Oi, ir nesugalvočiau kept iš pusės mormos
Visos normos beregint nelieka
(kad ir nesėkmingi buvo mano ankstesni bandymai
visvien skaniai susivartojo
) Kepčiau iš dvigubos normos tikrai, jei būčiau tikra, kad nesugadinsiu. O gadint tokiais kiekiais - branoka
Nugi susigundziau ir as iskept... Nu bet is visos blekos tik 4 nesuskilo ir su sijoneliais tapo... visi kiti suskyla per virsu.. Ka darau blogai? Galvoju, gal dziovinau per mazai (apie 15min tik)
Jau sekantys padaryti, dziovinsiu dabar valanda, gal tada nesuskils man tas virsus?
Jau sekantys padaryti, dziovinsiu dabar valanda, gal tada nesuskils man tas virsus?
QUOTE(pašnekutė @ 2015 11 10, 13:51)
Kepa, kepa! Va, kaip tik dabar! Ir trečias bandymas (ir trečia orkaitė) pavyyyyyyyyyyyko!
jė-jė -jė-jė-jė
Valio! Valio! Vaaaaaaaaaaa-lio!

O kodėl pirmas bandymas šiukšliadėžėn?
O kodėl pirmas bandymas šiukšliadėžėn?
Nesudegė, o gavosi kažkokie šlykščiai saldūs, viduje lipnūs, apie dantis besiveliantys, sausainių formos daiktai.
Mano antrieji

Forma galetu grazesne but, dziaugiuosi kad gavosi sijonukai
dazus naudojau gelines konsistencijos, bet norejosi kad nudazytu labiau...
Baltymu nesendinau, dejau iskart ir plakiau
Dariau pagal si receptuka http://7thsugaravenu...y-macarons.html, kremas siaubingas
sviestas konkretus, riebalas kazkoks, bet skonis dar dar, daugiau sio kremo nedarysiu

Forma galetu grazesne but, dziaugiuosi kad gavosi sijonukai
Dariau pagal si receptuka http://7thsugaravenu...y-macarons.html, kremas siaubingas
Va kaip ir man, skonis geras, sijoneliai gaunasi, bet virsus nevisada lygus, matosi linijos, nesusilieja lygiai. Bet kartais gaunasi lygus, gal kai skysciau buna gal, tada lygiau
As tai jau zinau, kad reik daugiau maisyt mase
as dar pamerkiu pirsta i vandeni ir lyginu juos
O kaip jus nudazot kad tokie ryskus butu? Kada dedat dazus?
O kaip jus nudazot kad tokie ryskus butu? Kada dedat dazus?
QUOTE(Tresnia @ 2015 11 12, 00:55)
As tai jau zinau, kad reik daugiau maisyt mase
as dar pamerkiu pirsta i vandeni ir lyginu juos
O kaip jus nudazot kad tokie ryskus butu? Kada dedat dazus?
O kaip jus nudazot kad tokie ryskus butu? Kada dedat dazus?
as tik pradedancioji
dazus dedu pries baigiant plakti baltymus
QUOTE(Tusinukas @ 2015 11 12, 23:13)
Su tais dažais tai visaip - peržiūrėjau yutubo daug ir perskaičiau belekiek, tai apibendrinant ką supratau, kad dažus milteliais beria į migdolų-pudros mišinį prieš užmaišant tešlą. Gelinius dažus dėjo į suplaktus baltymus ir tokius dažniausiai naudojo receptuose su verdamu sirupu. Vienas gelinius dažus dėjo jau suvertęs baltymus ant migdolų prieš maišant, o kitas, mane nustebines - net po to, kai išmaišė. Ir niekas jam neišsileido. matyt, žinojo, ką ir iš ko daro
As siandien nusipirkau kilimeli silikonini, vidus zalias liko ir prilipo prie kilimelio, nusieme tik toks kevalas galima sakyt 😀 viraus visas, be mases
Va kaip tik ryte dar kepiau, na ir nesupratau suskilinejo visu virsus.. Ar per karstai kepiau ar cia del to kad galbut reikejo daugiau padziovinti? Kita skarda dar laikau bandysiu iskept po keliu valandu
Labutis.
Pagaliau ir i mano kiema atejo svente
Pavyko, is nezinau jau kelinto karto
Naudoju migdolu skilteles , tada nera tu luobeliu ir labai lengvai su kavamale susimala
Ir dar ,mase maisau 45 kartus,tada gaunasi gerai ismaisyta
Pagaliau ir i mano kiema atejo svente
Pavyko, is nezinau jau kelinto karto
Naudoju migdolu skilteles , tada nera tu luobeliu ir labai lengvai su kavamale susimala
Ir dar ,mase maisau 45 kartus,tada gaunasi gerai ismaisyta
QUOTE(Tusinukas @ 2015 11 17, 13:07)
Labutis.
Pagaliau ir i mano kiema atejo svente
Pavyko, is nezinau jau kelinto karto
Naudoju migdolu skilteles , tada nera tu luobeliu ir labai lengvai su kavamale susimala
Ir dar ,mase maisau 45 kartus,tada gaunasi gerai ismaisyta
Pagaliau ir i mano kiema atejo svente
Pavyko, is nezinau jau kelinto karto
Naudoju migdolu skilteles , tada nera tu luobeliu ir labai lengvai su kavamale susimala
Ir dar ,mase maisau 45 kartus,tada gaunasi gerai ismaisyta
As niekad neskaiciuoju, kai matau kad tokia tirsta kose vientisai teka nuo menteles maisymo, tada ir dedu i kondit. svirksta





