Įkraunama...
Įkraunama...

Macarons- receptai

QUOTE(?angeliux? @ 2014 12 04, 19:16)
niekad nebandzius, bet butinai isbandysiu ir plikytus  bigsmile.gif

o sakykit, ka darot su likusiais tryniais? gal kazka idomaus kepat  bigsmile.gif

dar pamastymui, gal vietoj maistiniu dazu butu galima ipilt monin sirupo kelis lasus  g.gif  turiu ivairiausiu skoniu sirupu, kuriu nenaudoju, kazi ar iskiltu mano macaronsai  g.gif

Trynius dazniausiai blynams sunaudoju biggrin.gif

O monini sirupas daugiau skonio manau duotu, nei kad spalvos. Spalva manau labai svelni gautusi. Nuo keliu lasu neturetu nieko blogo pasidaryti. Tenais sirupas, o ne vanduo g.gif Pati turiu Monini Grenadine - reikes pabandyti ir man bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2014 12 04, 21:16)
niekad nebandzius, bet butinai isbandysiu ir plikytus  bigsmile.gif

o sakykit, ka darot su likusiais tryniais? gal kazka idomaus kepat  bigsmile.gif

dar pamastymui, gal vietoj maistiniu dazu butu galima ipilt monin sirupo kelis lasus  g.gif  turiu ivairiausiu skoniu sirupu, kuriu nenaudoju, kazi ar iskiltu mano macaronsai  g.gif


Del tryniu. Pasidarykit majonezo naminio, kepkit kaneles (nes ten juk 2 kiausiniai 2 tryniai) smile.gif

Parsinesiau Silpat kilimeli, savaitgali turbut bandysiu.
Atsakyti
Sveikos, gal pasakytumėte, kokio skersmens apskritimai ant kilimėliu? Kol neturiu tokio, pasidesiu po apacia ant popieriaus išspausdintus.
Atsakyti
QUOTE(Snoop @ 2014 12 06, 22:15)
Sveikos, gal pasakytumėte, kokio skersmens apskritimai ant kilimėliu? Kol neturiu tokio, pasidesiu po apacia ant popieriaus išspausdintus.

jei nieks neparasys iki to, tai ryt pamatuosiu grizus namo 4u.gif

man dar klausimas iskilo, jei man taip graziai tesla nesubega, ta prasme virsus buna nelygus, o truputi grubletas... ar tai reiskia, kad nedamaisiau teslos? labai bijau permaisyt... sijoneliai gavosi labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Snoop @ 2014 12 06, 22:15)
Sveikos, gal pasakytumėte, kokio skersmens apskritimai ant kilimėliu? Kol neturiu tokio, pasidesiu po apacia ant popieriaus išspausdintus.


Pas mane 3 cm ant kilimelio
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2014 12 07, 10:17)
Pas mane 3 cm ant kilimelio


Ačiū!
Atsakyti
Radau receptuka,labai grazus ryskus macarons'ai ax.gif
http://www.recette-g...ron-jaune-vert/
Atsakyti
Sveikos, mamos. Patarkit. Jau kokius 5 kartus bandžiau kepti macarons ir nė karto nepavyko. Negana to, kuo toliau, tuo bkogiau. Pradžioj dar sijonėliai gaudavosi, dabar ir tie nebesigauna. Jau peržiūrėjau n filmukų, perskaičiau n patarimų. Visur rašo, kad jei tešlą per ilgai maišysi, ji suskystės. O man kažkaip priešingai gaunasi. Pradžioj, kai sumaišau su cukraus pudra ir migodolų miltais dar būna, mano akimis, lyg vos per tiršta, tad dar maišau toliau, bet kuo toliau maišau, tuo ji tirštesnė. Galų gale net ranka pavargsta maišyti. Bandžiau dar dadėt plakto baltymo, bet tada sijonėliams jau ate.
Kas čia ne taip?
Dabar vėl sumaišiau tešlą ir manau, kad gal ją iš karto mest lauk. Tie sutirštėjo, kad nebevalioju maišyt. Jau matau, kad nieko gero iš jos neiškeps. Kiek galima tas nesąmones šeimai šert....
Atsakyti
Ai ai ai.... Jau nebegaliu savo posto ištrinti... Bet paskaičius supratau, kad visa bėda buvo sveiko maisto parduotuvėje pirktuose miltuose....

