Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia vyro reakcija į pasikeitusį jūsų kūną?

QUOTE(sigaR84 @ 2011 02 02, 22:30)
manau visiems patinka padidejusi krutine zmonos biggrin.gif

as tai sakyciau man paciai labaiu patinka tas dalykas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ketvirtadiene @ 2011 02 23, 20:36)
as tai sakyciau man paciai labaiu patinka tas dalykas  biggrin.gif

Nu man tai viskas padidejo, o krutine ne doh.gif Nors ir maitinu .. smile.gif
Atsakyti
jam esu seksualiausia ir graziausia biggrin.gif kokia buvau ir pries pastojant ax.gif
Atsakyti
Netrukus po gimdymo vyras, pamates mane tik su kelnaitemis, mete replika, kad "mano labai didelis uzpakalis" ir kad atsilus orams varys mane begioti kroso blink.gif Kadangi pasimetimas gimus vaikui vis gi ne toks ir mazas, tai tokios replikos mane tik zeide (lyg netureciau kito uzsiemimo, kaip tik ziureti i veidrodyje atsispindinti savo uzpakali). Taciau praejus 3-4 menesiams po gimdymo be vargo ir be jokiu papildomu pastangu susigrazinau savo buvusi svori, tik krutine (kadangi vis dar maitinu) liko didesne nei pries nestuma tongue.gif Taigi kazkada man uzsiminus apie savo nora pasportuoti sporto klube, uzreplikavo, kad kam mesti pinigus i bala, kai "zmonos figura ir taip puiki" biggrin.gif
Atsakyti
Na saviskiui vistiek esu pati graziausia,nors ir +10kg,pilvas nukares... cia as labiausiai pergyvenu del savo dabartines figuros,i veidrodi net negaliu ziuret,dietu neprisilaikysi kol pati maitinuo...na o jis sako svarbiausia,kad abu esat sveiki (maziukas ir as),o del svorio maziausiai turiu pergyventi,sako ateis laikas ir nukris tas svoris ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cc-mark @ 2011 03 09, 02:09)
Na saviskiui vistiek esu pati graziausia,nors ir +10kg,pilvas nukares... cia as labiausiai pergyvenu del savo dabartines figuros,i veidrodi net negaliu ziuret,dietu neprisilaikysi kol pati maitinuo...na o jis sako svarbiausia,kad abu esat sveiki (maziukas ir as),o del svorio maziausiai turiu pergyventi,sako ateis laikas ir nukris tas svoris ax.gif  4u.gif

Cha... Maniskis lygiai ta pati sako,as dar ir db taip pabumbu, o jis vis ta pati sako ax.gif Bet va man tai sunku su tuo svoriu susitaikyt. Tikiuosi jis paliks mane tongue.gif
Atsakyti
Nors dar po gimdymo liko toksai pilvas didokas, mano vyras vistiek sako kad as jam esu pati graziausia ir seksualiausia, jis sako nei tas pilvas didelis nei ka. o man atrodo kad jis didelis ir mane jis nevrina, o vyras visada sako kadas jam esu pati graziausia ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virbalaite @ 2011 03 07, 23:53)
<...> kai "zmonos figura ir taip puiki" biggrin.gif

QUOTE(cc-mark @ 2011 03 09, 02:09)
Na saviskiui vistiek esu pati graziausia,nors <...>

QUOTE(Musyte_ @ 2011 03 15, 21:07)
<...> vyras vistiek sako kad as jam esu pati graziausia ir seksualiausia, jis sako nei tas pilvas didelis nei ka. <...>

Aš turbūt, jei ir puikiai atrodyčiau po gimdymo, tai nesulaukčiau jokių panašių komentarų. doh.gif Žiūrėsim kaip čia bus...
Atsakyti
QUOTE(Pro @ 2011 03 15, 21:33)
Aš turbūt, jei ir puikiai atrodyčiau po gimdymo, tai nesulaukčiau jokių panašių komentarų. doh.gif Žiūrėsim kaip čia bus...

Kodel taip sakai? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Musyte_ @ 2011 03 16, 12:51)
Kodel taip sakai?  ax.gif  g.gif

Kad paskutinį komplimentą prieš metus girdėjau. O jei koks spuogelis kur, tai iškart pirmas pakomentuot. biggrin.gif Taip kad kažin ar kels jis mano emocinį gerbūvį tuo klausimu. Nors ne tas svarbiausia, kai pagalvoji. Dar per anksti sakyti, kol nepagimdžiau, bet morališkai ruošiuosi. Ateisiu pasidalint reakcija, kai bus laikas.
Atsakyti
galiu ir as pasipasakot apie savo vyra lotuliukas.gif
po gimdymo jis toks laimingas buvo kad, nelabai kreipe demesio i mano formas doh.gif as pati del to blogai jauciuosi (kai pries nestuminius drabuzius koki pusmeti netilpau blush2.gif ) o kai praejus beveik metams viskas pradejo kabet (numeciau 6 kg nei pries pastojima blink.gif ) tada jau pradejo komentuot kad reik man susiimt ir atgaut tuos prarastus kg, gerai kad bent krutine su pieniniu silikonu buvo likus lotuliukas.gif tai zemiau jos ir neziurejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virbalaite @ 2011 03 07, 22:53)
Netrukus po gimdymo vyras, pamates mane tik su kelnaitemis, mete replika, kad "mano labai didelis uzpakalis" ir kad atsilus orams varys mane begioti kroso  blink.gif  Kadangi pasimetimas gimus vaikui vis gi ne toks ir mazas, tai tokios replikos mane tik zeide (lyg netureciau kito uzsiemimo, kaip tik ziureti i veidrodyje atsispindinti savo uzpakali). Taciau praejus 3-4 menesiams po gimdymo be vargo ir be jokiu papildomu pastangu susigrazinau savo buvusi svori, tik krutine (kadangi vis dar maitinu) liko didesne nei pries nestuma tongue.gif Taigi kazkada man uzsiminus apie savo nora pasportuoti sporto klube, uzreplikavo, kad kam mesti pinigus i bala, kai "zmonos figura ir taip puiki" biggrin.gif

Na aš būčiau tikrai supykusi, juk pasidarkiau savo figūrą ne tik dėl savo, bet ir jo vaiko. Vyras turėtų palaikyti savo moterį ir padėti jai pamilti save tokią, kokia ji yra, kad ir su lyšniu kilogramu svorio. Tuo labiau, kad ne visoms labai greitai pavyksta numesti tą susikaupusį svorį. Todėl aš lenkiuosi tiems vyrams, kuriems užtenka proto pagirti, o jei jau labai blogai išties, tai geriau pasiūlyti žmonai nueiti pasportuoti, užsiminus, kad bus gera proga pravėdinti galvą, nei pasakius, kad tavo stora šikna.
Atsakyti