Įkraunama...
Įkraunama...

ar nepavargstat kasdien tvarkytis?

QUOTE(Nerre @ 2008 02 03, 16:27)
Aš tai nupirkau didelę dėžę vaiko žaislams, tai sumetu viską į ją, kai norisi tvarkos, ir per 5 min tvarka pasidaro :-)
O šiaip tai stengiuosi, kiek galima ignoruoti netvarką, ir kuo mažiau energijos tam skirti, geriau jau knyga laisvą minute paskaityti, ar šiaip save kuo palepinti.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ai, man tai nusibodo tvarkytis, savatgaliais apsikuopiu ir viskas
Atsakyti
nusibodo ziauriai,amzinas bordakas irgi nusibodo,visa diena nieko ir neveiki kaip tik tvarkaisi ir kuopiesi,bet dabar jau pradedu nusispjaut(nors ziauriai nemegstu gyventi chaose)jei nenoriu ir nesitvarkau,istiesiu kojas ir guliu.Kiek gi galima? biggrin.gif
Atsakyti
Manoji po truputį jau pradeda pati rinkti žaislus thumbup.gif . Tėtė "užveda, sako- kas greičiau surinks žaisliukus, kas? Tai toji net pasispygaudama renka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikanas @ 2007 11 05, 12:13)
4u.gif , tad stengiuosi, kad bent sveitaine butu tvarkinga - o visa kita be kasdieninio dukiu siurbimo, smulkesnio tvarkymosi sulaukia karta per savaite. Ir nieko - visai nebaisu. Kartais užpuola mintys, kad tvarkos turbūt jau nebebus wink.gif, tačiau eina ir praeina... Sėkmės

na, kasdienis dulkių siurbimas tai jau "vieščius" smile.gif, aš net nesvajoju apie tai, grįžus iš darbo - visas dėmesys mažiukui, kai jis užmiega, sutvarkau svetainę ir virtuvę, kad auklei būtų paruošta darbo vieta.

kai buvau namie su vaikučiu irgi buvau užvedusi panašią temą, bet dabar, manau, man tų problemų nebekiltų, nes kažkaip išmokau susidėlioti prioritetus smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(paulapaula @ 2008 02 06, 15:31)
nusibodo ziauriai,amzinas bordakas irgi nusibodo,visa diena nieko ir neveiki kaip tik tvarkaisi ir kuopiesi,bet dabar jau pradedu nusispjaut(nors ziauriai nemegstu gyventi chaose)jei nenoriu ir nesitvarkau,istiesiu kojas ir guliu.Kiek gi galima? biggrin.gif

ir as taip elgiuosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas visus tokios pat bedos.. as taip pat balansuoju tarp tvarkos ir netvarkos. Namas didziulis, grindu plotas doh.gif , o tvarkytis tenka vienai (vyro indelis tuo klausimu - tik savaitgaliais), dar tiesa yra pagrindine "pagalbininke", kuri jei tik pamato, kad i stalciu samciai ir bliudeliai atgal dedami - tai pasirupina, kad ten neuzsibutu.. lotuliukas.gif. Po keliu tokiu kartu (per pusdieni) norisi numoti ranka, bet vakarop vistiek susiemu ir apsitvarkau bent "pavirsutiniskai", kaip sakoma.
Atsakyti
QUOTE(Buria @ 2008 02 08, 14:37)
Pas visus tokios pat bedos.. as taip pat balansuoju tarp tvarkos ir netvarkos. Namas didziulis, grindu plotas  doh.gif , o tvarkytis tenka vienai (vyro indelis tuo klausimu - tik savaitgaliais), dar tiesa yra pagrindine "pagalbininke", kuri jei tik pamato, kad i stalciu samciai ir bliudeliai atgal dedami - tai pasirupina, kad ten neuzsibutu.. lotuliukas.gif. Po keliu tokiu kartu (per pusdieni) norisi numoti ranka, bet vakarop vistiek susiemu ir apsitvarkau bent "pavirsutiniskai", kaip sakoma.

drinks_cheers.gif nors pas mus ir plotas mazesnis bet vistiek nespėju su savo monstriuku blush2.gif
Atsakyti
Siaip jei zaislus sutvarkyti tai cia greitai susitvarkom, o siaip jau namu ruosa uzsiimu, tai savatgaliais, nes paprastom dienom po darbo nesinori niekom uzsiimti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olivija1981 @ 2008 02 23, 10:17)
Siaip jei zaislus sutvarkyti tai cia greitai susitvarkom, o siaip  jau namu ruosa uzsiimu, tai savatgaliais, nes paprastom dienom po darbo nesinori niekom uzsiimti. 4u.gif

mes irgi panašiai tongue.gif
Atsakyti
o aš kaip būnu namie tvarkausi prieš darbą kol vaikas miega tvarkausi po darbo kai vaikas miega biggrin.gif stengiuosi, o paskui tai susimastau vakare ir kam aš viską noriu iškuopt gi neįmanoma nes tai vyras palieka kur ką nereikia ir tada nors doh.gif bet ka kita dieną vėl tas pat aš kažkaip negaliu betvarkėj sėdėt schmoll.gif reik laužt save kad mažiau tvarkyčiausi lotuliukas.gif
Atsakyti
As matyt dar negaliu priprasti prie bardako doh.gif Stengiuosi vakare kai mazoji uzmiega susitvarkyt, nes labai nepatinka kai atsikeli ir pamatai tokius namus blink.gif
Atsakyti