Dabar bandysiu pirkti miltus iš Delonos ir kepti iš jų. Pati bandžiau mallti, bet irgi ne kas gavosi. Nes vos tik ilgiau pamali, iš karto sviestas darosi. O malu tai jau su cukraus pudra. Paskui dar išsisijoja dalis.... Tai galit įsisvaizduoti, kaip visos proporcijos išsibalansuoja (cukraus pudra tai visa, o migdolų miltų gal du trečdaliai lieka geriausiu atveju)....

Žodžiu, ačiū, kad esat ir aptarinėjat visas gamybos subtilybes. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita mama @ 2014 12 21, 23:50)
Ai ai ai.... Jau nebegaliu savo posto ištrinti... Bet paskaičius supratau, kad visa bėda buvo sveiko maisto parduotuvėje pirktuose miltuose....

Dabar bandysiu pirkti miltus iš Delonos ir kepti iš jų. Pati bandžiau mallti, bet irgi ne kas gavosi. Nes vos tik ilgiau pamali, iš karto sviestas darosi. O malu tai jau su cukraus pudra. Paskui dar išsisijoja dalis.... Tai galit įsisvaizduoti, kaip visos proporcijos išsibalansuoja (cukraus pudra tai visa, o migdolų miltų gal du trečdaliai lieka geriausiu atveju)....

Žodžiu, ačiū, kad esat ir aptarinėjat visas gamybos subtilybes. smile.gif


As darau is migdolu ploksteliu, malu pulsavimo rezimu. Nesigauna sviestas, nes reiktu ilgai malt be pertraukos. Malu paspaudus max rezima skaiciuoju iki triju ir atleidziu (gal aiskiai as cia). Sijojant tie gabaliukai kurie lieka darkarta permalu.
Atsakyti
QUOTE(Kita mama @ 2014 12 21, 23:50)
Ai ai ai.... Jau nebegaliu savo posto ištrinti... Bet paskaičius supratau, kad visa bėda buvo sveiko maisto parduotuvėje pirktuose miltuose....

Dabar bandysiu pirkti miltus iš Delonos ir kepti iš jų. Pati bandžiau mallti, bet irgi ne kas gavosi. Nes vos tik ilgiau pamali, iš karto sviestas darosi. O malu tai jau su cukraus pudra. Paskui dar išsisijoja dalis.... Tai galit įsisvaizduoti, kaip visos proporcijos išsibalansuoja (cukraus pudra tai visa, o migdolų miltų gal du trečdaliai lieka geriausiu atveju)....

Žodžiu, ačiū, kad esat ir aptarinėjat visas gamybos subtilybes. smile.gif

As pirma karta gyvenime kepiau is smalsumo ir keista bet man viskas gavosi, miltus dariausi pati is ploksteliu, bet labai ilgas procesas man pasirode, tai irgi nusipirkau 0.5 kg is sveiku produktu vokisku tokiu va:
http://www.livinn.lt.....mandel ih.png
tai turbut dabar man geriau itariu su jais neprasideti? Gal kas esate bande?
Atsakyti
Visus ir visas svikinu su Šv. Kalėdomis! Linkiu, kad netrūktų sveikatos ir kūribiškumo! 4u.gif

Kepiau kalėdinius macaron's su meduolių prieskoniais. Labai lavykę gavosi, tad kviečiu išbandyti. Receptas yra cia http://kolvaikaimieg...ai-macaron.html

ax.gif
Atsakyti