Na maniškis kažkaip labai nešokinėja iš džiaugsmo dėl mano pakitusios figūros,po 2 gimdymų

QUOTE(Minlina @ 2007 11 15, 23:20)
neisivaizduoju, kaip galetu vyras, su kuriuo susieji gyvenima, praejus kelioms dienoms ar savaitems po gimdymo peikti moters figura, juk visa tai tik del to mazojo zmogucio, kuris atejo i pasauli...
figura gal cia ne prie ko, ka as noriu pasakyti, bet gi kaip galim jiems maziau patikti, gi esam ju vaiku mamos. mano nuomone, tik visiskas sovinistas gali kelti priekaistus del pasikeitusios figuros po gimdymo.
QUOTE(Ievuze23 @ 2007 11 15, 20:20)
Bet jauciu, kad nelabai nuosirdziai tai sako, ir kad tikrai noretu, kad vel grisciau prie savo buvusiu dydziu... O be to ir pati pradejau kompleksuoti savo kuno, tad ir MB pastebi, kad nebesu tokia atsipalaidavusi prie jo, kaip anksciau. Beje, as ji suprantu - nes pati nenoreciau irgi, kad jis priaugtu 20kg lasiniu.
O ar pati norėtumėte grįžti prie buvusių formų?

QUOTE(Lady_Hatora @ 2007 11 15, 20:58)
Bet va vistiek nežiūrės, nes mane kas dieną mato, o jas - gal pirmą ir paskutinį kartą gyvenime
Svarbiausia patikti sau; o šypsenos bet kokiu atveju gerai. Sorry, nemanau, kad ką ižeidžiau savo post'u.

Svarbiausia patikti sau; o šypsenos bet kokiu atveju gerai. Sorry, nemanau, kad ką ižeidžiau savo post'u.

O man kažkaip dzin dėl to žiūrėjimo

Taip, svarbiausia yra patikti sau ir mylėti save

Dėl įžeidimo, tai baikit

Papildyta:
Dar pagalvojau

jokios reakcijos, viskas tavarkoje
nes figura liko tokia pat kaip ir prieš gimdyma, na o kaip bus po antro gimdymo tai nežnau 
Papildyta:
reikia myleti save. Juk sako jei nemyli saves tai ir kitu nesugebi myleti

Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2007 11 16, 10:29)
Bet tai ne tik dėl to, kad jam patikt, bet daugiau gal dėl to, kad jei taip ir toliau, tai aš sau pradėsiu nebepatikti, o tai jau būtų blogai
Man patinka save mylėti 

QUOTE(Hmmm... @ 2007 11 16, 10:29)
Dar pagalvojau
Man truputį keista, kai vyro tiesiogiai klausiama - "Ar aš stora?" (nu ir visos šio klausimo variacijos), nu taigi natūralu, kad greičiausiai atsakys "baik tu, ne"

na as zinau atveji, kaip viena moteriske vis klausinedavo savo vyro 'ar as stora?', o jis atsakinedavo 'na jei dar sustoretum, tai gal, bet dabar pats tas', ir taip kol ji priaugo papildomus kokius 40kg.. tada staiga pati save nuotraukoj pamacius griebesi veiksmu (eme sveikai maitintis), taciau kai grizo i savo pradines formas, vyras eme priekaistauti, kad ji perkuda

Mano vyras man nepriekaistauja, Jam patinka tokia kokia esu. Nelabai ir pakito figura, tik kad pilvukas didesnis truputi

QUOTE(Nemux @ 2007 11 15, 17:31)
Mano vyras vis klausia kada pas gydytoja eisiu apziurai ar viskas gerai,kad galetu vel mane paciupineti
kai nebemaitinsiu abu mesim svori,nes per nestuma abu priaugom
tai dabar abu minkstuciai esam 

mano brolis is solidarumo su savo zmona,kai ji laukesi, svorio priaugo

QUOTE(Sfinksutė @ 2007 11 16, 22:43)
Nesako nieko, jei as jam pradeciau zirzti kokia as dabar negrazi koks negrazus mano pilvas ir tt. atsakymas butu "tu man visada pati graziausia" 

man taip ir sako, bet aš sau pati nepatinku, papildomas svoris, o ką su pilvo oda reikės daryti net nežinau

nieko nepriekaištauja aš gal pati labiau stradalinu nei jis,

QUOTE(ula000 @ 2007 11 17, 16:44)
geriau jau pacioms stradalinti nei is savo vyro isgirsti kad tapom negrazios ir neseksualios