trenktos" - natūraliai užsirietusios į kitą pusę (nei normalios blakstienos) doh.gif , tai laaabai jas pakamuot reikia, kad išgaučiau norimą rezultatą wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aladinė: 19 gegužės 2005 - 14:50
mano blakstienos baisiausiai tiesios unsure.gif noreciau riestesniu smile.gif bet nenoriu leist pinigu, kol neisitikinau ar veiksmingas tas rietiklis? smile.gif ir ar pries ar po tuso ji reikia naudot?pasidalinkit patirtimi biggrin.gif i
Atsakyti
as naudojau tiksliau nusipirkau manhattan uz 15lt atrode nemazai suplojau o gumyte kieta buvo ir nieko neriete, bet staiga gavau puskes su minksta gumyte ir naudoju gal 5metus, aisku jau nieko nebeliko is tos gumytes o is kur tokia pat gauti nei nenutuokiu, o ir puske neprisimins verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juree: 21 gegužės 2005 - 18:03
QUOTE(VerTa @ 2005 05 21, 13:42)
mano blakstienos baisiausiai tiesios unsure.gif noreciau riestesniu smile.gif bet nenoriu leist pinigu, kol neisitikinau ar veiksmingas tas rietiklis? smile.gif ir ar pries ar po tuso ji reikia naudot?pasidalinkit patirtimi biggrin.gif i

mano blakstienos nėra tiesios, tokios pariestos truputuką, bet panaudojus ta rietiklį po kiek laiko man jis atsiriečia, na, atrodo taip, kaip nerietus schmoll.gif todėl nenaudoju, ir be to, mano pradėjo lūžinėti kai panaudojau verysad.gif
o riesti reikia prieš dažant smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 22 gegužės 2005 - 13:49