QUOTE(virbalaite @ 2011 03 07, 22:53)
Netrukus po gimdymo vyras, pamates mane tik su kelnaitemis, mete replika, kad "mano labai didelis uzpakalis" ir kad atsilus orams varys mane begioti kroso

Kadangi pasimetimas gimus vaikui vis gi ne toks ir mazas, tai tokios replikos mane tik zeide (lyg netureciau kito uzsiemimo, kaip tik ziureti i veidrodyje atsispindinti savo uzpakali). Taciau praejus 3-4 menesiams po gimdymo be vargo ir be jokiu papildomu pastangu susigrazinau savo buvusi svori, tik krutine (kadangi vis dar maitinu) liko didesne nei pries nestuma

Taigi kazkada man uzsiminus apie savo nora pasportuoti sporto klube, uzreplikavo, kad kam mesti pinigus i bala, kai "zmonos figura ir taip puiki"
Na aš būčiau tikrai supykusi, juk pasidarkiau savo figūrą ne tik dėl savo, bet ir jo vaiko. Vyras turėtų palaikyti savo moterį ir padėti jai pamilti save tokią, kokia ji yra, kad ir su lyšniu kilogramu svorio. Tuo labiau, kad ne visoms labai greitai pavyksta numesti tą susikaupusį svorį. Todėl aš lenkiuosi tiems vyrams, kuriems užtenka proto pagirti, o jei jau labai blogai išties, tai geriau pasiūlyti žmonai nueiti pasportuoti, užsiminus, kad bus gera proga pravėdinti galvą, nei pasakius, kad tavo stora šikna.