Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia vyro reakcija į pasikeitusį jūsų kūną?

sumazejo krutine, tai pasake, kad permaza dabar ...
TAi aisku kompleksa rimta ivare, nes visur rodo i kitu didelius papus , ..taciau vistik atsikirtau, kad jai norejai, kad viskas liktu taip pat tai nereikejo vaiko noret.
Atsakyti
na maniskis mato, kad pakito kunas, bet zino mano jautruma tai temai,apie tai nekalba
Atsakyti
Maniškis po gimdymo pasakė, kad atrodau kaip 3 mėnesių. Bet aš pasakiau, kad nesibaimintu, viskas grįš į savo vėžes. Bet jis kaip ir neatrodė nepatenkintas, nes labai norėjo sūnelio ir sakė mylės kokia bebūčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
mano vyras kaip tik mane ramina sako grysi i savo vieta kaip ir po pirmo gimdymo,as daugiau pergyvenu bet dabar sakau reik lepintis kol maitinu smile.gif
Atsakyti
Na mano vyras tai nepiktai pajuokavo del svorio, bet padidejusi krutine tai patiko smile.gif Sako, kai baigsi maitinti eisim abu i sporto kluba ir pradesim sveikai maitintis smile.gif Siaip tai jam grazi, ir su lasinukais, juk nesitikejo kag po vaiku atrodysiu kaip pazinties diena. 4u.gif
Atsakyti
Ramiai reagavo, tik va krūtinę D dydžio tai patinka jam bigsmile.gif
Atsakyti
Maniskis paerzina mane hah.gif bet del to nekiek nesinervuoju tongue.gif sako dabar bent yra uz ko paimt lotuliukas.gif
Atsakyti
Man primena, kad truputi atsilenkimus daryčiau, bet aš neturiu kada jų daryti:)
Atsakyti
Karta yra pasakes, kad atrodau vel nestuke.gif , bet uztat krutine bent pasidziaugs tongue.gif Man nepikta nei kiek, nes ir pati matau kokia realybe.Bet kol maitinu, tai pats vyras sake jokiu dietu ir valgyti, kad vaikui butu geras,riebus pienas, kasdien primena -"tau reikia daugiau valgyti", net gydytojai paskunde, kad tik "puse grudo per diena"...O as jauciu, kad greit viskas susitvarkys, nes mazius greit auga, sunkeja ir kasdien kaip po sporto klubo jauciuos...Viskam savas laikas, dar tik menuo nuo gimimo, tai ko noreti, dar pilvukas traukiasi, raumenys atsistatineja ax.gif
Atsakyti
Po pirmo gimdymo kažkaip labai jau negražiai buvo pasakęs apie mano figūrą... na bet ir turėjau + 20 kg, o po antro jokių komentarų nesulaukiau... na bet ir turiu tik kokius +2 kg. O krūtine padidėjusia pasidžiaugti negaliu, kokia buvo tokia ir liko verysad.gif
Atsakyti
Vyrai turetu tik pasidziaugti, kad turi mus-tokias fainas zmonytes, mamytes ju vaikuciu-o ne dydesne ar mazesne krutine ziuret. Aciu Dievui-maniskis ir dziaugiasi, visai nekritikuodamas nukaro mano krutine ar ne smile.gif
Atsakyti
maniškis švelniai patraukia per dantį dėl svorio blush2.gif bet atkertu ir kad nesitikėtų kad idealiai iš karto po gimdymų atrodyčiau, vaikų nori - turi susitaikyti su pasikeitusiomis formomis, visko iškarto turėti neįmanoma. Maitinu pati, bet kad pieno būtų pakankamai, turiu gerai valgyti, jei nepavalgau iškarto pieno mažiau doh.gif po gimdymo buvo 3 kg pliuso, dabar jau 5 kg doh.gif ale ką padarysi ax.gif sakė nuo pavasario išleis į sporto klubą jei tik norėsiu bigsmile.gif
Atsakyti