Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia vyro reakcija į pasikeitusį jūsų kūną?

manau visiems patinka padidejusi krutine zmonos biggrin.gif
Atsakyti
As labiau pergyvenau del svorio nes jis nekrito verysad.gif , o kai vyrui paskiau kad noriu mest , sake mesk . Bet jis man tu man vistiek labai patinki wub.gif
Atsakyti
jokios reakcijos nesulaukiau.
Atsakyti
Vis žada abonimentą į sporto salę nupirkti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sigaR84 @ 2011 02 02, 21:30)

drinks_cheers.gif

tik problema kad vyras nelabai ja gali pasidziaugti, kaip mes juokaujam ten musu maziuko valdos, vis dar maitinu MP, tai ... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivukas.d: 18 vasario 2011 - 12:43
Dar mazokai laiko praejo, tik menuo su virs po antro gimdymo, tai komplimentu tikrai nesulaukiu del figuros .. Vis dar like +11 kg doh.gif
Na, bet tikiuos per laika kazkiek atgaut savo kuno formas ax.gif
Atsakyti
Ir as nesulaukiu komplimentu, ir pati nesidziaugiu vaizdeliu veidrodyje.+4 kg, verysad.gif pilvas nekoks schmoll.gif Aisku dar tik 3 savaites po gimdymo, tikiuosi kris svoris kazkiek..
Atsakyti
o man komplimentai byrejo po gimdymo, o dabar griztu i senas vezias, tai ir nebesulaukiu smile.gif
Atsakyti
Mano vyras, kai pamatė mane nuogą pirmą kartą po gimdymo, iškart pareiškė: "gausi sulieknėti". verysad.gif Koks nejautrumas ir nesupratingumas, baisiai supykau... bash.gif
Atsakyti
Atsimenu, kai vaziavom pirma kart pas maziuko gydytoja, uzsidejau dzinsus gal po 3 men. pertraukos, tai vyras laikydamas maziuka rankose sake: va ziurek sunau kokia musu mamyte grazi biggrin.gif nors buvau tada su 9 kg pliusu...
Atsakyti
QUOTE(sigaR84 @ 2011 02 02, 23:30)

tai jau tikrai mirksiukas.gif
Šiaip iš GN grįžau sverdama tiek pat kiek iki nėštumo, tik truputį klubai platesni.. Bet vyras sakė, kad ir plokštesnę mane myli.. blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Manau kad ir kaip atrodytų moteris po gimdymo - ji verta pagarbos, ir jokių reakcijų iš vyro pusės neturėtų būti, o jei jau labai pasikeitė "gabaritai" - tai dar ir palaikyti turi... Juk pačioms sunkiau su svoriu vaikščioti, nei prieš...
Atsakyti