pritariu , bet kai viresnys dabar darzely tai laiko atsiranda, ypac kai jaunysis miega pietu miegelio, tai laiko yra daugiau , uzvakar iveikiau net generaline tvarka padaryti namie fuf
Manau neverta kasdiena tvarkytis. Aš jau buvau pradėjus lakstyti su skudurėliu iš paskos vaiko ir vyro, tai vyras laiku sustabdė. O viena mano pažįstama tai grynai ligonis pasidarė nuo sėdėjimo namie su vaikais ir nuoaltinio tvarkymosi. Kaip ir visuose kituose reiklauose, kas per daug, tas nesveika
Na namus tvarkytis tai prisieina kasdien, juolab kad mažas vaikas namusoe o šiaip tai dulkes nuvalau ir prasiurbliuoju porą kart per savaitę, o jei reikia tai ir dažniau
Kartais uzeina upas, galiu per pusdieni labai daug ka nuveikti, o kartais visa savaite neprisiverciu. Bet tas nuolatinis bardakas namie taip atsibodo, greit dukryte eis i darzeli, galesiu issveisti visus kampus
pas mus irgi pastovi netvarka tik sutvarkai ir vel... kai miega pietu ir kai nakciai uzmiega tada sutvarkau zaislus ir visus kitus ismetytus daiktus, nes kitaip nera kada
Gerai pasakyta,kad tvarkytis turint vaikelius,tas pats kas valyti sniega sningant.
Laukiuosi antro vaikelio,o mazoji dar tik 1,4men, bet visur viska ismeto,ispila,isdelioja, tai vis ir einu is paskos dedama viska atgal,tvarkydama, oi kaip pavargstu